Hahahaha istina...
Iako mislim da je to i zbog ove nadogradnje foruma i izlaska iz bete što pričaju... Bar se nadam, baš me zanima što će biti i kako će sve to skupa izgledati :D
Hahahaha istina...
Iako mislim da je to i zbog ove nadogradnje foruma i izlaska iz bete što pričaju... Bar se nadam, baš me zanima što će biti i kako će sve to skupa izgledati :D
Dobar, ma šta dobar, najbolji dan svima!
@ Red Devil kad ides po konfu?
Dobar dan radni narode Crne gore
Može 3dl obične vode
Može 3dl obične vode
može jedna kavica za dobro jutro?
Može 3dl obične vode
Ovo je ja mislim prvi Online alkoholičarsko skupljanje u Hrv...a možda i šire
Ovo je ja mislim prvi Online alkoholičarsko skupljanje u Hrv...a možda i šire
Koristi li netko od vas ovdje Aviru 9 skinutu sa nekog torrenta?
Ja iam skinuto s službene stranice...glupost je skidat AV u kojem je već virus :)
bok ljudi!
upravo se najeo pa došao malo u ovu birtiju da isprobavam ledenu pivsku kriglu, koju sam dobil prije par tjedana... jako dobro hladi!
Živili!
bok ljudi!
upravo se najeo pa došao malo u ovu birtiju da isprobavam ledenu pivsku kriglu, koju sam dobil prije par tjedana... jako dobro hladi!
Živili!
I ja... kmee
haha jel je to držiš u rukavicama
Ja koju god verziju Avire da skinem to je demo, a sa torrenta vrijedi tjedan dana. Danas kad mi se baš puno toga skidalo Avira se ugasi i na drugom računalu isto, baš u isto vrijeme a piše da vrijedi do 2011... A koja je godina sad?????
KIS isto, čim napravi update više se ne može registrirat, e pa jeb** ti antiviruse biti cu bez njih.
haha jel je to držiš u rukavicama
Ja koju god verziju Avire da skinem to je demo, a sa torrenta vrijedi tjedan dana. Danas kad mi se baš puno toga skidalo Avira se ugasi i na drugom računalu isto, baš u isto vrijeme a piše da vrijedi do 2011... A koja je godina sad?????
KIS isto, čim napravi update više se ne može registrirat, e pa jeb** ti antiviruse biti cu bez njih.
Ivan M. pa ne trebas ti bas Avira premium i Aviri Free 9 nista ne fali pa nije Web Guard bog i batina bez njega se moze bez ikakvih poroblema i to je tak cemu panika bezveze, u novoj verziji Avire 9 jedina razlika između Avire Premium i Avire Free je taj Web Guard i Mail Shield i to je to sve ostalo je isto sad jer je u verziji 9 Avira Free dobila i antispyware modul u sebi i onda nema problema uopce i da za kraj onda molim tri pive!!!