Budemo sretni jer nam se skine potrošena roba s grbače 

Šta su tebi žene napravile kad ovako pričaš 
jedina žena u njegovom životu je njegova majka... -.-'
I baka 
oke,onda max.3 osobe...ak računamo da postoje 2 bake 

jedina žena u njegovom životu je njegova majka... -.-'
I baka 
oke,onda max.3 osobe...ak računamo da postoje 2 bake 

Vjerojatno su mu slomile koji ribolovni pribor ili ogrebale camac ili mozda posprdno se odnosile prema E3 ( bile su potajno pripadnice Nikon klana) a to ipak nije mala stvar fuckaj ga!
...ja nemam vremena moram pit....
Opet ti. Dao Bog da se napio od te bačve. 
Vjerojatno su mu slomile koji ribolovni pribor ili ogrebale camac ili mozda posprdno se odnosile prema E3 ( bile su potajno pripadnice Nikon klana) a to ipak nije mala stvar fuckaj ga!
Baš to. Šalim se, cure su zakon, monoton je život bez njih. Sa njima nikad nije dosadno, ako me razumijete
uvijek imaš o nečem pričati, jer ipak, za svako rješenje imaju problem
Baš to. Šalim se, cure su zakon, monoton je život bez njih. Sa njima nikad nije dosadno, ako me razumijete
Da one previše pričaju pa nije dosadno... 
muški ne zaslužuju žene. nadam se da će uskoro žene moć same pravit djecu pa da vas više UOPĆE ne trebamo. puj!!!
da više radite rukama, amanje jezikom... možda bi i valjale
...ma razumijem ja tebe...zakon je
...
mupki ne zaslužuju žene. nadam se da će uskoro žene moć same pravit djecu pa da vas više UOPĆE ne trebamo. puj!!!
hahaha....nije vama do djece neko do .....
mupki ne zaslužuju žene. nadam se da će uskoro žene moć same pravit djecu pa da vas više UOPĆE ne trebamo. puj!!!
zakaj si onda nisi našla curu, kaj će ti dečko...
ccc
bez nas bi bile izgubljene, broj prometnih nesreća bi se povećao za 70%, jer nebi vas dečki/muževi vozili, nego same sebe, apstinencija od pravog m/ž sxa, živci, svađanje s curama, kolegicama, jer ipak kad ste duže zajedno ne podnosite se, uvijek jedna od druge ima nekaj bolje pa ste kivne...
nemate pojma kaj bi sve bilo da nema nas pivo-potrošača
ma vi ste svinje.
odo ja na kavu s frendicama 
ma vi ste svinje.
a što se tebi dogodilo da mrziš dečke 
A koja je razlika između vile i vještice? 5 godina braka :)))
ne ne
mi nismo svinje
ti si glasnogovornik udruge B.A.B.E
one muško-žensko koje stalno se bune i žele neka prava
kad im se daju "prava" onda kažu da ih diskriminiramo
tipično
damo rješenje a one na to problem...
njihov moto
"budi hrabra, budi emancipirana"
štogod to značilo
lol
presmiješno
ma vi ste svinje.
a što se tebi dogodilo da mrziš dečke 
mrzim ovakve komentare koje ovdje pišete. eto.
a sad odo.
pozzzz
Anći u debeloj si manjini ovdje,ne isplati ti se sa nama prepirat oko takvih stvari.
odi ti na kafu sa šlagom pa nam se vrati 
E instalirah drivere i sada konačno CF radi skroz kako treba. Skalira kako treba što je najvažnije. Sutra spajam komp na plazmu i idem malo trošiti PC. Samo izgleda da je 1.6V na procu počelo uzimati svoj danak. U idleu mi radi na 50C, a u loadu na 90C. Idem vidjeti što mogu da uradim
E instalirah drivere i sada konačno CF radi skroz kako treba. Skalira kako treba što je najvažnije. Sutra spajam komp na plazmu i idem malo trošiti PC. Samo izgleda da je 1.6V na procu počelo uzimati svoj danak. U idleu mi radi na 50C, a u loadu na 90C. Idem vidjeti što mogu da uradim
pazi da nebi strugo proc sa matićne
Neznam možda ga skrešem na 3.33GHz i 1.48V
A koja je razlika između vile i vještice? 5 godina braka :)))
Vile su dok nisi u braku, a vještice kad si u braku. 
probaj pa vidi kakve će ti bit temp
na takav komp ko tvoj idealno bi ti bilo vodeno hlađanje.staviš si cpu i grafe pod vodu i deri
samo treba dati min1500-2000kn
probaj pa vidi kakve će ti bit temp
na takav komp ko tvoj idealno bi ti bilo vodeno hlađanje.staviš si cpu i grafe pod vodu i deri
samo treba dati min1500-2000kn
Ma neću vodeni, nego ću sa E6600 napraviti jednu isto močnu konfu
(Ona moja stara Intel ploča kao temelj-DG965WH, neka grafa, može i integrirana X3100 koja je na ploči ili možda neka 9600/9800GT), a ovdje ide Q9400 sa blagim OC-om ili možda nikakvim
...ja upravo spamam jedan okrugli broj...ma nije tak' velik kak' ste možda mislili...
A jesi skroman. Više popiješ nego što napišeš. 
...imam jedno pametno pitanje...jel se može u ovaj moj laptop ugradit neka bolja grafička...
...ova integrirana ništ ne vredi...može vrtit samo Simse 3 a za to sam malo prevelik...
Sam si si dao odgovor, imaš integriranu, zato nemoreš staviti ništa bolje (čak i da možeš neznam kako bi stavio)
Bili ja moga na svoju komfu stavit hd4890. XDD