Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) izdvojena tema

poruka: 28.402
|
čitano: 3.180.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
12 godina
neaktivan
Re: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Nello kaže...
mario.L_hr kaže...{#}
Di su čvarci, kulen i ostale delicije? Dobra večer svima....

Nema je... vjerovatno su pokradeni... tko zna.... Večer svima...

nello,jel simpin net card ima za uzet na kiosku,ono što smo pričali?

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
15 godina
Di si Nello, šta ima kod tebe?
Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
Nello kaže...
mario.L_hr kaže...{#}
Di su čvarci, kulen i ostale delicije? Dobra večer svima....

Nema je... vjerovatno su pokradeni... tko zna.... Večer svima...

nello,jel simpin net card ima za uzet na kiosku,ono što smo pričali?

Da, simpa kartica ima u kiosku, pošti . Košta 20kuna.  ubaciš karticu nazoveš prvi poziv da bi aktivirao karticu a možeš i akvirat prejaku opciju koji košta 50 kuna, za to dobi Free poruke, 1000min poziva i 1000mb neta.

mario.L_hr kaže...
Di si Nello, šta ima kod tebe?

A evo tu sam, odmorio od foruma, nema ništa, još sam nezaposlen a i nema šansu da se zaposlim. Vlada mi sve ukida, jer dosad preko socijalne dobivam aparate slušne i baterije a sad više ne morqam sve sam platit. ufff. Dosta će nas pogodit

Nenad
15 godina
Čuo sam popodne da će ukinuti tu odluku i da će ponovno plaćati baterije. Još malo pa će i nas ukinuti. :(
12 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Čuo sam popodne da će ukinuti tu odluku i da će ponovno plaćati baterije. Još malo pa će i nas ukinuti. :(

mi smo balkanci,naš ništa ne može shebat,imamo lopate,imamo motike,imamo boce i letve,ajmooooo xD

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
15 godina
Pričaj za sebe, ja živim na sjevernoj obali Save. ROFL
12 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

vi ih onda udrite torbicama! {#}

17 godina
rambox kaže...

Em nisi s ničim počastil u Bircu,Izlanuo se em sipaš teške prostačine pa kak te ni sram ti bokca jel.{#}

E znas kaj, fakat si mi doqrcil !! :P

Rijetko ovamo navracam, i to malo, svaki put moram ja obrnut rundu - uz takve frendove, tko jos treba neprijatelje...

Truth in engineering.
12 godina
neaktivan

dobro jutro hrvatska....''sada ćete pogledati našu barbaru,a i oni malo mlađi mogu pripremiti svoje ručice'' ahahahahahah 

jutro svima.... 

13 godina
protjeran
kivic15 kaže...

dobro jutro hrvatska....''sada ćete pogledati našu barbaru,a i oni malo mlađi mogu pripremiti svoje ručice'' ahahahahahah 

jutro svima.... 

Dobro jutro!

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
14 godina
Dobar dan.
Tu su u birtiji i pepeljare ciste i prazne :)
12 godina
neaktivan
Tiby kaže...
Dobar dan.
Tu su u birtiji i pepeljare ciste i prazne :)

Naravno...pušenje zabranjeno...osim u wc-u Smijeh

červe {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
15 godina
Tiby kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Riba i vila u birtiji. Iznenađen Mora da sam opet pretjerao s pivom.Smijeh

Dobra večer svima....

12 godina
neaktivan

izvinite,al moram vas poslat u k....kad ja otvorim-nevalja,kad neotvorim-opet nevalja :P

večer 

17 godina
mario.L_hr kaže...

Bok svim birtašima, ma nek idu u čuču kusinu balvani jedni nesposobni korisni su kao kap vode u Sahari ti bokca.Glavni dio  Hrvatske je popljačkan i operušan za vrjeme HDZ vladavine, tako da eto sad se još rasprodaje ovo ostalo kaj se ima prodat. Uostalom kaj se naše vlasti tiče jel, bitno da smo se mi ugurali u smotanu EU a ostalo ko hebe jel.{#}

Batista kaže...
rambox kaže...

Em nisi s ničim počastil u Bircu,Izlanuo se em sipaš teške prostačine pa kak te ni sram ti bokca jel.{#}

E znas kaj, fakat si mi doqrcil !! :P

Rijetko ovamo navracam, i to malo, svaki put moram ja obrnut rundu - uz takve frendove, tko jos treba neprijatelje...

Tak to ide bio je red da okreneš rundu,Smijeh sutra je na mene red da okrečem rundu pa onda navrati i eto buš se nalokal raznih alkoholnih proizvoda.Izlanuo se

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
Rambo kaj ti je sutra?
Kada se to ocekuje gratis ciga ono mislim nesto uloviti prije nego se pojavi mario :)
Dobra vecer napaceni narode.
12 godina
neaktivan

kivic se osjeća nagužen sa svih strana.....

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

kivic se osjeća nagužen sa svih strana.....

Pa ti puštaj da te svako guzi.

Večer svima.

Laži me ubijaju, a lažima se drogiram. - Mel
12 godina
neaktivan

ma jašta,profesori me guze,guze me svi....maloprije zovu da dođem na kavu popit pivu,ja dođem kad ono prc

15 godina

Molim da prestanete koristiti eksplicitne izraze i da ne prostačite. Hebem mu, pa mi smo poštena birtija...Smijeh

Dobra večer svima.....

12 godina
neaktivan

mi smo uredna birtija,i nemojte ni slučajno pomislit da ne plaćamo porez uredno.....

15 godina
kivic15 kaže...

mi smo uredna birtija,i nemojte ni slučajno pomislit da ne plaćamo porez uredno.....

Daj ne kenjaj. Zašto bi plaćali porez kad je Miro prijavio firmu na Kajmanskim otocima. Po međunarodnom ugovoru nismo dužni izdavati nikakve račune i možemo naplaćivati u naturi.{#}

12 godina
neaktivan

nas baš i nije pogodio porez na štednju xD

14 godina

Rambo, gdje je ta gratis runda??{#}

Dobar dan svima.

12 godina
neaktivan

dobri dan bagro

12 godina
neaktivan

Večer {#}

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina

Dobra večer.

Rambo još ništa od runde? {#}

17 godina
ddarknessfairyy kaže...

Večer {#}

Bok svim birtašima, ima li kod tebe šta viška palačinki da malo hrustamo jel?Smijeh

Tiby kaže...

Dobra večer.

Rambo još ništa od runde? {#}

Eto ga sad runde pa navalite pit,Nevinašce jučer sam krenul nosit gajbu pive u Birc ali mi gajba ispala iz ruku pa se odkoturala nizbrdo kaj moš ništa.Smijeh

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
rambox kaže...

Eto ga sad runde pa navalite pit,Nevinašce jučer sam krenul nosit gajbu pive u Birc ali mi gajba ispala iz ruku pa se odkoturala nizbrdo kaj moš ništa.Smijeh

A nema čipsa?

15 godina

Dobra večer svima....

@rambox: a škrt si nešto narezati, ovako moramo piti na prazan želudac.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h), Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice