4 GHz club izdvojena tema

poruka: 2.578
|
čitano: 570.937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 4GHz club

to je sasvim pristojno..

17 godina
4GHz club

Evo slike iz davnog ožujka... Nisam napravio valid, no probat ću sada uskoro do tada samo ova slika

Fake nije jer nemam dume o photoshopu ni grafičkim programima, znam samo u paintu radit, a tamo teško da se išta može lažirat.

4017 MHz 4017 MHz
MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 16:37 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4GHz club
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 17:14 (Sima007).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
4GHz club

Nije tolko ljep rezultat kolko je ljepa voltaza...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Da, 1.36 v i 4 Ghz-a, nice!

Play hard, go pro!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 17:25 (Fowix).
17 godina
Batista kaže...

Ako je namijenjeno meni, onda mogu reći samo da ga iznad 3,85GHz nemogu bootat, ovo je clockano sa amd overdrive-om sa voltažom na max. Hebiga prve verzije deneba nisu baš bile overclockerski raspoložene 3,4-3,6 i dalje neide. Sada idu malo bolje 3,8 -4,0 stabilno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina

ne, govorio sam forumasu s intelom i tvoj je dakako lijep rezultat, AMD-i bas do ovih novih modela nisu bili poznati kao overclockeri.

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Evo slike iz davnog ožujka... Nisam napravio valid, no probat ću sada uskoro do tada samo ova slika

Fake nije jer nemam dume o photoshopu ni grafičkim programima, znam samo u paintu radit, a tamo teško da se išta može lažirat.

Može se u Paintu lažirati Belji se

No voltaža ti je mrak, potukao si me Cool

Atomska bubamara - Last known good rank
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

damnnnnnnnn 1.7 v!!!! Šutim

16 godina
neaktivan
4GHz club
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sima007 kaže...

koji cooler?

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
Sima007 kaže...

Lijepa voltaza..Belji se

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
benko kaže...
Sima007 kaže...

koji cooler?

Za sad je na stock cooleru, dok ne nabavim ili napravm kit za montazu, pa ce onda pod Megahalem.

17 godina
4GHz club

s tom voltazom preko 4 GHz... bog te maznul onda dodjes na 5 bez problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4GHz club

Ne znam da li ovo pitanje ovdje spada, ali može Phenom II 955 ići stabilno na 4gHZ? Malo me strah probat jer sa voltažama ne znam raditi...

Filip
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sima007 kaže...
benko kaže...
Sima007 kaže...

koji cooler?

Za sad je na stock cooleru, dok ne nabavim ili napravm kit za montazu, pa ce onda pod Megahalem.

cek vrtis wprime@4GHz sa stock coolerom???

Ako istina svaka cast intelu i tebi, i5 rocka :)

17 godina

ako imas adekvatan cooler onda bi se polako mogao upustit u dizanje vcore, prati kako ti proc radi pod odredjenim taktom, dal se boota s odredjenim naponom ili ne, imas one tutoriale, vrlo su slikoviti

17 godina
benko kaže...
Sima007 kaže...
benko kaže...
Sima007 kaže...

koji cooler?

cek vrtis wprime@4GHz sa stock coolerom???

Ako istina svaka cast intelu i tebi, i5 rocka :)

meni je ova voltaza sumnjiva, nisam jos nesto tako vidjel... ako je ta voltaza onda bi mogao s stockom

16 godina
4GHz club

http://img207.imageshack.us/img207/8863/overclockq.png

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=766001

Eto vam sve tu..da vidite da nije fake...

Zatvoreno kuciste,CPU hladjen Scythe Katana 3. U kucistu pet ventova...4 Scythe Kama Flex 80mm i 1 Scythe Kama Flex 120mm

Molim misljenja :)

E8400~3.6Ghz,Gigabyte EP45C-DS3,OCZ HPC Reaper X 2*2GB Ram PC8000 1000Mhz,Sapphire HD4850 512DDR3,OCZ PowerSuply StealthXStream 500W HDD hitachi 500gb 7200rpm
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 15:48 (softstriker1992).

0 0 hvala 0
17 godina
softstriker1992 kaže...

http://img207.imageshack.us/img207/8863/overclockq.png

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=766001

Eto vam sve tu..da vidite da nije fake...

Zatvoreno kuciste,CPU hladjen Scythe Katana 3. U kucistu pet ventova...4 Scythe Kama Flex 80mm i 1 Scythe Kama Flex 120mm

Molim misljenja :)

ide to i na 4,5ghz

16 godina
4GHz club

Meni je Q9550 radio na 1.136V na 3,825GHz (8,5 x 450 FSB) Osmijeh

Na sluzbenom sam putu, pa nemam slike jer su mi doma na kompu.

Ne znam da li zbog mojih ogranicenih clockerskih sposobnosti ili zbog ploce, ali vec na 451 FSB se rusio kao kruska :)

Uspio sam na 3,91 GHz izvrtiti benchmarkove sa 1,16V napona.

Kako ga nisam znao nasvirati preko 4GHz (a vjerujem da bi ovaj primjerak lako mogao s obzirom na voltaze pri 3,825GHz) spustio ga nazad na default Osmijeh

Sad mu samo Asus NOS dize frekvenciju 20% (na 3,4GHz) kada skuzi opterecenje i tada mu napon bude 1.096 - 1.1 V

Kada budem 100% siguran da Asus NOS radi savrseno stabilno (a nije se niti jednom srusio vec nekih mjesec dana) probat cu ga postaviti na 30%.

Nije da mi bas nesto treba, ali pomalo veseli Namigiva

Doduse, volio bi ga uz nekog clockerskog znalca i P45 plocu probati do kuda bi mogao ici...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Meni je Q9550 radio na 1.136V na 3,825GHz (8,5 x 450 FSB) Osmijeh

Na sluzbenom sam putu, pa nemam slike jer su mi doma na kompu.

Ne znam da li zbog mojih ogranicenih clockerskih sposobnosti ili zbog ploce, ali vec na 451 FSB se rusio kao kruska :)

Uspio sam na 3,91 GHz izvrtiti benchmarkove sa 1,16V napona.

Kako ga nisam znao nasvirati preko 4GHz (a vjerujem da bi ovaj primjerak lako mogao s obzirom na voltaze pri 3,825GHz) spustio ga nazad na default Osmijeh

Sad mu samo Asus NOS dize frekvenciju 20% (na 3,4GHz) kada skuzi opterecenje i tada mu napon bude 1.096 - 1.1 V

Kada budem 100% siguran da Asus NOS radi savrseno stabilno (a nije se niti jednom srusio vec nekih mjesec dana) probat cu ga postaviti na 30%.

Nije da mi bas nesto treba, ali pomalo veseli Namigiva

Doduse, volio bi ga uz nekog clockerskog znalca i P45 plocu probati do kuda bi mogao ici...

ajd ovako sputi mnozitelj proca i ganjaj max fsb(testiraj isto primom/occtom) vjerojatno je do fsb wall-a...

da to je problem tih 45nm procova..premali mnozitelj...

16 godina
neaktivan
Sima007 kaže...

Znam da je ovo stariji post al sam zaboravio pitat.. Kolke su temp?? idle i full load

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina

evo i moj ..

sss sss
16 godina
4 GHz club

slabo se vidi,iako mi se cini da je proc na 4.5Ghz? ako je,svaka čast...fkt nas je sve vise i vise u ovom klubu.

ISKRENE ČESTITKE! :D

E8400~4.2Ghz+Sycthe Katana III,Gigabyte EP45C-DS3,OCZ HPC Reaper X 2*2GB Ram PC8000 1000Mhz,Sapphire HD4850 512DDR3,OCZ PowerSuply StealthXStream 500W HDD hitachi 500gb 7200rpm

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toxic kaže...

evo i moj ..

daj ak mozes i malo vecu sliku

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo i moj ..

4018.0 MhZ je...oni koji ne vide

16 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo i moj ..

koliko ja vidim na 4 ghz je proc, a ne na 4,5 ghz? jel mi mozes poslati link na pm gdje si nasao taj wallpaper?

hvala

17 godina
RE: 4 GHz club
softstriker1992 kaže...

slabo se vidi,iako mi se cini da je proc na 4.5Ghz? ako je,svaka čast...fkt nas je sve vise i vise u ovom klubu.

ISKRENE ČESTITKE! :D

stipica_zd kaže...
toxic kaže...

evo i moj ..

koliko ja vidim na 4 ghz je proc, a ne na 4,5 ghz? jel mi mozes poslati link na pm gdje si nasao taj wallpaper?

hvala

ko je reko da moj ide na 4.5???

to sam ja prico za lika koji ima e8400..

btw. ovo je 4018mhz

taj wallpaper je orginalni iz windowsa 7

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 19:04 (toxic).
15 godina
neaktivan
RE: 4 GHz club

Ja cu u ovaj club kad kupim procesor koji vec radi na 4gHz jos malo!Smijeh

gledao sam neki video extreme overclocking ..... athlon 2.3gHz overclockali na 2.5 Belji se

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice