Dan narode, jucer zavrsen bleach i zapocet naruto, jos bleach malo mangu sastrane citati.
Dan narode, jucer zavrsen bleach i zapocet naruto, jos bleach malo mangu sastrane citati.
dan..ima li tko kojim slučajem..aktivacijski ključ za osmicu? moj ni jedan neće pfff...
EDIT ; ne treba nasla
Dan svima.
Yebem ti vrata od auta, skoro mi prst otkida.
Btw dan svima...
Jeste vidjeli tko je novi trener dinama
Bok svim birtašima, a ko je trener Dinama ja vidim njušku od Kruneka Jurčiča na tom mjestu a dalje mi ništ nije jasno.
Dobro veče svima!
Dobra večer !
Jeste vidjeli tko je novi trener dinama
Debilana u tom klubu vlada
Pa kad ce vise dovest nekoga tko ima iskustva izvan HNL!?!?!?!?!?
Dan ljudi!! Sretan mi rođendan!! :DD Sada će još malo torta i ostala sranja ;)
sretan ti rodjendannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
a sad tortaaaaaaaaaaa
Sretan ti rođendan!!!!!!
Jutro ljudi..
Oke kakvu ćemo? Evo ankete:
1 | Grčka torta |
---|---|
6 | Ledeni vjetar |
1 | Neka druga (navedi koju) :D |
Oke kakvu ćemo? Evo ankete:
Ja ovu usredini i to iz "Dore"
Jutro dečki i curke. Imam problem. Zna netko od vas gdje mogu gledat tv prek interneta..stranicu? I da je oke ?
Jutro dečki i curke. Imam problem. Zna netko od vas gdje mogu gledat tv prek interneta..stranicu? I da je oke ?
Znao sam jednu stranicu preko koje se moglo gledat, ali sad se ne mogu sjetiti naziva
A koje to kanale za hrvatsku-srpsku-bosansku nemaš problema što se bugarske i dalje tiče.Problem.
Preporučam didonetwork i internet-televizija.info
To ti je tak sređeno unaprijed no ako hoćeš dodatne kanale morat ćeš se pomučiti s raznim mrežnim protokolima.
Inače jučer sam našao HBO movies pa ak ko hoće http://goo.gl/Y6TkC
Samo link kliknite.
A koje to kanale za hrvatsku-srpsku-bosansku nemaš problema što se bugarske i dalje tiče.Problem.
Preporučam didonetwork i internet-televizija.info
To ti je tak sređeno unaprijed no ako hoćeš dodatne kanale morat ćeš se pomučiti s raznim mrežnim protokolima.
Inače jučer sam našao HBO movies pa ak ko hoće http://goo.gl/Y6TkC
Samo link kliknite.
Znači, ovo je samo live stream onoga što se vrti na HBO movies kanalu? Hvala, cool je!
Znači, ovo je samo live stream onoga što se vrti na HBO movies kanalu? Hvala, cool je!
Je samo pitanje je do kad će potrajati i kakav je to uopće kanal jer ne netu nigdje raspored ne mogu naći tako da je svaki put kad se do url-a zaputiš "shot in the dark" nikad ne znaš što ćeš naći.Na primjer jučer Spiderman i Snow White and Huntsman danas Apocalypto i još neki iz 2012.
E da te pitam ak si ti isto u IPTV vodama koje playere koristiš ja VLC,Simple TV i Sopcast samo dosta je teško naći streamove koji rade jel ti znaš koji link gdje te stremove objavljuju?
Bok svim birtašima, sve najbolje za ročkas kaj drugo i nemoj se napit ko letva normalno a kaj se tiče klope di su pečene prepelice i recimo kremšnite.
A kaj očeš gledat zapravo naše kanale ili šta, malo to preciziraj usput evo dole nekaj pa pogledaj kaj se nudi.
http://internetska-televizija.weebly.com/
http://www.internet-televizija.info/
večer..kod mene već noć..kiša lije ,vjetar nosi,ledeno,,ko da je zima stigla..
večer..kod mene već noć..kiša lije ,vjetar nosi,ledeno,,ko da je zima stigla..
Pošalji tu kišu vamo u Tuzlu :D
u Osijeku danas prekrasno vrijeme - ugodno sunčano, je malo hladno - 15ak celzijevaca je bilo, ali cijelo vrijeme vedro, taman za iskoristiit za šetnju.. ih, još da je nedjelja barem :)
jutro, dan ili večer, svejedno...
jutro, dan ili večer, svejedno...
Pravi mutikaša i spačkaroš prve klase, ja sam ga prijavil nadležnim organima pa kaj bude bit če.