Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.319.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
17 godina
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :)
Prison Breaker kaže...
doxy kaže...
Armor kaže...

Pozdrav ljudi, kaj ima?

Nije me bilo dan i pol.

I sad mi se net ruši svakih nekoliko minuta i to već dugo, postalo je krajnje iritantno!

Ne pomaže ni restart, ni ukopčavanje/iskopčavanje routera - on jednostavno radi svoje - svakih nekoliko min ADSL lampica prestane svjetliliti i onda polako počinje i u nekih 50% slučajeva se opet spoji - bez restarta/gašenja router i kompa

Također!

Suckam u svim MP igrama...disconnectanja stalno...sad s novim ATI driverima 9.12 i komp mi se restarta, poludit ću, sve ću bacit kroz prozor. Bijesan sam ko leptir!

Također i kod mene potpuno isti problem. Najgore mi je u CoD4 kad igram MP, svima ping normalan jedino meni oko 100. I kao sto si i napisao i meni zna pucat veza, a u proteklih tjedan dana je bilo dana kada po par sati uopce nisam mogao na net.

Bome kod vas gadni problemi, meni nikad nepuca veza na sreću :)

Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :)

daj borg zovi ramboxa molim te

16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, sad sam skužil da padam iz 2 predmeta :(((  Plač

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina

Evo ga. Postavio ja danas WEP2 zaštitu na bežičnu mrežu Osmijeh

Eto sad neka hakira tko god želi, fučkaj ga. Belji se

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan

...ja nemam nikakvu zaštitu i ne treba mi, jer nisam niti spojen na mrežu....Cool nego da opet malo

pa idem dalje...Smijeh

...kaos...
16 godina
seneka kaže...

ajde nek neko zove ramboxa ko je s njim na msn-u..hitno je,hvala

seneka kaže...

Cim dode javim ti,ali on ima obicaj prije doc na forum neg msn al bum ti javil cim dode.Namigiva

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
16 godina

ja sam se prije mjesec dana ˝malo igrao˝ s overclockanjem grafe..Nevinašce...kad odjednom se pocne dimit komp....kupio sam novu grafu ali se maticna ostetila pa sad dok igram malo zahtjevnije igre (COD4,MW2,NFS SHIFT...)samo se pojavi smeda boja na monitoru i nis ne reagira....sad moram kupit i novu maticnu....Mršti se

RAZER :For gamers by gamers....CSS,COD4
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ja sam se prije mjesec dana ˝malo igrao˝ s overclockanjem grafe..Nevinašce...kad odjednom se pocne dimit komp....kupio sam novu grafu ali se maticna ostetila pa sad dok igram malo zahtjevnije igre (COD4,MW2,NFS SHIFT...)samo se pojavi smeda boja na monitoru i nis ne reagira....sad moram kupit i novu maticnu....Mršti se

dimio se? pa šta si joj uradio sa koliko na koliko?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
BannedOnThisForum kaže...
rocker55555 kaže...

dimio se? pa šta si joj uradio sa koliko na koliko?

ah.....da ne idemo u detalje...PUNO....a i planirao sam kupit novu grafu pa sam PUNO povecao...Nevinašce

16 godina
neaktivan
Alo ekipa, ne padam logiku (ali sam pao na trticu - prokleti led) jos samo matematika. I to sam logiku cak 3 dobio! A matematiku sam valjda dobro rijesio
EVERYBODY LIES
16 godina
Šef kaže...
Alo ekipa, ne padam logiku (ali sam pao na trticu - prokleti led) jos samo matematika. I to sam logiku cak 3 dobio! A matematiku sam valjda dobro rijesio

eh....taj valjda....tak sam i ja mislio da sam valjda dobro rijesio matisu....i pogodi sto...1...al ispravio sam na 2.....Nevinašce

17 godina
seneka kaže...

Ma zvao bih ga ja odmah ali nije bio online.

16 godina
neaktivan
Vidim da svi nesto pricate o msnu pa me zanima dali ima neka BUG grupa ili ste vi medjusobno razmijenili 'msnove'?
EVERYBODY LIES
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

i meni je logika 3 :( sad mi je prosjek 4.2

16 godina
Mitsuoka kaže...
Šef kaže...

i meni je logika 3 :( sad mi je prosjek 4.2

meni 4,4...glupa povijest...dala mi 2...ku*va...

16 godina
neaktivan
Bravo, ali meni je logika 2 :( Ste vidjeli koja je poplava kvizova na forumu
EVERYBODY LIES
16 godina
Šef kaže...

ma ima kvizova ko...ali ljudi samo bubaju..nitko nezna razmislit posteno..nego samo da bude prvi....ali ima i nekih bisera koji razmisle pa daju tocan odgovor sa lijepim objasnjenjem...Nevinašce

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

a steta bit ce bolje

16 godina

Bem ti onaj široki kabel kaj ide iz cd roma u maticnu kad sam ga zgural ko bedak kod maticne i sad kad slusam mjuzu steka usred pjesme ko da je cd zgreban a tek sam ga sprzilViče

Sad uskoro kad bum kupil proc i hard bum te kabele namjestil vrag ih nosi..Ko god radio te siroke kabele mogli su jos vece napravit pa to nisam nigdje vidjel pa sta ce im tolko siroko to Mršti se

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 21:00 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...

Bem ti onaj široki kabel kaj ide iz cd roma u maticnu kad sam ga zgural ko bedak kod maticne i sad kad slusam mjuzu steka usred pjesme ko da je cd zgreban a tek sam ga sprzilViče

Sad uskoro kad bum kupil proc i hard bum te kabele namjestil vrag ih nosi..Ko god radio te siroke kabele mogli su jos vece napravit pa to nisam nigdje vidjel pa sta ce im tolko siroko to Mršti se

To je stariji kabel IDE sad su noviji čitaći SATA a to je ipak puno manji kabel koji lako sakrije.

16 godina

Neznam,taj sam kabel dobio uz svoju ma 770 ud3 a na prijasnjoj sam istu imao samo druge boje.

17 godina
Fake_Alert kaže...

Neznam,taj sam kabel dobio uz svoju ma 770 ud3 a na prijasnjoj sam istu imao samo druge boje.

Ima bijeli i plavi ak se nevaram, ja imam sad plavi, a na starom kompu je bio bijeli.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 21:21 (BORG).
16 godina

ja plavi..al nekuzim kaj ce im tolki kabel..mogli su manji napravit.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

ja plavi..al nekuzim kaj ce im tolki kabel..mogli su manji napravit.

To ti je PATA kabel koji je u upotreba tamo negdje s početka desetljeća Namigiva (dizajniran 1986 godine)

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 21:37 (Oly_E3).
16 godina
BORG kaže...

Ma zvao bih ga ja odmah ali nije bio online.

Treba ga odmah prijaviti, fučkaj ga Belji se

http://tinychat.com/bug - Chat za sve Bug forumaše
16 godina
neaktivan

Moze li mi neko dati link odakle da preuzmem pjesmu od Anne Hot-Fly Like you do it.....ja trazio al nemrem naci free :)

EDIT:nasao,upisivao pogresno ime ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 21:40 (stevan94).
16 godina

večer doša doma iako mi je sutrakolokvij iz matematike,

uvatila me neka viroza... i sad praznikeu krevetu prosvest, bolje ne može

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

večer doša doma iako mi je sutrakolokvij iz matematike,

uvatila me neka viroza... i sad praznikeu krevetu prosvest, bolje ne može

A jadan ti.. Belji se Al proc ce to..Namigiva

Uzdravlje!

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
protjeran

balsje sam se s alkoholom

fakin old skul

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
16 godina
neaktivan

Dobro jutro Izlanuo se

OTVORENO Nevinašce

žnj
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice