A vidim da je Ivo mod i u digitalni fotoaparati podforumu
Nešto je Dr Nasty manje aktivan
Nešto je Dr Nasty manje aktivan
I ja bi ponekad jeo bijeli kruh.
(evo sticky i hvala)
Hvala, nadopunit ću ga i drugim programima.
Morat cu nabavit neki disk pa stavit u kuciste i dignut Ubuntu. Isprobavao sam ga preko sticka i svidio mi se. Jedino me bune raznorazne komante, terminal i slicno al budem to pohvatao...jednom.
E da ,treba naučiti nove stvari!! Samo se naoružaj živcima ,jel će ti trebat kod Ubuntua. Ko i ekspresno učenje rada u konzoli!
E da ,treba naučiti nive stvari!! Samo se naoružaj živcima ,jel će ti trebat kod Ubuntua. Ko i ekspresno učenje rada u konzoli!
Zivaca odavno nemam (tipkovnica placa cijenu nervoze) ali vremena imam. Mozda sklopim kakvu kantu ili uzmem neku kramu preko e-baya za sitnu lovu i dignem Linux.
Ako imaš par GB free (10 - 20) ,vrlo lako možeš napraviti dual ili multi boot s Windowsima ,samo ti treba najnviji EasyBCD ,ali beta verzija koja ima više opcija od regularne 1.7.2. Evo ja ću ju sad uploadat na SkyDrive ,pa ti pošaljem link.
Ma ima ga svuda. Kda god ja mrdne tu je i on
Gdje je Jurra da ga malo ucjenjujem
Evo još i jednog zanimljivog topica
p.s. ne interesiraju me zvijezdice.. dosadno mi je pa pišem
Ako imaš par GB free (10 - 20) ,vrlo lako možeš napraviti dual ili multi boot s Windowsima ,samo ti treba najnviji EasyBCD ,ali beta verzija koja ima više opcija od regularne 1.7.2. Evo ja ću ju sad uploadat na SkyDrive ,pa ti pošaljem link.
Ma nemoj se mucit. Bit ce standalone na nekom kompu:)
Da ,ti si instaliral kroz Wubi. Ali ,po meni je ipak bolji i brži (ako imaš mjesta na hardu) instalirati ga kao poseban OS i onda imati dual boot.
Okej, nema više topica od mene
Okej, nema više topica od mene
Samo ti nastavi a ne ko ovi spameri Oly i slicni.
Ma nemoj se mucit. Bit ce standalone na nekom kompu:)
Kakvo mučenje? Uostalom ,pošto ti za beta verziju EasyBCD-a treba prijava na Neosmart forum ,ovak ga sad stavljam na raspolaganje svima koje zanima. Pa ko hoće neka ga skine - KLIK
Pozdrav birtijaši
Dobar dan!
Kupio sam hrpu CD/DVD-a i sad pržim sva sranja(igre,filmovi,serije...)s kompa na njih!
Šta vi radite?
Gdje je Jurra da mu platim pivo
...hvala, ali bolje bi mi odgovarala kava i par šteka cigareta....
ma tu sam,rješavam najteže probleme na forumu..
...mislim da bi se mogla staviti dobra sticky tema npr. Seneka pomaže, a ne da se za bilo kakav problem
otvara nova tema, ovak' bi sve to bilo na jednom mjestu i puno preglednije...
mislio sam predložit da se mi iz zg-a i sjeverne hrvatske nađemo na samoborskom fašniku pod krinkama..
...hvala, ali bolje bi mi odgovarala kava i par šteka cigareta....
Nema. Torba je dugo čekala u bircu, nitko je nije htjeo i ja je prodao
Fućkaj ga sad. Pušenje ti šteti, bolje da te ja trujem onom čudnom pivom
Ja nisam spamer
Ja nisam spamer
Jok,ja sam
Ja nisam spamer
Jok,ja sam
Pa jesi.
Ja nisam spamer
Jok,ja sam
Pa jesi.
Nisam,tebe mi