Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.182.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
12 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Jurra kaže...

ne znam kome trebaju ovakve vrućine, bojim se da ću 2015-u pamtiti kao godinu u kojoj sam zamrzio ljeto (-:

Ma nije ljeto krivo već onaj broj koji ti piše na osobnoj iskaznici pod rubrikom datum rođenja

Svake godine ljeto će ti se gadit sve više i više

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

ima nešto i u tome, daleko je ugodnije kada taj broj daje npr 21, nego 36 kao ovih dana :)

btw netko je rekao: prije mene ne bijaše vremena, nakon mene nece ga biti. Sa mnom se rodi, sa mnom i prestaje

kaos
16 godina

Eto da i ja malo počastim, budući da mi je danas ročkas jel!

Uživajte svi!

- stara slozila ludnicu od torte za mene surfera pa eto!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 21:01 (Mitch).
12 godina
Mitch kaže...

Uživajte svi!

- stara slozila ludnicu od torte za surfera pa eto!

Sritan ti rođendan

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Uživajte svi!

- stara slozila ludnicu od torte za mene surfera pa eto!

Sretan rođendan 

A gde je pečat?
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 21:04 (i4s).
16 godina
Hvala kolege!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
10 godina
odjavljen

Ha? Wat?

bolje.hr - Bolje je hrvatski!
14 godina
Milka30 kaže...

Hebote,3 godine sam sa vama i tek sada sam ovo primjetio!

Od kada je to?

A hebemu miša,pa vratili ste mogučnost da vidiš tko ti je dao TU i TD!

TOOOO carevi,to se trazi!

I to sam tek sada primjetio!

10 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Milka30 kaže...

Hebote,3 godine sam sa vama i tek sada sam ovo primjetio!

Od kada je to?

A hebemu miša,pa vratili ste mogučnost da vidiš tko ti je dao TU i TD!

TOOOO carevi,to se trazi!

I to sam tek sada primjetio!

Ajde,bogati mani se explorera i instaliraj operu više! 

12 godina
12 godina
odjavljen

Evo i meni neki radnici došli da mi poprave stepenište,još uz to pada kiša, i samo sjedim i dosađujem se Dobar dan svima.

http://www.techforums.ml
10 godina
odjavljen

Ja nikad ne bum znala ovak plivati. Zakaj mučiš jadno dijete i nabijaš mu komplekse? :P

12 godina
Arendelle kaže...

Ja nikad ne bum znala ovak plivati. Zakaj mučiš jadno dijete i nabijaš mu komplekse? :P

Kolike ti gluposti znš izvalit.

10 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Arendelle kaže...

Nauči ga kako zabijat ruke u vodu,džaba se muči ovako 

17 godina
Mitch kaže...
Hvala kolege!

Malo kasnim ali kaj moš, sretan ročkas i sve najbolje.

Silwncer kaže...

Evo i meni neki radnici došli da mi poprave stepenište,još uz to pada kiša, i samo sjedim i dosađujem se Dobar dan svima.

Bok svim birtašima, šta je bilo da nije slučajno pao klavir niz stepenice?

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
12 godina
CyberPlague kaže...
nicky.sl kaže...
Arendelle kaže...

Nauči ga kako zabijat ruke u vodu,džaba se muči ovako 

Trenira vaterpolo zajedno sa tri godine starijim bratom i tako plivat ih je naučio trener u kojeg virujen da će ih naučit pravilno plivat mada i ovo men izgleda savršeno.

10 godina
neaktivan

Sve mi je jasno onda,u toj dobi reka il ne reka,na isto ti dođe,oni mlate kako im se da 

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Nisu gluposti. Stojim da ne treba dijete mučiti takvim teškim aktivnostima. Ovakvo plivanje opterećenje je za slabi, dječji organizam.

12 godina
odjavljen

@rambox Kakav klavir,potpuni remont stepenica (stavljanje betonskih + mramor). Izgleda da je drvo bila loša ideja (pao sam nekoliko puta s tih drvenih jer su bile loše naoravljene).

10 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Nisu gluposti. Stojim da ne treba dijete mučiti takvim teškim aktivnostima. Ovakvo plivanje opterećenje je za slabi, dječji organizam.

Znaš kako bi se reklo u dalmaciji?
-Ejde ne pizdi.

12 godina
CyberPlague kaže...
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Znaš kako bi se reklo u dalmaciji?
-Ejde ne pizdi.

Odnija si mi rić iz usta legendo

12 godina
odjavljen

Nikome ne fali malo fizičke aktivnosti,pogotovo djeci . Ja osobno ništa ne radim jer pada kiša,ali izađem često u prirodu da protegnem noge.

10 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Nikome ne fali malo fizičke aktivnosti,pogotovo djeci . Ja osobno ništa ne radim jer pada kiša,ali izađem često u prirodu da protegnem noge.

Šetnja i teška fizička aktivnost nisu istoznačnice ni kod koga tko ne boluje od neke bolesti ili je pretio.

12 godina
Arendelle kaže...
Silwncer kaže...

Šetnja i teška fizička aktivnost nisu istoznačnice ni kod koga tko ne boluje od neke bolesti ili je pretio.

Mala ostavi se ćorava posla i ne pričaj gluposti molim te lipo. Plivanje nije teška fizička aktivnost nego ugodna rekreacija (pa nije maraton u pitanju)

10 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Mala ostavi se ćorava posla i ne pričaj gluposti molim te lipo. Plivanje nije teška fizička aktivnost nego ugodna rekreacija (pa nije maraton u pitanju)

Ma da, ovakvo brzinsko plivanje sigurno "nije" teška fizička aktivnost. Ja se umorim samo dulje se vrijeme održavajući na površini mora, a tako je s većinom ljudi u normalnoj kondiciji s "normalnom" masom. Čovječe, plivanjem se pokreću gotovo svi mišići u tijelu!

12 godina
odjavljen

A jesi ti profesorica hrvatskog jezika ? :D Teška fizička aktivnost (dizanje tegova recimo) nije za djecu jer su im kosti u razvoju sve do 15. godine. Niko nije lud da tjera dijete da radi teške fizičke aktivnosti.

12 godina
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Ma da, ovakvo brzinsko plivanje sigurno "nije" teška fizička aktivnost. Ja se umorim samo dulje se vrijeme održavajući na površini mora, a tako je s većinom ljudi u normalnoj kondiciji s "normalnom" masom. Čovječe, plivanjem se pokreću gotovo svi mišići u tijelu!

Ako je ono tebi brzinsko plivanje tad zbilja nemamo o cemu raspravljat pa vidiš valjda da je to lagano rekreativno plivanje a ne nikakva utrka a i nije ga nitko gonio sam je tako dopliva.

14 godina
Arendelle kaže...

Ja se umorim samo dulje se vrijeme održavajući na površini mora

Pod hitno se početi baviti nekim sportom, pa makar i rekreativno jer ovo je loše i možda i naznaka neke bolesti.

Arendelle kaže...

a tako je s većinom ljudi u normalnoj kondiciji s "normalnom" masom.

Nije istina, onaj kome se to događa mora posjetiti lječnika i to pod hitno.

Arendelle kaže...

Ja nikad ne bum znala ovak plivati.

Normalno da ne budeš kad vjerojatno samo sjediš doma i ne radiš ništa, odnosno pardon, radiš to da zaje... nas ovdje na forumu.

Ovaj dečko na videu vjerojatno puca od zdravlja i snage, ima pametne roditelje koji ga uče da teži boljemu, a ne da se zabije u kut i ne mrda iz njega kao kakav debil.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2015 14:04 (Valentin17).
10 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

A jesi ti profesorica hrvatskog jezika ? :D Teška fizička aktivnost (dizanje tegova recimo) nije za djecu jer su im kosti u razvoju sve do 15. godine. Niko nije lud da tjera dijete da radi teške fizičke aktivnosti.

Nisam shvatila poantu, oprosti. Kakve to veze ima za ovu raspravu? Misliš li da su prof. hrvatskoga kompetentniji od drugih davati savjete o fizičkoj pripremljenosti djeteta? :) Ne, ne radim to, zapravo mi je rad kao prof. hrvatskoga jedna od triju najgorih noćnih mora. Rijetko tko želi to raditi. Katastrofa je.

I ovo je plivanje teška fizička aktivnost. Točka.

nicky.sl kaže...

Ako je ono tebi brzinsko plivanje tad zbilja nemamo o cemu raspravljat pa vidiš valjda da je to lagano rekreativno plivanje a ne nikakva utrka a i nije ga nitko gonio sam je tako dopliva.

Ove sam godine bila na dvjema utakmicama Primorja i vidjela sam što je brzinsko plivanje. Na videozapisu (koji je uništen kompresijom, što si dovraga radio s njime?) sigurno nije polagano, "turističko" plivanje kakvo vidiš u plićaku naših plažâ.

12 godina

Nisi ti vidila njega kad se utrkuje da jesi nebi ovakve gluposti pisala a što se tiče kompresije pitaj Zuckija i njegove servise.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice