Pa dobro si ti rekao jebasu123 gamereport je najbolji.
Pa dobro si ti rekao jebasu123 gamereport je najbolji.
Digimoni završavaju sa -MON,a ne yugi-oh čudovišta...
EVO JEDNA MOJA
EVO DVIJE MOJE
Gdje?
NEMA SLIKE PA STA JE S OVOM OPCIJOM DODAJ SLIKU S RACUNALA EVO LINK http://img262.imageshack.us/i/20768220.jpg/
Nisam bas bio kreativan...
nije bas smijesno ali eto nako iz dosade...
i dođe mother Russia i sve švabe killuje dok AY svira Rock N'Roll train
predobre karte
jesi razmisljo da deck slozis i pustis u slobodnu prodaju
i dođe mother Russia i sve švabe killuje dok AY svira Rock N'Roll train
how yes no...
Vidjeli smo kako je komunjara zavrsila u vlastitim sokovima krepo niko mu nije htio ni pomoc
Uz Fuhrera je makar ostalo par lojalni ljudi...
Onaj kreten pobio 6 000 000 svoji ljudi
Ja nikad nisam kontao zasto ljudi svi spominju Hitlera kao takvo cudoviste a comrad Štaljin pobio vise Židova i jos gore svoji ljudi...sto li je to tako
a da POVIJEST PISU POBJEDNICI...
Evo nekih baš za današnje vrijeme...
Ja vas ljude ne razumijem...sta blatite vise covjeka
Joj da je vama samo mjesec dana nekog od nasih politicara...
Sta on ima kolekciju satova od koliko...150 000€ peeh...
Kod nas dođe politicar na TV i kaze
"Da,taj stan je placan od drzavni novaca,to je moj osobni stan i niciji drugi...i sta cete sad uradit"
how yes no...
Vidjeli smo kako je komunjara zavrsila u vlastitim sokovima krepo niko mu nije htio ni pomoc
Ja nikad nisam kontao zasto ljudi svi spominju Hitlera kao takvo cudoviste a comrad Štaljin pobio vise Židova i jos gore svoji ljudi...sto li je to tako
Možda zato što je Hitler bio čudovište? Koji čovjek bi htio istrijebiti cijeli narod samo zbog vjere? Čudovište... Staljin nije bio ništa bolji...
Nisam znao da je 3. reich pobijedio u WWII... To mora da je neka novost... 3. reich nije ušao u povijest zbog 'pobjede' nego zbog strahota koje su radili.
A ti promoviraj neonacizam drugdje. Uostalom, na forumu je zabranjena politika, još u temi za yu-gi-oh karte.
how yes no...
Možda zato što je Hitler bio čudovište? Koji čovjek bi htio istrijebiti cijeli narod samo zbog vjere? Čudovište... Staljin nije bio ništa bolji...
Nisam znao da je 3. reich pobijedio u WWII... To mora da je neka novost... 3. reich nije ušao u povijest zbog 'pobjede' nego zbog strahota koje su radili.
A ti promoviraj neonacizam drugdje. Uostalom, na forumu je zabranjena politika, još u temi za yu-gi-oh karte.
Na stranu oftopičarenje, ali:
Atila je pokorio svugdje gdje je stupio i izivljavao se nad neprijateljima
Aleksandar makedonski također (makar više prema svojim ljudima jer nije tolerirao neuspjeh)
Džingis-kan također
Cortez i Pizzaro su Inkama i Mayama radili sve boleštine koje su ti mogli pasti napamet
Hitler je bio jednako veliki vojni strateg i vojskovođa, a ništa manje brutalan od ovih gore navedenih.
I zašto su oni svi veliki vojskovođe, a jedino Hitler čudovište?
how yes no...
Na stranu oftopičarenje, ali:
Atila je pokorio svugdje gdje je stupio i izivljavao se nad neprijateljima
Aleksandar makedonski također (makar više prema svojim ljudima jer nije tolerirao neuspjeh)
Džingis-kan također
Cortez i Pizzaro su Inkama i Mayama radili sve boleštine koje su ti mogli pasti napamet
Hitler je bio jednako veliki vojni strateg i vojskovođa, a ništa manje brutalan od ovih gore navedenih.
I zašto su oni svi veliki vojskovođe, a jedino Hitler čudovište?
E bas to...to meni nije jasno
Zasto tog Hitlera koju je za vrijeme rata ubijao i radio nista vise nego drugi toliko ljudi osuđuju kao vraga...
Jednostavan je odgovor
Tko god zna povijest i ima 3 mozdane celije to nece uradit iz jednog pametnog razloga...to je sve propagadna...
Isto kao sto je Hitler
radio ovo
tako su i saveznici radili ovo
http://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2007/05/24/picture_48.jpg
To su radile ove nacije koje kontroliraju zivodvi zato sto ih je ovo probudilo,uvijek je bilo budala koji su mrzili zidove i uvijek ce ih biti,ali do tad nikad nije bio netko tko je jednim mahom osvojio skoro cijelu Europu i sistematski ih pokusavao uklonit...
Ja nisam nikakav neonazi i tko god to tvrdi je vrlo ignorantan ja kazem svoje misljenje i iskreno mislim da sam upravu sa ovim
To je sve saveznicka propaganda da se vise nitko nebi usudio vako nesto izvest i da sruse zauvijek nacional socijalizam
Eto drago mi je da sam ovo rekao nadam se da nece biti kakva sankcija za ovo
Evo jedna dosta COOL...
haha dobra ideja,nemogu vjerovat da se nitko nije sjetio...