A jbg kasnis:)
Autor je odlepršao.
A jbg kasnis:)
Autor je odlepršao.
dobro jutrooo....snijeg pada i sad nemrem nikam s autom jer mi se neda telit 30-40.
Mario XXX kolko ima kod tebe snijega?
pojma nemam, nisam danas bio doma...mislim da je negdje oko 5-6cm
Hoćete li laki novac?
Google AdSense
Usput, taj tip sa lakim novcem je i jučer bio tu, bar mi se čini.
jutro :)
kako volim snijeg, baš uživam u vožnji po njemu :))
Da, preludo.
Driftanje ^^
Da, preludo.
Driftanje ^^
jedva čekam doć doma i sjest u AE86 pa uživancija :)))))
dobro jutrooo....snijeg pada i sad nemrem nikam s autom jer mi se neda telit 30-40.
Ma di to? Si u Rijeci ili?
Je ovdje nema apsolutno ništa
Ma di to? Si u Rijeci ili?
Je ovdje nema apsolutno ništa
u Zagrebu. u Rijeci bi moglo danas...barem mi je tak rekao kolega-ex.bf.-it's complicated.
u Zagrebu. u Rijeci bi moglo danas...barem mi je tak rekao kolega-ex.bf.-it's complicated.
U novom listu piše da će pasti od 18-20h. Ajde baš me zanima, sad uopće ne izgleda kao da bi moglo.
Baš je ugodno na -5.
Jbt pahulje ko jabuke
Ah majko mila, k'o da prvi put vidite snijeg. xD
Baš je ugodno na -5.
Beat this
BTW voZdra marvo.
Prodaje'l neko polovnu lopatu, malo overclockanu s podnošljivošću na niske temperature
pozz ljudi jel se isplati kupit ovo ? http://www.njuskalo.hr/procesori/intel-core-2-quad-q8200-4m-cache-2.33-ghz-1333-fsb-oglas-4327812
Eto kako je prosa danasnji dan u Splitu :D
a evo i još malo slika http://zstamenov.wordpress.com/2012/02/03/foto-snijeg-u-splitu-samsung-galaxy-s-ii/
Pozdrav svima. Jel me netro tražio? Ili sam ja još tražen?
U Hr -.-"
U Hr -.-"
Bok kolega! Ima snijega kod tebe? Kod mene ima barem oko 2 cm... A i puše hladan vjetar...
Večer svima. Kako je? Kakvo je vrijeme, jel ima snijega
Dobra večer svima a pogotovo našim kolegama u zatrpanoj snijegom Dalmaciji.
Vidio sam prekrasne snimke iz Splita, prava idila a tek Bačvice to je bilo mrak.
Koji je najtraženiji alat ovih dana u ST?
to se uopce ne koristi...
to se uopce ne koristi...
Nego kako izgleda snijegoborba?
Odeš na rivu, zajebaješ se, opiješ se, radiš snjegovića u kratkim rukavima, malo padaš po ledu... ulice pune snijega, sve ide na noge. Ludilo.
evo slika iz bijelog Splita :-)
Bok svim birtašima Split hm, ma jok običan Fotošop ili lažnjak pa od kad to tam tolko sniga padne i kaj radi šargopirgasti Vuk na Rivi fučkaj ga.
Šefe čini mi se da da ako bude tako... sad vidjet cemo jesu li prognosticari tocni :D
@bruno11 ja želim biciklom na marjan iz baze... mogao bi i sutra preksutra ako se malo ocisti jer nemam gume za snijeg.