Ne zahebavaj! Ne smeta mi, ali da li si gledao kako je prosla zadnja gej parada u Beogradu? Ovi su izasli unatoc tome sto je bilo najave da ce huligani izaci i "biti sve ispred sebe" tamo su stradali i hetero i sve sto se u tom trenutku naslo na njihovom putu .
Pa na kraju krajeva je upraovo ta reakcija huligana razlog zbog kojeg je potrebno da se parada održi, da se sugrađani naviknu da su oni tamo, da postoje i da ih moraju tolerirati ako ništa drugo.
Najdeblji kraj su izvukli policajci zato sto "oni brane pedere...mater im" kaze jedan huligan sa celom od 2cm
Inace u principu, gej parada ne bi trebalo da smeta nikome dok se ta masa ljudi pridrzava pravilima sakupljanja.
Ne znam kako je bilo u BG, ali u ST-u se povorka apsolutno pridržavala pravila sakupljana.
Inače, vidiš li dokle seže ta mržnja prema homićima? Do te mjere da će i hetero na*ebati ako ih brani.
Ajd' dobro!! Mi sa Balkana smo primitivni i [stavi fobiju] i osudujemo homice. Ali zasto se jos desavaju parade u zemljama gdje je biti gay [sic] sasvim normalno? Koliko znam i u Americi se jednom godisnje sakupi masa homoseksualaca.
Da li to oni demonstriraju silu?
Možda i tamo traže pravo više, možda jednostavno žele veću prihvaćenost i manje pogrdnih pogleda na ulici. Neka, doći ćemo valjda jednom i do toga.