Zašto na forumu branim homoseksualne osobe? zaključana tema

poruka: 489
|
čitano: 56.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?
Lazarus Long kaže...

Ne zahebavaj! Ne smeta mi, ali da li si gledao kako je prosla zadnja gej parada u Beogradu? Ovi su izasli unatoc tome sto je bilo najave da ce huligani izaci i "biti sve ispred sebe" tamo su stradali i hetero i sve sto se u tom trenutku naslo na njihovom putu .

Pa na kraju krajeva je upraovo ta reakcija huligana razlog zbog kojeg je potrebno da se parada održi, da se sugrađani naviknu da su oni tamo, da postoje i da ih moraju tolerirati ako ništa drugo.

Lazarus Long kaže...

Najdeblji kraj su izvukli policajci zato sto "oni brane pedere...mater im" kaze jedan huligan sa celom od 2cm
Inace u principu, gej parada ne bi trebalo da smeta nikome dok se ta masa ljudi pridrzava pravilima sakupljanja.  

Ne znam kako je bilo u BG, ali u ST-u se povorka apsolutno pridržavala pravila sakupljana.

Inače, vidiš li dokle seže ta mržnja prema homićima? Do te mjere da će i hetero na*ebati ako ih brani.

Lazarus Long kaže...

Ajd' dobro!! Mi sa Balkana smo primitivni i [stavi fobiju] i osudujemo homice. Ali zasto se jos desavaju parade u zemljama gdje je biti gay [sic] sasvim normalno? Koliko znam i u Americi se jednom godisnje sakupi masa homoseksualaca.

Da li to oni demonstriraju silu?

Možda i tamo traže pravo više, možda jednostavno žele veću prihvaćenost i manje pogrdnih pogleda na ulici. Neka, doći ćemo valjda jednom i do toga.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Zašto na forumu branim homoseksualne osobe?

Evo što je jedan od malobrojnih pametnih (Bukva) u ovom topicu rekao :Što se mene osobno tiče, daboga svi muški bili homoseksualci osim mene!

Kralju, zasluzujes 5 zvjezdica XD

EDIT: jaoo, i Danny trolla {#}

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:09 (mate960).
14 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Bypass kaže...
Dakle to je prirodno ponašanje (zato što se može -- definicija jednog forumaša), zašto onda ne legaliziramo pedofiliju i osnujemo stranku. Onako kad smo već liberalni toliko.

To se razlikuje od homoseksualnosti u dvije stvari:

Prvo homoseksualnost nije izbor, i drugo pedofilija je neprihvatljiva iz razloga sto djeca nisu umno zrela za seksualni cin te se njima moze lako manipulirati.

Bypass kaže...
I ako je prirodno, zašto ne vidimo životinje da jebavaju svoje mladunce?

Zapravo roditelji u zivotinjskom svijetu ne zele svoju djecu, ali djeca pokusavaju roditelje ^^

Takoder je i biseksualnost kod zivotinja dosta rasirena pojava. Ako iz blize okoline maknes sve zenke, pocet ce se pojavljivati homoseksualni odnosi. Slicno kao sa muskarcima u zatvoru. {#}

Imas pogresnu definiciju prirodnog. Prirodno je sve ono sto se uklapa u uobicajeno ponasanje nekakve populacije. Medu heteroseksualnom ljudskom populacijom biti homoseksualac nije prirodno, kao sto medu homoseksualnom ljudskom populacijom biti heteroseksualac nije prirodno. Ne mozes se u tom slucaju pozivati na evoluciju i majku prirodu, zato sto sve vrste konstantno evoluiraju i prilagodavaju se vlastitoj okolini. Svjet postaje prenapucen, ja vidim kako se homoseksualci jako dobro uklapaju u takav svijet.

Ja sam samo komentirao jedan od "argumenata" postavljenog od jednog forumaša.

Ni djeca ne pokušavaju svoje roditelje. Nešto ti je promaknulo. Kao spolna zrela dob u životinja.

Naravno da pedofilija nije normalna. Zaboga.

Ali opet uklapala se u ponašanje ljudske populacije jedno dugo vrijeme, pa opet ne znači da je prirodno.

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Da samo malo upadnem, zašto bi dala dijete? To bi značilo da je ona nesposobna da se o njemu brine?

U tom slučaju je gora (hipotetski naravno) od bilo kojeg para, ako bi došlo do situacije da joj se oduzima dijete.

To je bilo hipotetski...šta bi bilo kad bi bilo. 

kva kva
14 godina
F1-IVO kaže...
sudy_freak kaže...
Kao što rekoh, drago mi je da smo zatucani

Volio bih da vam dođu na vlast takvi, baš bih volio vidjeti. 

Bolje zatucan nego tucan.

Tko bi se prvi od ovih fanboy-eva sageo? {#} Drago mi je, neopisivo drago što sam zatucan.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
sudy_freak kaže...

Blago nama kada nam takvi predstavljaju pametne, moderne ljude.

Zato si ti glup i zatucan i boli te briga. {#}

Vrijeđaš bezveze.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:04 (Monopol).
14 godina
F1-IVO kaže...
sudy_freak kaže...
Kao što rekoh, drago mi je da smo zatucani

Hhahahha.Ti si bog.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
sudy_freak kaže...

Mene nisu osramotili, a vjerujem da nisu ni barem 80% Hrvatske. 

Bogme su nas fino osramotili i to na kubik, kad neko tam vidi u nekoj državi na TV negdje u Europi ili Svijetu kak na glavnom gradskom okupljalištu u Splitu Anti-Gay horda kamenuje sve oko sebe usput kaj mišliš kak to izgleda.{#} Prvo se budu zapitali kaj radi Murija da ne piju Kavu možda,{#} a onda vec idu usporedbe s Banana državom kaj i jesmo bez greške ak to još neko ne zna i to je to sve se vidlo na TV po cjelom Svijetu ionak.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

A kakvi su to "takvi"?

Tesko da mogu biti gori od trenutnih ako cemo pravo.

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
Monopol kaže...

A ti si prijavljena i uskoro žuta.

Hvala ti moj dušebrižniče {#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
odjavljen
Ranko Kukumar kaže...
Spike poput "drži to u svoja 4 zida" su glupe. Zašto vi ne držite u svoja 4 zida kada komentirate ženske? Ljudi traže da budu jednaki, njima se svidaju istospolni ljudi, i kraj priče, neka imaju jednaka prava i   to neće utjecati ni 1% na vas.

Svojim paradama ugrožavaju opću sigurnost, sliku države/grada (Split anyone?) te javnu i privatnu imovinu. Ne direktno homoseksualci već mali postotak huligana koji jedva dočeka takvo nešto da se pomlate sa sudionicima parade, policijom i međusobno. Parada je potpuno nepotreba - imaju županijski, državni, ustavni i na kraju sud za ljudska prava - nek se izvole tamo boriti za svoja prava a ne meni pred zgradom pa da gledam hoće mi neki nad*kani neiživljneni k*eten razbit u boljem slučaju prozor na stanu ili glavu u gorem slučaju dok budem micao auto sa prolaza da ga ne dokrajče. Osim toga, pogledaj donji post.

Lazarus Long kaže...
Ajd' dobro!! Mi sa Balkana smo primitivni i [stavi fobiju] i osudujemo homice. Ali zasto se jos desavaju parade u zemljama gdje je biti gay [sic] sasvim normalno? Koliko znam i u Americi se jednom godisnje sakupi masa homoseksualaca.

Da li to oni demonstriraju silu?

U potpunosti se slažem. Postoje daleko učinkovitiji i sigurniji načini borbe za prava koji ne uključuju izlazak na ulice te posljedično plaćanje i ugrožavanje 10k policajaca. Umjesto da rade nešto korisno, oni se moraju šetati ispred povorke i nadati se da neće zaletjeti koji molotovljev koktel među njih.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
protjeran

Aj neka moderator lipo zatvori ovu glupost od teme jer ovo nema nikakvog smisla. Ako ode i ima pedera i onih koji ih podržavaju neka to zadrže za sebe i umuknu, a ne da stavljaju na sva zvona da vole pušit qurce. Velika većina nas voli pič*ku pa nitko ne otvara temu radi toga

14 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Zato jer smo velika većina i zato jer smo preodređeni za širenje vrste (neki manje neki više). I apsolutno imamo evolucijsko i biološko pravo zavijati za ženkama koliko god želimo i to pravo nadilazi ljudske zakone.

Nadalje ženke imaju pravo da nas šalju u dotična mjesta kad to činimo, evolucijski i biološki.

Nemate nikakvo pravo. Seks ne služi samo za razmnožavanje.

To što ste večina je glupost. Znači, ako crnac dođe u hrvatsku svi ga imaju pravo vrjeđati i reći mu da se zatvori u svoja 4 zida.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
zoharbizo kaže...

Hhahahha.Ti si bog.

Sarkazam, ne?

rustweaver kaže...
sudy_freak kaže...

A kakvi su to "takvi"?

Tesko da mogu biti gori od trenutnih ako cemo pravo.

Ovi su gori zato što kradu, a gayikosi bi vam "samo" nametnuli svoje zakone?! Ili griješim.

15 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Mentalist kaže...

25.7.2011. -dan kad je BUG posrnuo

Tako je.

Ovo je nekada bio IT forum.

Nadam se da će takav ponovno biti, a ne raspravljati jel gay ok.

Smirite se i ajte zapeć jednu grafičku.

To sam i ja mislio kad sam se registrirao: ekipa kulturna, obrazovana, tolerantna... a ne zatucanci kao na index.hr

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 14:08 (magicmist).
17 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Vrijeđaš bezveze.

Slobodno ostavi i onaj dio u kojem napominješ da ćeš me prijaviti. {#} 

kva kva
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
...nek se izvole tamo boriti za svoja prava a ne meni pred zgradom pa da gledam hoće mi neki nad*kani neiživljneni k*eten razbit u boljem slučaju prozor na stanu ili glavu u gorem slučaju dok budem micao auto sa prolaza da ga ne dokrajče. Osim toga, pogledaj donji post.

Da, jer je homić kriv što će ti neki random huligan razbit prozor.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

To što ste večina je glupost. Znači, ako crnac dođe u hrvatsku svi ga imaju pravo vrjeđati i reći mu da se zatvori u svoja 4 zida.

Rasna diskriminacija je loša. On je normalan, rođen takav. 
No, opet moram reći, homo nije normlano i s tim se ne rađa. 

17 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Recimo ona i muž boluju od neke neizlječive bolesti a rodbine da se skrbi o djetetu nema.

Samo me zanimalo kako bi jedna ženska osoba, kojoj bi vlastito dijete trebalo biti najvažnije na svijetu,

odabrala po tom pitanju.

Znaš ono, labirint, ili lijevo ili desno, trećeg nema. A izabrati moraš. Kužiš?

To me zanimalo.

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Bypass kaže...

Zato jer smo velika većina i zato jer smo preodređeni za širenje vrste (neki manje neki više). I apsolutno imamo evolucijsko i biološko pravo zavijati za ženkama koliko god želimo i to pravo nadilazi ljudske zakone.

Nadalje ženke imaju pravo da nas šalju u dotična mjesta kad to činimo, evolucijski i biološki.

To je rasna diskriminacija, nesto sasvim drugo!

Ofc.
14 godina
protjeran

Dvije lezbijke posvoje muško dijete.

Tko će tom djetetu biti muški uzor (a treba mu)?

Da zaključim svoje pojavljivanje ovdje:

Želim vam da vam se sva prava ostvare osim posvajanja djece (tu je moja granica).

Volite se, ljubite se i živite.

Roger and Out.

For those of you under the age of 25, a magazine is a blog made out of trees.
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Rasna diskriminacija je loša. On je normalan, rođen takav. 
No, opet moram reći, homo nije normlano i s tim se ne rađa.

Krivo. S tim se rađa.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
14 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Monopol kaže...

Vrijeđaš bezveze.

Vec jesam, spamaš temu bezveze. Go avej nub.

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
...nek se izvole tamo boriti za svoja prava a ne meni pred zgradom pa da gledam hoće mi neki nad*kani neiživljneni k*eten razbit u boljem slučaju prozor na stanu ili glavu u gorem slučaju dok budem micao auto sa prolaza da ga ne dokrajče. Osim toga, pogledaj donji post.

Da, jer je homić kriv što će ti neki random huligan razbit prozor.

A ja sam gore napisao da nisu oni DIREKTNO krivi. Read before reply. Što fali ustavnom sudu ili sudu za ljudska prava? Mislim da su daleko učinkovitiji od parade.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Ni djeca ne pokušavaju svoje roditelje. Nešto ti je promaknulo. Kao spolna zrela dob u životinja.

U zivotinjskom svijetu pokusavaju, kao prvo seksualno iskustvo a i kasnije, samo sto majka cesto ima vece zube pa moraju ustuknuti. Nemoj me... em mi je to blisko vezano uz struku, em sam takvo ponasanje iz prve ruke vise puta vidio.

Bypass kaže...
Ali opet uklapala se u ponašanje ljudske populacije jedno dugo vrijeme, pa opet ne znači da je prirodno.

Ponasanje jedne populacije odreduje sto je prirodno za tu populaciju. Cak i kada se radi o necemu socijalno neprihvatljivom poput pedofilije ili incestuoznosti.

Neprirodno je samo odstupanje iz ocekivanog ponasanja jedne populacije. Cak niti tada biolozi nece iskoristiti rijec "neprirodno" nego "anomalija".

15 godina

Ova tema je ko prdez u japanskom vlaku na vruci blagdan... Eskalirala je jako brzo i burno {#}

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
neaktivan
Monopol kaže...
anshika05 kaže...
Monopol kaže...

Vrijeđaš bezveze.

Vec jesam, spamaš temu bezveze. Go avej nub.

Odo.

kva kva
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Ovi su gori zato što kradu, a gayikosi bi vam "samo" nametnuli svoje zakone?! Ili griješim.

Tako je, prva stvar koja bi dosla na dnevni red je proglasenje Hrvatske homoseksualnom drzavom, a svi stanovnici koji ne bi htjeli igrati za "drugu momcad" bi bili poslani na goli otok. -.-'

Odrasti...

17 godina
protjeran
Volume kaže...

Aj neka moderator lipo zatvori ovu glupost od teme jer ovo nema nikakvog smisla. Ako ode i ima pedera i onih koji ih podržavaju neka to zadrže za sebe i umuknu, a ne da stavljaju na sva zvona da vole pušit qurce. Velika većina nas voli pič*ku pa nitko ne otvara temu radi toga

Ima vas ovdje više koji pod prijetnjom pištolja sjedite za kompom i primorani ste sudjelovati. Lupi šakom o stol i stisni alt+f4, budi čo'ek!

Nobody expects the Spanish inquisition!
14 godina
neaktivan
magicmist kaže...
lzgr kaže...
Mentalist kaže...

25.7.2011. -dan kad je BUG posrnuo

Tako je.

Ovo je nekada bio IT forum.

Nadam se da će takav ponovno biti, a ne raspravljati jel gay ok.

Smirite se i ajte zapeć jednu grafičku.

To sam i ja mislio kad sam se registrirao: ekipa kulturna, obrazovana, tolerantna... a ne zatucanci kao na index.hr

Točno to.

Usput, tema je pod O S T A L O. Tako da ovaj podforum uključuje sve od gdje nabavit naočale,muzike, filmova do toga ko kome tura. Uostalom Mentalist opet trolas. Ni ona tvoja tema kako doći do djevojke za par dana di si failao na veliko nije bila baš u duhu IT-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice