Yu-Gi-Oh Card Maker

poruka: 166
|
čitano: 178.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Yu-Gi-Oh Card Maker
lzgr kaže...

Evo još nekih:

Ovo sa 007 atk i def je dobro ;D

Number 1 Zombie!!! Braiiiiinssss!!!
16 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Evo još jedna od mene:

HAHAHAHA najbolja!!!!!!!

15 godina
Yu-Gi-Oh Card Maker

evo jedan od mene

michael
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 22:47 (michael).
17 godina
neaktivan
michael kaže...

evo jedan od mene

haha ova zadnja je legendarna...malo bolesna ali ipak

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."
16 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Evo bolesne

What the deuce?!
15 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

omg, pa zar moja tema umrla sa mojim accountom?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

@Paolo: Svi su oni bili monstrumi. U školama uče djecu da su ti ljudi veliki vojskovođe, ali ne uče ih to da su to čudovišta. Istina, povijest pišu pobjednici, zbog toga Hitlera mrze puno više nego ove koje si ti nabrojao, ALI ovo se zbilo relativno nedavno tako da su ljudi jako osjetljivi na ovo. Ne razumijem kako ga možeš braniti! On je bio psihopat, a ne vojskovođa! Kad su američki vojnici došli u koncentracijski logor su jednostavno izgubili razum i zbog bijesa išli ubijati okolno stanovništvo. Pogledaj film "Schindler's list" i reci da ti je svejedno. Ako ćeš i poslije toga smatrati da je Schicklgruber "genije", nema smisla raspravljati.

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan
Horagio kaže...

@Paolo: Svi su oni bili monstrumi. U školama uče djecu da su ti ljudi veliki vojskovođe, ali ne uče ih to da su to čudovišta. Istina, povijest pišu pobjednici, zbog toga Hitlera mrze puno više nego ove koje si ti nabrojao, ALI ovo se zbilo relativno nedavno tako da su ljudi jako osjetljivi na ovo. Ne razumijem kako ga možeš braniti! On je bio psihopat, a ne vojskovođa! Kad su američki vojnici došli u koncentracijski logor su jednostavno izgubili razum i zbog bijesa išli ubijati okolno stanovništvo. Pogledaj film "Schindler's list" i reci da ti je svejedno. Ako ćeš i poslije toga smatrati da je Schicklgruber "genije", nema smisla raspravljati.

šindlerova lista je odličan film ;)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ne slažem se s tobom. Uglavnom neću sada objašnjavati zašto i nastavljati offtopic i dizati stare duhove.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...

Ne slažem se s tobom. Uglavnom neću sada objašnjavati zašto i nastavljati offtopic i dizati stare duhove.

agreed

sad bi vrlo volio napisat nesto ali ovo nije mjesto i vrijeme za to pa drugom prlikom

P.S Shindelora lista mi je...nako film...nije bas prikazao teror i stravu kakva jest...

a onaj djed mraz je genijalan xD

17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Ako odobravate/prihvaćate Hitlerovu politiku, moral vam je na razini stolice. Naravno, ne one na kojoj si ljudi sjede.

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ako odobravate/prihvaćate Hitlerovu politiku, moral vam je na razini stolice. Naravno, ne one na kojoj si ljudi sjede.

Nigdje iz ovih postova nisam ja ili netko drugi dali naslutiti da odobravamo ili prihvaćamo Hitlerovu politiku, a ako i prihvaćamo - to je moja/njegova/njihova osobna stvar. Svatko ima pravo na svoje mišljenje - ma kakvo ono bilo.

P.S. Nemoj ljude koje dovoljno ne poznaješ i objektivno ne možeš prosuditi uspoređivati s fekalijama. To više govori o tvojoj inteligenciji nego njihovoj

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...

Nigdje iz ovih postova nisam ja ili netko drugi dali naslutiti da odobravamo ili prihvaćamo Hitlerovu politiku, a ako i prihvaćamo - to je moja/njegova/njihova osobna stvar. Svatko ima pravo na svoje mišljenje - ma kakvo ono bilo.

