Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.231.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)
Proz0r kaže...

Hahahaha istina...

Iako mislim da je to i zbog ove nadogradnje foruma i izlaska iz bete što pričaju... Bar se nadam, baš me zanima što će biti i kako će sve to skupa izgledati :D

moglo bi bit i "stara dobra beta"
16 godina
neaktivan
Veseli kutak- BUG forum birc :)

Dobar, ma šta dobar, najbolji dan svima!Smijeh

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
Bellatrix kaže...

Dobar dan! Smijeh
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Najbolji dan
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina

@ Red Devil kad ides po konfu?

Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 790 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6Ghz, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Tokom ovog tjedna, nabavio sam i periferiju :)  Logitech MX-518 a tipkalo cu ostavit staro. Monitor Samsung Syncmaster 2233BW i zvučnike sam vec nabavio :)
Tnx za konfu, ali ako nešto nebude uredu... Jaosiga tebi :) Šalim se
Častim te
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 12:51 (Red Devil).
16 godina
neaktivan

Dobar dan radni narode Crne gore Smijeh

Može 3dl obične vode

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Može 3dl obične vode

odi u WC
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
17 godina

može jedna kavica za dobro jutro?

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Oly_E3 kaže...

Može 3dl obične vode

odi u WC
 Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh Smijeh
Ma u čaši (ne pijem iz WC školjke i lavandina). I ako može malo cedevite od naranče
Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Windows Vista Ultimate Service Pack 1 32-bit Windows 7 Ultimate Build 7077
16 godina
Red Devil kaže...
BORG kaže...

Tokom ovog tjedna, nabavio sam i periferiju :)  Logitech MX-518 a tipkalo cu ostavit staro. Monitor Samsung Syncmaster 2233BW i zvučnike sam vec nabavio :)
Tnx za konfu, ali ako nešto nebude uredu... Jaosiga tebi :) Šalim se
Častim te
 Ma valjat ce, tnx za pivuSmijeh
16 godina
neaktivan

.može jedan gemišt na brzinu,di mi je čaša..a evo je tu je..

16 godina
neaktivan

Ovo je ja mislim prvi Online alkoholičarsko skupljanje u Hrv...a možda i šire

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah º°¨ ¸„ø¤º°¨„ø¤º°¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸¸„ º¤ø„¸ ¨°º¤ø„ ¸APOCALYPTICA º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º „¸¨°º¤ø„¸¸„ ¸„ø¤º „¸¨°
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...

Ovo je ja mislim prvi Online alkoholičarsko skupljanje u Hrv...a možda i šire

ma ključne riječi ove  teme su "veseli kutak...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 13:02 (seneka).
17 godina
seneka kaže...

.može jedan gemišt na brzinu,di mi je čaša..a evo je tu je..

evo pa si sam izmješaj
radenska radenska
vino vino
16 godina

Koristi li netko od vas ovdje Aviru 9 skinutu sa nekog torrenta?

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Puno njih
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Ivan M. kaže...

zašto sa torrenta... to je nepotrebno i nikad ne radi kako trebaju ti crackirani antivirusi
16 godina
neaktivan

Ja iam skinuto s službene stranice...glupost je skidat AV u kojem je već virus :)

17 godina
neaktivan

bok ljudi!

upravo se najeo pa došao malo u ovu birtiju da isprobavam ledenu pivsku kriglu, koju sam dobil prije par tjedana... jako dobro hladi!

Živili!

cheers! cheers!
If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
17 godina
niki kaže...

bok ljudi!

upravo se najeo pa došao malo u ovu birtiju da isprobavam ledenu pivsku kriglu, koju sam dobil prije par tjedana... jako dobro hladi!

Živili!

nice i ja bi to...
16 godina
neaktivan

I ja... kmee

17 godina
neaktivan

haha jel je to držiš u rukavicama Osmijeh

16 godina

Ja koju god verziju Avire da skinem to je demo, a sa torrenta vrijedi tjedan dana. Danas kad mi se baš puno toga skidalo Avira se ugasi i na drugom računalu isto, baš u isto vrijeme a piše da vrijedi do 2011... A koja je godina sad????? Mršti se

KIS isto, čim napravi update više se ne može registrirat, e pa jeb** ti antiviruse biti cu bez njih. Viče

17 godina
neaktivan
maky kaže...

haha jel je to držiš u rukavicama Osmijeh

haha, ne :))  slikano s mobom, pa se grozno vidi...
If it ain't broke, you haven't tweaked it enough.
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ja koju god verziju Avire da skinem to je demo, a sa torrenta vrijedi tjedan dana. Danas kad mi se baš puno toga skidalo Avira se ugasi i na drugom računalu isto, baš u isto vrijeme a piše da vrijedi do 2011... A koja je godina sad????? Mršti se

KIS isto, čim napravi update više se ne može registrirat, e pa jeb** ti antiviruse biti cu bez njih. Viče

skini ovo!
17 godina

Ivan M. pa ne trebas ti bas Avira premium i Aviri Free 9 nista ne fali pa nije Web Guard bog i batina bez njega se moze bez ikakvih poroblema i to je tak cemu panika bezveze, u novoj verziji Avire 9 jedina razlika između Avire Premium i Avire Free je taj Web Guard i Mail Shield i to je to sve ostalo je isto sad jer je u verziji 9 Avira Free dobila i antispyware modul u sebi i onda nema problema uopce i da za kraj onda molim tri pive!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Stavi Free aviru. ili koristi ESET SS. Puno je lakše za njega nać one ključiće.Smijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina

Hello,ekipa...vidim bili ste vredni danas.

Ja bio na šljaci i došel maloprije doma tek.

Evo,imate rundu od domaćinaCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice