Večer momci.
Bok svim birtašima, pa di si ti bil do sad opet zabušavaš u zadnje vrjeme ili ipak imaš neko smisleno opravdanje jel.
Zabušavalo se na sve strane, ništa pametno, zaželio se.
Večer momci.
Bok svim birtašima, pa di si ti bil do sad opet zabušavaš u zadnje vrjeme ili ipak imaš neko smisleno opravdanje jel.
Zabušavalo se na sve strane, ništa pametno, zaželio se.
Večer :)
Večer :)
Bok svim birtašima, kad si več tu mogel si koju rundu platit kaj ne fučkaj ga sad.
Linić mi sve uzeo....
Good mouning
Dobra večer svima.
včr
Linić mi sve uzeo....
Ja sam načul čul da si večinu toga zapil, a ono kaj je ostalo ode na curu i to je to.
Good mouning
Opet ti sa tvojim perverznim asocijacijama jel.
včr
Tvoja tipkovnica ima gripu bez greške.
Dan
Molim lijepo sve one koji su zazivali ovu padajuću bijelu kakicu nek si uzmu tačke i voze ju doma...hvala
Dan
Molim lijepo sve one koji su zazivali ovu padajuću bijelu kakicu nek si uzmu tačke i voze ju doma...hvala
Daj ne cmizdri
nije mi se dalo dalje od prozora (-:
Bok svim birtašima, pa na šta to liči viš da se grane muče pod teretom sniga dakle mogel si to malo protrest pa tek onda uslikat jel.
Dan
Bez prevelikog cmizdrenja molim, ovo danas to je nula bodova od sniga samo se prisjeti prošlogodišnjih pola metra kaj ne.
Daj ne cmizdri
baš hoću keeeenjk
tu ga već ima 30-tak cm i izgleda da nema namjeru prestat
tu ga već ima 30-tak cm i izgleda da nema namjeru prestat
Ma kaj 30, 100!
To će sutra bit
Šta te briga nek samo pada, a višak sniga samo bacaj ili naguraj kod suseda u dvorište i rješen problem.
To i radim... sav višak ide susjedu u dvorište ionako ga po zimi nema doma
pojeo bi ti cijelu špajzu a snijeg bi ostao do proljeća
Mornin'.
dođi kod mene...kuvaju ga već tjedan dana
Dobar dan svima...
pukle četiri grane na brezi, možda sam trebao poslušati savjet, btw, kod mene inače pada snijeg (-:
Bok svim birtašima, pa na šta to liči viš da se grane muče pod teretom sniga dakle mogel si to malo protrest pa tek onda uslikat jel.
Dobra večer svima...
Dobra večer svima...
Imaš koji žulj od lopatanja snijega?
Svima od mene, dobio sam danas pola zvjezdice.