P.S. Nemoj ljude koje dovoljno ne poznaješ i objektivno ne možeš prosuditi uspoređivati s fekalijama. To više govori o tvojoj inteligenciji nego njihovoj

Ne govorim o inteligenciji nego o moralu. Odobravati genocid pojedinih naroda je prema meni neprihvatljivo. Takva osoba NEMA moral.

EDIT: Da se naslutiti.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 14:55 (Horagio).
15 godina
Horagio kaže...
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...

Ne govorim o inteligenciji nego o moralu. Odobravati genocid pojedinih naroda je prema meni neprihvatljivo. Takva osoba NEMA moral.

EDIT: Da se naslutiti.

tebi je neprihvatljivo a nekima jest i svatko ima pravo volit i nevolit što želi i svatko ima pravo prihvatiti što ževi ili nepvatit što ne želi,nemoj sad tu nama nešto sra* o moralu da ti imaš morala prihvatio bi tuđi ukus jer on je onakav kakav jest i šta sad
PS:ti zadrži svoje mišljenje jer si u slučeju HITLER vs židovi       židov
michael
17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

:S Ovo neću ni komentirati, prvenstveno zato jer ne razumijem što si napisao. Otišli smo debelo offtopic.

Normal's overrated!
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...

De prestanite više s Hitlerom... Pomirite se s time da je radio monstruozne stvari. Radili su i drugi, ali to nije i ne smije biti opravdanje za Hitlera!

Paolo, ti bi trebao biti prvi koji bi trebao spriječiti offtopic o Hitleru u temi za Yu-Gi-Oh karte, a ne i sam poticati offtopic ulaženjem u raspravu. Fala bogu, Bugovci imaju velik server pa možeš otvoriti temu o Hitleru kad god poželiš.

P.S. reply - ne mora se osobno poznavati ljude da bi ih se moglo prosuditi... Stav i način pisanja na forumu govore mnogo o drugima...

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Paolo, ti bi trebao biti prvi koji bi trebao spriječiti offtopic o Hitleru u temi za Yu-Gi-Oh karte, a ne i sam poticati offtopic ulaženjem u raspravu. Fala bogu, Bugovci imaju velik server pa možeš otvoriti temu o Hitleru kad god poželiš.

Horagio je prvi dignuo ovaj offtopic "iz mrtvih", a onda sam ja lijepo odgovorio da se ne slažem u nekim stvarima s njim, ali da neću nastavit offtopičariti. Ali drugi navalili, i ja opet postao uvučen.

17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Da vratim ontopic...

burger burger
HDD HDD
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 20:12 (lzgr).
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Da vratim ontopic...

nije mi nesto ova,ocekivao sam neki smijesan text ispod HDD ali makar je covjek vratio na on-topic

15 godina
Yu-Gi-Oh Card Maker

evo jedna od mene

michael
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 19:15 (michael).
17 godina
neaktivan
michael kaže...

evo jedna od mene

Kakve to veze ima s Yugioh! kartama?

Normal's overrated!
15 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Moj Pokušaj! Slika

15 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Slika govori sve.

17 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Slika govori sve.

"Drink girls"? Po hrvatski "Pij cure!" SmijehSmijeh

Koga svrbi, taj se češe...
15 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Da krivo sam napiso a neda mi se opet radit trebalo je bit "Drunk Girls"

16 godina
Yu-Gi-Oh Card Maker

Bandich

Bandich Bandich
Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Evo jedna i od mene

Facepalm Facepalm
17 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Evo malo novih od mene!Mogao bih biti dizajner karata!Smijeh

Blue-Eyes Exodia Dragon Blue-Eyes Exodia Dragon
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 17:27 (lzgr).
16 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

evo i jedna od mene:

zelje...mmm zelje...mmm
Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.
14 godina
neaktivan
Yu-Gi-Oh Card Maker

Kriza Kriza
 Belji seBelji seBelji seBelji seBelji se

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 19:40 (Infinitx).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice