Zanima me nešto pa ako bi mogli da odgovorite ako ste naravno čitali knjigu.
Zašto je Nikolaj priznao ubojstvo iako on nije ubio babu i Lizavetu i uopće nema nikakve veze sa Raskoljnikovom(koji je ubojica) i cijelim ubojstvom ?
Zašto je Nikolaj priznao ubojstvo iako on nije ubio babu i Lizavetu i uopće nema nikakve veze sa Raskoljnikovom(koji je ubojica) i cijelim ubojstvom ?
pa esmeralda je ubila rodrigosa i naltio je lucijo i uhitili su esmeraltu a marisela je kasnije došla i ona i lucijo su se vjenčali tipična meksička knjiga 
I ja ju upravo čitam...
Mislim da se lik "uživio" u tu ulogu. Koliko se sjećam on se htio ubit jer ga je pekla savjest, a on je ustvari samo našao onaj prsten (ili šta već).
pa esmeralda je ubila rodrigosa i naltio je lucijo i uhitili su esmeraltu a marisela je kasnije došla i ona i lucijo su se vjenčali tipična meksička knjiga 
I onda je Rodrigos saznao da je sam mama...
OFF/ONTOPIC: Moram priznati da je Zločin i kazna među rijetkim knjigama koje sam za lektiru pročitao da me je iskreno zadivila,u tu skupinu ide i Povratak Filipa Latinovicza, nemojte me čudno gledati
:WEIRD: