Zašto na forumu branim homoseksualne osobe? zaključana tema

poruka: 489
|
čitano: 56.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?
Batista kaže...

Ja volim kozu i njezino mlijeko !

Ona voli mene i voli moje "mlijeko" - imas kaj protiv ? {#}

{#}

Ti i koza se trebate izboriti da posvojite ljudsko djete {#}

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
16 godina
neaktivan
Bypass kaže...
Batista kaže...

{#}

uzet stado koza i na paradu!!!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
rustweaver kaže...

Ok, ajmo onda ovako. Lezbijke su cesto vece "muskarcine" od nekih muskaraca. Tako da ce dijete imati muski uzor, iako se taj uzor mozda nece odazivati na ime Marko, nego na ime Tea i Ana :D

Takoder izostavljas mogucnost da musko dijete posvoje dva muskarca umjesto dvije zene.

Ali onda se namece novo pitanje. Je li bolje da musko (vrlo vjerojatno heteroseksualno) dijete odgajaju dva muskarca koje privlace drugi muskarci, ili dvije zene koje privlace druge zene?

E to je zapravo dobro pitanje. Iako je pojava homoseksualnosti cisti dokaz da odgoj ne moze utjecati na niti odrediti seksualnu orjentaciju, moze ju eventualno potiskivati.

A da ne bune zabune i da im se jednostavno uskrati mogućnost posvajanja, bilo to ona dvojica ili one dvije?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Bypass kaže...

Pogodio si! Upravo tako.

Da ti objasnim malo pošto vidim da si malo challanged u toj domeni. Većina misli da je ubojstvo nešto što se ne smije i uvjetno rečeno nije normalno u okvirima modernog društva. Manjina misli da je to normalno. Tko je u pravu?

I da ti posebni nacrtam, ne vučem paralelu između ubojica i pedera.

Prije bi bilo kao da ja sa jehovnim svjedokom pričam.

Stvarno mi se neda više odgovarat na ovakve tvoje zaključke, umoran sam od cijele teme, i idem izaći vanka sa dečkom svojim popiti kavu i žvaliti se nasred ulice.

Pričaš gluposti, opće poznato je da nemožeš definirati što je normalno, što ne, niti imaš pravo generalizirati reći da je to normalno. Povezao si neko ubojstvo sa homoseksualnošču. Svašta, stvarno koliko ti imaš godina? Nisi mi definirao zašto je normalno, a za što ne. Taj argument ti je čista glupost, isto tako mogu ja reći za ateiste da su ne normalni jer je vjernika (ne vezano za koju točno vjeru) u cijelom svijetu općenito više od njih. I za bilo što drugo.

A sad me čeka dečko vani, evo KROnus je tu svira sa autom, cmokić! :D

OK 'normalni' samo nemoj nikoga silovat putem!!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
17 godina
Bypass kaže...
Batista kaže...

{#}

A jok, necemo djecu. Zasto ? Zato da imamo vise vremena za sex ! :D

Truth in engineering.
17 godina
Bypass kaže...
Da ti objasnim malo pošto vidim da si malo challanged u toj domeni. Većina misli da je ubojstvo nešto što se ne smije i uvjetno rečeno nije normalno u okvirima modernog društva. Manjina misli da je to normalno. Tko je u pravu?

Onaj koji je upotrijebio pamet i razmislio o svim aspektima ubojstva.

Gledam te!
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Stvarno mi se neda više odgovarat na ovakve tvoje zaključke, umoran sam od cijele teme, i idem izaći vanka sa dečkom svojim popiti kavu i žvaliti se nasred ulice.

Pričaš gluposti, opće poznato je da nemožeš definirati što je normalno, što ne, niti imaš pravo generalizirati reći da je to normalno. Povezao si neko ubojstvo sa homoseksualnošču. Svašta, stvarno koliko ti imaš godina? Nisi mi definirao zašto je normalno, a za što ne. Taj argument ti je čista glupost, isto tako mogu ja reći za ateiste da su ne normalni jer je vjernika (ne vezano za koju točno vjeru) u cijelom svijetu općenito više od njih. I za bilo što drugo.

A sad me čeka dečko vani, evo KROnus je tu svira sa autom, cmokić! :D

Tako razgovaraju poraženi. Uspjelo ti je.

Owned by hetero. Povuci se u kućicu i be good. {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Tako razgovaraju poraženi. Uspjelo ti je.

Owned by hetero. Povuci se u kućicu i be good.  {#}

Vi heteroseksualci sve shvaćate kao neki challange. Ja ne vidim ni gdje smo se natjecali.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
moderator
Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?

Bilo je lijepo, dok je trajalo.

Svi se vrte u krug, tema je leglo spama i potencijalna bomba.

LOCK

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice