Nema je... vjerovatno su pokradeni... tko zna.... Večer svima...
nello,jel simpin net card ima za uzet na kiosku,ono što smo pričali?
Da, simpa kartica ima u kiosku, pošti . Košta 20kuna. ubaciš karticu nazoveš prvi poziv da bi aktivirao karticu a možeš i akvirat prejaku opciju koji košta 50 kuna, za to dobi Free poruke, 1000min poziva i 1000mb neta.
A evo tu sam, odmorio od foruma, nema ništa, još sam nezaposlen a i nema šansu da se zaposlim. Vlada mi sve ukida, jer dosad preko socijalne dobivam aparate slušne i baterije a sad više ne morqam sve sam platit. ufff. Dosta će nas pogodit
mi smo balkanci,naš ništa ne može shebat,imamo lopate,imamo motike,imamo boce i letve,ajmooooo xD
vi ih onda udrite torbicama!
Em nisi s ničim počastil u Bircu, em sipaš teške prostačine pa kak te ni sram ti bokca jel.
E znas kaj, fakat si mi doqrcil !! :P
Rijetko ovamo navracam, i to malo, svaki put moram ja obrnut rundu - uz takve frendove, tko jos treba neprijatelje...
dobro jutro hrvatska....''sada ćete pogledati našu barbaru,a i oni malo mlađi mogu pripremiti svoje ručice'' ahahahahahah
jutro svima....
dobro jutro hrvatska....''sada ćete pogledati našu barbaru,a i oni malo mlađi mogu pripremiti svoje ručice'' ahahahahahah
jutro svima....
Dobro jutro!
Naravno...pušenje zabranjeno...osim u wc-u
červe
Riba i vila u birtiji. Mora da sam opet pretjerao s pivom.
Dobra večer svima....
izvinite,al moram vas poslat u k....kad ja otvorim-nevalja,kad neotvorim-opet nevalja :P
večer
Bok svim birtašima, ma nek idu u čuču kusinu balvani jedni nesposobni korisni su kao kap vode u Sahari ti bokca.Glavni dio Hrvatske je popljačkan i operušan za vrjeme HDZ vladavine, tako da eto sad se još rasprodaje ovo ostalo kaj se ima prodat. Uostalom kaj se naše vlasti tiče jel, bitno da smo se mi ugurali u smotanu EU a ostalo ko hebe jel.
Em nisi s ničim počastil u Bircu, em sipaš teške prostačine pa kak te ni sram ti bokca jel.
E znas kaj, fakat si mi doqrcil !! :P
Rijetko ovamo navracam, i to malo, svaki put moram ja obrnut rundu - uz takve frendove, tko jos treba neprijatelje...
Tak to ide bio je red da okreneš rundu, sutra je na mene red da okrečem rundu pa onda navrati i eto buš se nalokal raznih alkoholnih proizvoda.
kivic se osjeća nagužen sa svih strana.....
kivic se osjeća nagužen sa svih strana.....
Pa ti puštaj da te svako guzi.
Večer svima.
ma jašta,profesori me guze,guze me svi....maloprije zovu da dođem na kavu popit pivu,ja dođem kad ono prc
Molim da prestanete koristiti eksplicitne izraze i da ne prostačite. Hebem mu, pa mi smo poštena birtija...
Dobra večer svima.....
mi smo uredna birtija,i nemojte ni slučajno pomislit da ne plaćamo porez uredno.....
mi smo uredna birtija,i nemojte ni slučajno pomislit da ne plaćamo porez uredno.....
Daj ne kenjaj. Zašto bi plaćali porez kad je Miro prijavio firmu na Kajmanskim otocima. Po međunarodnom ugovoru nismo dužni izdavati nikakve račune i možemo naplaćivati u naturi.
nas baš i nije pogodio porez na štednju xD
Rambo, gdje je ta gratis runda??
Dobar dan svima.
dobri dan bagro
Večer
Dobra večer.
Rambo još ništa od runde?
Večer
Bok svim birtašima, ima li kod tebe šta viška palačinki da malo hrustamo jel?
Dobra večer.
Rambo još ništa od runde?
Eto ga sad runde pa navalite pit, jučer sam krenul nosit gajbu pive u Birc ali mi gajba ispala iz ruku pa se odkoturala nizbrdo kaj moš ništa.
Eto ga sad runde pa navalite pit, jučer sam krenul nosit gajbu pive u Birc ali mi gajba ispala iz ruku pa se odkoturala nizbrdo kaj moš ništa.
A nema čipsa?
Dobra večer svima....
@rambox: a škrt si nešto narezati, ovako moramo piti na prazan želudac.