Zašto na forumu branim homoseksualne osobe? zaključana tema

poruka: 489
|
čitano: 56.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?
Ranko Kukumar kaže...

Nemate nikakvo pravo. Seks ne služi samo za razmnožavanje.

To što ste večina je glupost. Znači, ako crnac dođe u hrvatsku svi ga imaju pravo vrjeđati i reći mu da se zatvori u svoja 4 zida.

Imamo i uvijek ćemo imati. Žao mi ali to tako funkcionira sa većinama.

Što smo većina je glupost? Vidim li ja heterofobiju ovdje malo?

Tebi su crnci manje vrijedni ili ti smatraš da su svi hrvati rasisti? Ili si ti samo rasist? Nešto od toga jest.

Uostalom rasizam nema apsolutno veze sa time. Gubiš se polako. U biti izgubio si.

Roger and Out 1.1

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
17 godina
rambox kaže...
sudy_freak kaže...

Mene nisu osramotili, a vjerujem da nisu ni barem 80% Hrvatske. 

Bogme su nas fino osramotili i to na kubik, kad neko tam vidi u nekoj državi na TV negdje u Europi ili Svijetu kak na glavnom gradskom okupljalištu u Splitu Anti-Gay horda kamenuje sve oko sebe usput kaj mišliš kak to izgleda.{#} Prvo se budu zapitali kaj radi Murija da ne piju Kavu možda,{#} a onda vec idu usporedbe s Banana državom kaj i jesmo bez greške ak to još neko ne zna i to je to sve se vidlo na TV po cjelom Svijetu ionak.{#}{#}

Konacno se javio i otac svih pedera :D

Zezam se Box, ti nikad ne sudjelujes u ovakvim temama, pa moram malo ;)

Truth in engineering.
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Imamo i uvijek ćemo imati. Žao mi ali to tako funkcionira sa većinama.

Što smo većina je glupost? Vidim li ja heterofobiju ovdje malo?

Tebi su crnci manje vrijedni ili ti smatraš da su svi hrvati rasisti? Ili si ti samo rasist? Nešto od toga jest.

Uostalom rasizam nema apsolutno veze sa time. Gubiš se polako. U biti izgubio si.

Roger and Out 1.1

Nemaš nikakva veća prava naspram homoseksualca. Ti misliš da imaš, ali stari moj zatucan si i drži to za sebe u 4 zida kako bi homofobi rekli.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Dvije lezbijke posvoje muško dijete.

Tko će tom djetetu biti muški uzor (a treba mu)?

Znaci niti samohrane majke ne valjaju?

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
15 godina
protjeran
CAPETAN PRICE kaže...

U potpunosti se slažem sa tobom... Biti GAY, je normalno.. Evo čak i ja želim da postanem nakon ovoga post-a.. Zapamtite, to je normalno !

LOL dobraa

14 godina
rustweaver kaže...
sudy_freak kaže...
Ovi su gori zato što kradu, a gayikosi bi vam "samo" nametnuli svoje zakone?! Ili griješim.

Tako je, prva stvar koja bi dosla na dnevni red je proglasenje Hrvatske homoseksualnom drzavom, a svi stanovnici koji ne bi htjeli igrati za "drugu momcad" bi bili poslani na goli otok. -.-'

Odrasti...

Rasprava je suvišna. Slažem se, u vrlo kratko roku sam odrastao i vidim da je rasprava suvišna. Povlačim se.

Pobijedili ste - Gay je okay! {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?

Gledam i smijem se.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan

@Sudy_freak- Bezveze se trudiš, neki su jednostavno zatupljeni. Pusti ih neka boluju...

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Nemaš nikakva veća prava naspram homoseksualca. Ti misliš da imaš, ali stari moj zatucan si i drži to za sebe u 4 zida kako bi homofobi rekli.

Tako i slični tebi. Zatucan si za njih i drži to unutar svoja 4 zida. Homofilu

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

@Sudy_freak- Bezveze se trudiš, neki su jednostavno zatupljeni. Pusti ih neka boluju...

Ovdje ima i normalnih

@Danny umjesto da djelis TD-ove lockaj ovo

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:16 (mate960).
17 godina
protjeran

Ovakvu temu treba periodično stavljati na forum, taman da se isfiltrira ekipa trolova koja samo ulijeće uokolo u duhu prepucavanja ispred narodnjačkog kluba. Od siledžija do klasičnih kibicera koji samo dobacuju i moče gaće u iščekivanju čakijanja koje će prepričavati poslije, imamo sve ovdje.

Nobody expects the Spanish inquisition!
14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Ali ipak imam. Začudo.

I ne, neću zadržati u 4 zida kako bi heterofobi rekli, jer ja sam samo dio velike većine u kojoj je takav obrazac ponašanja smatra normalnim.

Izgubio si.  Odustani.

14 godina
neaktivan

@Ranko Kukumar pocinjem sumnjati u tvoju seksualnost? {#}{#}

Ofc.
14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Ali ipak imam. Začudo.

I ne, neću zadržati u 4 zida kako bi heterofobi rekli, jer ja sam samo dio velike većine u kojoj je takav obrazac ponašanja smatra normalnim.

Izgubio si.  Odustani.

Aha, znači ono čega je više definira "normalno" riječ. Joj, daj ne seri molim te.... Vidiš da su svi odustali od tebe, jedino ti ja odgovaram na poruke. Ko da sa zidom pričam.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
protjeran
rustweaver kaže...

Znaci niti samohrane majke ne valjaju?

Znao sam da će barem jedan to pitati.

Priča se o posvajanju. Ne o samohranim majkama i očevima.

Striktno posvajanje.

16 godina
neaktivan

Postoji mnogo slučajeva gdje su muškarac i žena u braku, imaju djecu, a netko od njih ima i homoseksualne sklonosti (koje se najčešće skrivaju). Samim time je moguće ststistički i da je netko na forumu (tko napada homo manjinu) u biti odgojen od takvog roditelja.

Fascinantno je kako teme koje u biti govore (neizravno) o seksu, privlače široke mase, možda je Freud bio u pravu sa svojom "krilaticom" Seks je korijen svega.

http://av-gurus.blogspot.com/
14 godina
protjeran
mate960 kaže...

A očito se boji otvoreno reći...

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Vidiš da su svi odustali od tebe, jedino ti ja odgovaram na poruke. Ko da sa zidom pričam.

Stvarno, svi usutjeli, pitam se zasto.

16 godina
neaktivan
mate960 kaže...

odavno je već postalo jasno....

16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Evo testiram novi potpis.XD

Hehe, kradeš?  {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Batista kaže...
rambox kaže...
sudy_freak kaže...

Mene nisu osramotili, a vjerujem da nisu ni barem 80% Hrvatske. 

Bogme su nas fino osramotili i to na kubik, kad neko tam vidi u nekoj državi na TV negdje u Europi ili Svijetu kak na glavnom gradskom okupljalištu u Splitu Anti-Gay horda kamenuje sve oko sebe usput kaj mišliš kak to izgleda.{#} Prvo se budu zapitali kaj radi Murija da ne piju Kavu možda,{#} a onda vec idu usporedbe s Banana državom kaj i jesmo bez greške ak to još neko ne zna i to je to sve se vidlo na TV po cjelom Svijetu ionak.{#}{#}

Konacno se javio i otac svih pedera :D

Zezam se Box, ti nikad ne sudjelujes u ovakvim temama, pa moram malo ;)

Vidim da si opet danas za doručak pil Kozje mljeko zbog okrjepe jel.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ja sam u vezi sa (s)izgoreom. I silovat ćemo vas sve prvom prilikom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:21 (Ranko Kukumar).
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Ja sam u vezi sa (s)izgoreom.

Hvala na informaciji, sad ću moći mirno zaspati.

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:22 (mate960).
14 godina
Šef kaže...
zoharbizo kaže...

Hehe, kradeš? {#}

Morao sam.Sad cu na more.Ovo je otislo u qurac,totalno nekonstruktivno i dosadno za gledat.

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Aha, znači ono čega je više definira "normalno" riječ. Joj, daj ne seri molim te.... Vidiš da su svi odustali od tebe, jedino ti ja odgovaram na poruke. Ko da sa zidom pričam.

Pogodio si! Upravo tako.

Da ti objasnim malo pošto vidim da si malo challanged u toj domeni. Većina misli da je ubojstvo nešto što se ne smije i uvjetno rečeno nije normalno u okvirima modernog društva. Manjina misli da je to normalno. Tko je u pravu?

I da ti posebni nacrtam, ne vučem paralelu između ubojica i pedera.

Prije bi bilo kao da ja sa jehovnim svjedokom pričam.

16 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Volume kaže...

Ja sam u vezi sa (s)izgoreom. I silovat ćemo vas sve prvom prilikom.

jesi ponosan na svoje sposobnosti

ahaha i onda kažu biti gey je normalno sam što će VAS SILOVAT PRVOM PRILIKOM HAHAH a bolesti{#} 

14 godina
zoharbizo kaže...
Šef kaže...
zoharbizo kaže...

Hehe, kradeš? {#}

Morao sam.Sad cu na more.Ovo je otislo u qurac,totalno nekonstruktivno i dosadno za gledat.

Pazi se na moru, preplanulih Švaba i Talijana, oni su jako straight {#}

Borba s vjetrenjačama, here we go again.

17 godina
rambox kaže...

Vidim da si opet danas za doručak pil Kozje mljeko zbog okrjepe jel.{#}{#}

Ja volim kozu i njezino mlijeko !

Ona voli mene i voli moje "mlijeko" - imas kaj protiv ? {#}

{#}

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Znao sam da će barem jedan to pitati.

Priča se o posvajanju. Ne o samohranim majkama i očevima.

Striktno posvajanje.

Ok, ajmo onda ovako. Lezbijke su cesto vece "muskarcine" od nekih muskaraca. Tako da ce dijete imati muski uzor, iako se taj uzor mozda nece odazivati na ime Marko, nego na ime Tea i Ana :D

Takoder izostavljas mogucnost da musko dijete posvoje dva muskarca umjesto dvije zene.

Ali onda se namece novo pitanje. Je li bolje da musko (vrlo vjerojatno heteroseksualno) dijete odgajaju dva muskarca koje privlace drugi muskarci, ili dvije zene koje privlace druge zene?

E to je zapravo dobro pitanje. Iako je pojava homoseksualnosti cisti dokaz da odgoj ne moze utjecati na niti odrediti seksualnu orjentaciju, moze ju eventualno potiskivati.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
17 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Trolam jer pišem neke osnovne prirodne zakone? Ili ti to tako kad netko ima dugačiji stav, pa automatski zastavica troll?

Ah sad nije ni funkcija do kraja istražena. Odkud ti ova genijalna ideja?

Funkcija je jednostavna, nema je. Ne služi ničemu u prirodi, pa tako ni u ljudskom društvu gledano sa stajališta reprodukcije.

Drugo, gdje sam ja koga osudio ovdje? Osim onih ogavnih slika koje sam vidio na onoj stranici.

Ne znam zašto bi ta varijacija bila posebno vrijedna? Jesu li nadprosječno inteligentni? Jel rješavaju probleme ljudske vrste? Jel imaju posebne sposobnosti itd? Meni se čine i dalje kao prosječna ljudska bića druge seksualne orijentacije. Ništa posebno mada bi oni htjeli da ih mi svi smatramo posebnim. Štoviše nametnuli bi to ako treba.

gdje sam ja napisao da si ti osudio, rekao sam ne treba je usuđivati

što se reprodukcije tiče nisam ni tvrdio da ima funkciju u reprodukciji, to je debilno tvrditi, homoseksualni odnos ne stvara potomstvo ali ga homoseksualni par može odgojiti, postoji ona teza koja upućuje da citiram:

"braća i sestre dijele otprilike 50% gena, što znači da imaju kopije približno polovine
istih gena. Iz perspektive gena nevažno je da li je kopija koja će se reproducirati u
osobi A ili njegovom bratu ili sestri. U interesu je osobe pomagati reprodukciji braće i
sestara, jer je polovina prenesenih gena zajednička. Homoseksualne osobe tako
neizravno osiguravaju opstanak vlastitih gena pomažući braći i sestrama u podizanju
potomstva."

homoseksualnost ima svoju funkciju u prirodi kakvu točno još treba ustanoviti

zašto bi itko želio da homoseksualci budu posebni, pa upravo se i trude da ne budu posebni već nediskriminirani i uobičajeni

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice