- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hah, na ilegalnom torrentu napise da je
igra neprimjerena malđima od 18, a sam krsi zakon :D
Mislim, nije da ja skidam ilegalne torrente...
Veče!
A gdje nam je Bobica s svojom dijagnostikom?
A rekao sam sad tek počinju problemi.
Jesi uspio ugristi kojeg čovjeka, Tiby?
Ti i tvoje copranje, skužilsam da mije akumulator prazni pa ne radi ECU. Sad se puni.... Joj Tiby, tiby...
Jesi uspio ugristi kojeg čovjeka, Tiby?
Helou
Pa pojedinci ne mirišu dobro s koje god strane kreneš klopati.
Ponesi onda neki miris sa sobom u lov.
Ma koji miris možda sol i papar.
E Bobica znaš onu staru: što te ne ubije to te ojača.
Ma koji miris možda sol i papar.
E Bobica znaš onu staru: što te ne ubije to te ojača.
I bolje da to vrijedi, ali dobro polako pa idem nekam s autom.
Sorry a sad ti copraš no no.
Ti i tvoje copranje, skužilsam da mije akumulator prazni pa ne radi ECU. Sad se puni.... Joj Tiby, tiby...
čekam nove informacije cijeli dan i sad me razočaraš...
Ljudi jel na engleskom CEO znači direktor?
Veče!
Ma pusti sad dijagnostiku nego da te pitam, s obzirom da smo generacija po godinama ak je točno ono kaj si navel u svom profilu kad čemo mi u penziju jel fučkaj ga.
Ljudi jel na engleskom CEO znači direktor?
Jep to je žaba svih žaba u bari.
Veče!
Ma pusti sad dijagnostiku nego da te pitam, s obzirom da smo generacija po godinama ak je točno ono kaj si navel u svom profilu kad čemo mi u penziju jel fučkaj ga.
Je sve je istina a tko to želi u penziju?
Pogledam svog starog i nije mi nešto pemzija na pameti.
Večer svima....
@Tiby: Dok si bio mlađi, svaki rođendan ti je bio praznik i još k tome svinjokolja.....hebeš tortu....
Večer svima....
@Tiby: Dok si bio mlađi, svaki rođendan ti je bio praznik i još k tome svinjokolja.....hebeš tortu....
Helou
Ma kak ne, svinjetine dobijem skoro svaki dan a tortu jednom godišnje.
Zato me sad pere holić.
Sorry XXX, ali lampice su mi radile(ručna, ulje i slično) pa sam mislil da i ECU radi no bil sam u krivu. Da ja sam 1997 Godište i nenemjeravam ići u penziju NIKAD, radil bu do kraja života.
Helou
Ma kak ne, svinjetine dobijem skoro svaki dan a tortu jednom godišnje.
Zato me sad pere holić.
To ti je izmišljotina farmaceutske industrije, ništa nije zdravije od domaće svinjetine.
Je sve je istina a tko to želi u penziju?
Pogledam svog starog i nije mi nešto pemzija na pameti.
Ma ja to onak usput penziju nabacil nek se nađe, poanta je da mnogi neče nit doživit penziju na način da neče imat gdje zaradit tu punu mirovinu ko nekad. Kad je puno ljudi više vremena na Burzi nego na poslu, kaj moš očekivat uglavnom ništa dobrog današnju mladež ne čeka u Hrvatskoj ubuduče pa niti u EU kojem se ionak loše piše itekak.
Sorry XXX, ali lampice su mi radile(ručna, ulje i slično) pa sam mislil da i ECU radi no bil sam u krivu. Da ja sam 1997 Godište i nenemjeravam ići u penziju NIKAD, radil bu do kraja života.
ma sve ok, samo polako :)
@ Rambox imaš pravo mislim kad malo bolje pogledam nama ni napredna inteligencija više ne bi mogla pomoći, a što ga mi znamo iskomplicirati to svijet nije vidio.
Mislim kako smo tu unikatni. Prestrašno.
Ja definitivno poslije srednje idem na MIT ili slični fakultet, na Robotiku, elektriku, elektroniku... Fala i doviđenja Hravatskoj.
Ja definitivno poslije srednje idem na MIT ili slični fakultet, na Robotiku, elektriku, elektroniku... Fala i doviđenja Hravatskoj.
Samo ti sanjaj, mi te nećemo pustiti, uskratiti ćemo ti putovnicu. Treba netko raditi da bi mi dobivali mirovine (za jedno 30+ godina).
Slućajno ako bi neko zna, di bi se moga popravit super nintendo (onaj "leteći" Mario di se igra). Ty
Primjeni stari recept: poprži šečer dolij rakije zakipi zapali fajercajgom i pusti neka se malo ohladi i udri po tome zamotaj se u deku i nakon znojenja tuširanac i spavanac.
Hvala na pitanju sve ok.
Pročitaj par postova prije, lijek koji je preporučio dr XXX.
Životarimo, XXX štrajka s fotkama, trolova slabo ima,....
@Eterna
Živi se, može i bolje doduše...