Žiro račun za maloljetnike zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.114
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Žiro račun za maloljetnike

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/ziro-racun-maloljetnike/77709.aspx  ta tema mi nije pomogla jer to nije ono šta trebam, tako da nemojte se obazirat na to nego mi pokušajte odgvorit:D

Ovako nači, imam 15 god i 6 mjeseci i trebo bi otvorit žiro račun na koji bi mi ljudi mogli uplaćivat novce, samo i samo za to mi  treba ništa drugo(nebi bilo loše da ima nešto da mogu i kupovat sa time preko neta, ali nije potrebno).

Gledo sam u erste ali je*iga dolje u desnom kutu piše da se tek o 16-te godine može, a nemogu tolko čekat jer bi mi trebalo u narednih tjedan dana. Nadam se da ima nešto takvo za mene. Hvala unaprijed!

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
Re: Žiro račun za maloljetnike
gjurki kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/ziro-racun-maloljetnike/77709.aspx  ta tema mi nije pomogla jer to nije ono šta trebam, tako da nemojte se obazirat na to nego mi pokušajte odgvorit:D

Ovako nači, imam 15 god i 6 mjeseci i trebo bi otvorit žiro račun na koji bi mi ljudi mogli uplaćivat novce, samo i samo za to mi  treba ništa drugo(nebi bilo loše da ima nešto da mogu i kupovat sa time preko neta, ali nije potrebno).

Gledo sam u erste ali je*iga dolje u desnom kutu piše da se tek o 16-te godine može, a nemogu tolko čekat jer bi mi trebalo u narednih tjedan dana. Nadam se da ima nešto takvo za mene. Hvala unaprijed!

Pa sto nebi mogao..odi u PBZ po koji put ti kazem :D Odes sa starim i gotovo

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
17 godina
odjavljen
gjurki kaže...

Ja sam imao žiro (VISA) u PBZ-u, samo ti roditelj potpiše i napraviš račun...na kartici ti piše ime i prezime roditelja a kad navršiš 18 dobiješ svoju sa novim PIN-om.

Sa tim računom sam kupovao igre na STEAM-u, ljudi su mi uplačivali novac od prodaje, kupovao na deal extreme-u...

Novac sam dizao sa bankomata, ne moraš iči u poslovnicu....

15 godina
protjeran

Nači pbz rula:D Puno hvala idem onda sutra u pbz pitat da mi sastave nešto :D

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
gjurki kaže...

Nači pbz rula:D Puno hvala idem onda sutra u pbz pitat da mi sastave nešto :D

Ofc da PBZ rula...hehe u hebote franak 6, 19 prodajni {#} ode rata kredita u pm

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:22 (FiCoO).
16 godina
neaktivan

U onoj temi imas sve odgovore.. a kazes da ti nije pomogla jer nema sve sto trebas...lol

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:24 (rebelsy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice