vidim ja da ste vi stara garda koja je upoznata sa xxx-evom problematikom i curenjem te dotičnom "djevojkom"
Pričekaj još koju godinu i ti budeš zgubio junf.
vidim ja da ste vi stara garda koja je upoznata sa xxx-evom problematikom i curenjem te dotičnom "djevojkom"
Budući je pouzdan dobavljač ulja i pršuta () poštedit ćemo ga, za sada.
Taj Šime ko da je s Braća...
eto ga na sad, nisam s Brača ali nisam ni kriv šta je Mario potamanija sve
prije bi reka' da je ono ''tj'' negoli ''ć''
Ajde pršut i pancetu razumijem ali bob i raštiku bome Mario nije dirao i one smrznute ribe i mekušce.
Ajde pršut i pancetu razumijem ali bob i raštiku bome Mario nije dirao i one smrznute ribe i mekušce.
a mislis ti da bi se ja mučija odzdo nosit bob i raštiku? to šta je Mario napriča.....
Šime ti si mučki provokator. Da sam ja sve potamanio, pa kako ću ući kad si postavio protuprovalna vrata. Jedino što sam morao servisirati susjedu dok si se ti mjesec dana odmarao u rodnom kraju. Kao ono, bit će pršuta i sira kad se vratim iz Dalmacije.
Šime ti si mučki provokator. Da sam ja sve potamanio, pa kako ću ući kad si postavio protuprovalna vrata. Jedino što sam morao servisirati susjedu dok si se ti mjesec dana odmarao u rodnom kraju. Kao ono, bit će pršuta i sira kad se vratim iz Dalmacije.
a kao loše ti je bilo sa susjedom? sigurno bolje nego xxx-u sa predstavnicom stanara
pa bilo je pršuta no što si ti dilija sa susjedom nije moj problem
@Tiby: Maminjo je jaslićarac za ovog našeg šimu. Odradim njegov posao preko ljeta i to mi je hvala. Šime, pazi da ne dobiješ bruh jer tko zna što bi moglo nastradati.
ae, vrijeme je za čelabrcnuti nešto, sad sljedi štih-mač u frižideru.
Pazi da bolja polovica ne skuži, tamani samo ono što se nalazi dublje u frižideru. Prvi red ne diraj.
Pazi da bolja polovica ne skuži, tamani samo ono što se nalazi dublje u frižideru. Prvi red ne diraj.
iskusnjara
Tiby nemoj da te bob i raštika napušu sada pa prdiš ostatak dana
iskusnjara
Mislim kako se ipak budem prošetao do toploteke i poslje uklonio materijalne dokaze i glumio gladno nevinašce kad draga dođe doma.
iskusnjara
Mislim kako se ipak budem prošetao do toploteke i poslje uklonio materijalne dokaze i glumio gladno nevinašce kad draga dođe doma.
ma nanjušit će svakako
Riješeno, ambalaža ekološki zbrinuta...
Sad može i kasni ručak.
'bar dan
Ima ručka i za mene? Nisam stigla skuhat ništa
Danas sam izgubila 3 sata instalirajući jednom liku(na njegovo inzistiranje) WinXP umjesto Win7(uključujući i točno određene verzije programa jer druge verzije ne želi) da bi mi na kraju rekao da je tražio XP jer mu "kroma" (njegov naziv za google chrome) ne pamti passworde
Sad čekam da me za tjedan dana nazove da stavim Win2000 jer ni tu zločesta kroma ne pamti ono šta on hoće
dobri dan i tebi...
'bar dan
Danas sam izgubila 3 sata instalirajući jednom liku(na njegovo inzistiranje) WinXP umjesto Win7(uključujući i točno određene verzije programa jer druge verzije ne želi) da bi mi na kraju rekao da je tražio XP jer mu "kroma" (njegov naziv za google chrome) ne pamti passworde
Sad čekam da me za tjedan dana nazove da stavim Win2000 jer ni tu zločesta kroma ne pamti ono šta on hoće
Nažalost restoran su nam zatvorili jer je bilo nekoliko slučajeva salmonele. Piće dilamo samo ispod stola i bez računa, još se nismo fizikalizirali.
Evo jedna da ubiješ tugu.
Dobar danček šta se radi dobroga heheh?
Opijamo novu kolegicu.
'bar dan
Nažalost restoran su nam zatvorili jer je bilo nekoliko slučajeva salmonele. Piće dilamo samo ispod stola i bez računa, još se nismo fizikalizirali.
Evo jedna da ubiješ tugu.
Bitno da ima nešt za drmnut. A kad već nema ništa za klopu onda mi se slobodno pridružite u napadu na podrum. Ima friškog ajvara, ljutenice, feferona, mislim da u škrinji ima i kobasica i špeka. Samo nek neko dofura kruha
Opijamo novu kolegicu.
Kaj si ti normalan!!!
Žene koje piju puno su baždarenije od muških, opet želiš da se valjamo pod šankom, zadnji put mi je netko prste zgazil.
Opijamo novu kolegicu.
A ti jedva dočeko.
Kaj si ti normalan!!!
Žene koje piju puno su baždarenije od muških, opet želiš da se valjamo pod šankom, zadnji put mi je netko prste zgazil.
Nas je više pa ćemo na smjene.
A ti jedva dočeko.
Mali znak pažnje prema novoj kolegici a ti tako.
Bitno da ima nešt za drmnut. A kad već nema ništa za klopu onda mi se slobodno pridružite u napadu na podrum. Ima friškog ajvara, ljutenice, feferona, mislim da u škrinji ima i kobasica i špeka. Samo nek neko dofura kruha
Evo kruha.
Na besplatnu hranu.
Ajde ti nama ljepo nabaci koji pikčr te špajze jer smo ti mi već stari profesionalci i ne nasjedamo na takve provokacije, Šime nas podućio...
Šime di je moje ulje?????