ne,ne,ne...mi taj sat opce nismo test pisali! meni je mob ispo iz džepa i ona je dosla do mene i rekla da joj dam to kaj mi je ispalo i ja sam dao...
ne,ne,ne...mi taj sat opce nismo test pisali! meni je mob ispo iz džepa i ona je dosla do mene i rekla da joj dam to kaj mi je ispalo i ja sam dao...
onda ti ona nema što kopati po mobitelu...
to su stare slike. a da bude jos bolje mi taj sat nismo pisali test nit nam je dala testove nista! nikakvi testovi nisu bili u pitanju. meni je sam ispo mob iz džepa i ona ga je uzela!
i sad lijepo stavi pin pa ti više neće kopati po mobitelu nitko.
ali dali oni meni mogu dati odgojnu mjeru na temelju tog što su mi kopali po mobu a nisu smijeli?
A ako budeš se tužio imat ćeš još gori tretman od svih ostalih profesora...
Kriv si sam... Stisni zube i izdrži...
oke fala
A ako budeš se tužio imat ćeš još gori tretman od svih ostalih profesora...
Kriv si sam... Stisni zube i izdrži...
Tako je.
Iz svog skolovanja sam shvatio da se nikad ne igras s proferorom makar je i on u krivu i nepravedan prema tebi. Prof je uvijek jaci od tebe i mota te oko malog prsta kak mu pase. Tak da savjetujem da uvijek budes dobar s profesorima i postujes ih.
Frendu je u 8. razredu uzela neka profa mobitel zato sto je prebacivao sa plavim zubom nesto frendu na hodniku tijekom odmoraPa mu je pregledala sta sve ima na mobitelu i vidjela je neke slike
(you know what i mean)Dobio je ukor i jos neku kaznu.Po meni to nije fer uzeti mobitel tijekom odmora i gledati tuđe stvari
kaznu nije trebao on dobit nego ta profa
Frendu je u 1. razredu (ne osnovne lol) uzela neka profa mobitel zato sto je prebacivao sa plavim zubom nesto frendu na hodniku tijekom odmoraPa mu je pregledala sta sve ima na mobitelu i vidjela je neke slike
(you know what i mean)Dobio je ukor i jos neku kaznu.Po meni to nije fer uzeti mobitel tijekom odmora i gledati tuđe stvari
kaznu nije trebao on dobit nego ta profa
Nemoguce i to jos u srednjoj. Prof je trebala dobiti otkaz. A i kakve slike tocno?

Hahahahahah da je to vidjela moja bivsa prof, ona bi si i sama jos to poslala.
Ma ono gole zenske i te stvarii failal sam taman sam ga pitao na msn kada je to bilo i on kaze u 8. razredu
Ma ono gole zenske i te stvarii failal sam taman sam ga pitao na msn kada je to bilo i on kaze u 8. razredu
Pa to nije normalno...zbog golih teta na mobu dobit ukor? pa to nema nigdje
Ono sto niste sami dozivjeli nemojte ni vjerovati...
dosta ljudi laže...