Zločin i kazna

poruka: 5
|
čitano: 3.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zločin i kazna

Zanima me nešto pa ako bi mogli da odgovorite ako ste naravno čitali knjigu.

Zašto je Nikolaj priznao ubojstvo iako on nije ubio babu i Lizavetu i uopće nema nikakve veze sa Raskoljnikovom(koji je ubojica) i cijelim ubojstvom ?

16 godina
neaktivan
Zločin i kazna

pa esmeralda je ubila rodrigosa i naltio je lucijo i uhitili su esmeraltu a marisela je kasnije došla i ona i lucijo su se vjenčali tipična meksička knjiga Cool

16 godina
RE: Zločin i kazna
lebron kaže...

Zanima me nešto pa ako bi mogli da odgovorite ako ste naravno čitali knjigu.

Zašto je Nikolaj priznao ubojstvo iako on nije ubio babu i Lizavetu i uopće nema nikakve veze sa Raskoljnikovom(koji je ubojica) i cijelim ubojstvom ?

I ja ju upravo čitam...

Mislim da se lik "uživio" u tu ulogu. Koliko se sjećam on se htio ubit jer ga je pekla savjest, a on je ustvari samo našao onaj prsten (ili šta već).

BOG I HRVATI /// Prospi na nas radost sa visina, učvrsti nam vjeru u Tvog Sina!!
15 godina
odjavljen
codec kaže...

pa esmeralda je ubila rodrigosa i naltio je lucijo i uhitili su esmeraltu a marisela je kasnije došla i ona i lucijo su se vjenčali tipična meksička knjiga Cool

...Cool

Operation Flashpoint
16 godina
odjavljen
codec kaže...

I onda je Rodrigos saznao da je sam mama...

OFF/ONTOPIC: Moram priznati da je Zločin i kazna među rijetkim knjigama koje sam za lektiru pročitao da me je iskreno zadivila,u tu skupinu ide i Povratak Filipa Latinovicza, nemojte me čudno gledatiSramim se :WEIRD:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice