Probao sam 1,2 V i neće bootat. Prema kodu u BSOD-u se vidi da treba povećati napon.
4 GHz club
- poruka: 2.578
- |
- čitano: 567.019
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da ubacim novi proc u klub: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2339358
Prevelik je napon stvarno. Ja s takvim naponom idem na 4.7 GHz.
Do koliko ide najvise?
Vidjet će mo hoću li ući u klub 5Ghz . Nisam još upućen u clockanje FX procesora, još učim. Ima par stvari koje me bune malo sa FX procesorom i mojom pločom, nakon dosta iskustva sa clockanjem Phenoma, Athlona i starijih Intela.
Probao sam 1,2 V i neće bootat. Prema kodu u BSOD-u se vidi da treba povećati napon.
Onda nemas prosjecan primjerak nego malo losiji.A mozda cak nije do njega nego do ploce, imao sam ja takvu verziju sa GEN2 slotovima i nije mi se svidjela nimalo, napon je mnogo varirao i nikako nije bio fiksan.
Onda nemas prosjecan primjerak nego malo losiji.A mozda cak nije do njega nego do ploce, imao sam ja takvu verziju sa GEN2 slotovima i nije mi se svidjela nimalo, napon je mnogo varirao i nikako nije bio fiksan.
Pa to i je ta sa Gen2.
Heh, rekao sam ti ja davno kada si ju kupio kakvo je stanje.Ruku na srce, manje overvolta i bolje OC-eve sam postigao na 300 kuna jeftinijoj Asrock P67 PRO3 B3.
Vidjet će mo hoću li ući u klub 5Ghz . Nisam još upućen u clockanje FX procesora, još učim. Ima par stvari koje me bune malo sa FX procesorom i mojom pločom, nakon dosta iskustva sa clockanjem Phenoma, Athlona i starijih Intela.
Javi se meni za OCat ja sam uspio nagurat FX 8120 na 5.5 Ghz ali VX450 je preslab za to i 6950 pa nije trpio to
Heh, rekao sam ti ja davno kada si ju kupio kakvo je stanje.Ruku na srce, manje overvolta i bolje OC-eve sam postigao na 300 kuna jeftinijoj Asrock P67 PRO3 B3.
Što mi vrijedi kad je to najjeftinija matična sa SLI-jem koju sam tada mogao uzeti.
Nije, mogao si ubosti Asrock Z68 EX3 GEN3 sa CF/SLI podrskom i DIGI regulacijom pa bi uzivao u overclocku.Samo nisi pitao.
Nije, mogao si ubosti Asrock Z68 EX3 GEN3 sa CF/SLI podrskom i DIGI regulacijom pa bi uzivao u overclocku.Samo nisi pitao.
Znao sam da češ nju spomenut,no ona ima katastrofalan layout. Nju bi šutnuo prvom prilikom.
E pa sad ces patiti jer imas K procesor i losu plocu za OC.Vjeruj mi, zazaliti ces.Meni je Asrockica za te novce jedna super ploca.
E pa sad ces patiti jer imas K procesor i losu plocu za OC.Vjeruj mi, zazaliti ces.Meni je Asrockica za te novce jedna super ploca.
Zašto bih žalio? Uredno se oc-a.
Javi kad stignes na 5GHZ.
Ajde neka mi pranja pošalje proc i ploču ja ću dokazat da neće overvoltat skoro ništa i dignut ću ga sigurno na 5200mhz
Giga nije kao i asrock da balavci mogu klokat ... treba znanje !
Sa ovim coolerom ne.
I ovo je za njega previše: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2339911
Ali kad složim vodeno,budem i preko.
A neznam, meni je na 1.3V isao na dobrih 4.5GHZ :)
Ja sam imao onaj Hyper 612S i bio nezadovoljan onaj TherMax šta mi je Cele preporučio je super ...
Meni je jedino H70 sa Scythe Slipstream davao zadovoljavajuće rashladne performanse. Ali je bio glasan u 3pm.
Sa ovim coolerom ne.
I ovo je za njega previše: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2339911
Ali kad složim vodeno,budem i preko.
Napon 1.308 V? Ja s tim naponom idem na 5 GHz.
OMFG,koga briga za glupi napon. Glavno da ide.
Lako se kur*it kad ti mater i čaća kupuju dijelove za komp.
Prevelik napon vodi prema prevelikim temperaturama, i može utjecati fizički na procesor. Tako mu samo skraćuješ radni vijek.
Odlican clock i napon, taj tvoj sigurno ide visoko na toj ploci.Cisti dokaz kakve ploce radi ASUS.
Lako se kur*it kad ti mater i čaća kupuju dijelove za komp.
Zasto vrijedas ljude?Ja ti kazem da je to moglo i bolje sa boljom plocom a ti se ljutis.
Zasto vrijedas ljude?Ja ti kazem da je to moglo i bolje sa boljom plocom a ti se ljutis.
Nije tebi jasno,jelda? Bolju ploču sam mogao uzet samo da sam bubreg prodao.
Cccc. Klinčadija.
Vjerojatno sam stariji od tebe, ne pricaj gluposti.Mogao si kupiti Z68 GEN3 EX3 koja je miljama bolja ploca od te.