- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sad si pravi šef
Na kojem si faksu?
Sad si pravi šef
Na kojem si faksu?
FESB
Ekipa, imate li mi za preporučit kakav mobilni internet? Mjesec dana ću bit bez interneta...
Ekipa, imate li mi za preporučit kakav mobilni internet? Mjesec dana ću bit bez interneta...
Sta ti nema nista od susida sa otkljucanom mrezom pa da posudis tih misec dana :D
U vipu na bonove imas ono za 69 kn 1gb, preko carneta 2gb, ili ako ces ic na 3 mjeseca min ugovora imas one tarife za uzet sa 5 ili 15 gb isto preko carneta uzmes za pola cijene, mene tarifa L od 15gb izađe oko 100 kn mjesecno.
U Tele2 imas ono od 20gb za 180kn bez ugovorne obveze.
Izgledada je PS3 na pomolu kod mene :D D:
Austrija ne može pobijedit kazahstan
Sta ti nema nista od susida sa otkljucanom mrezom pa da posudis tih misec dana :D
U vipu na bonove imas ono za 69 kn 1gb, preko carneta 2gb, ili ako ces ic na 3 mjeseca min ugovora imas one tarife za uzet sa 5 ili 15 gb isto preko carneta uzmes za pola cijene, mene tarifa L od 15gb izađe oko 100 kn mjesecno.
U Tele2 imas ono od 20gb za 180kn bez ugovorne obveze.
To od Tele2 se čini super, mogu li isto preko CarNeta dobit jeftinije?
I, kako dobit ta CarNet prava? Što mi triba?
večer :)
Priko te opcije od Tele2 ne mozes nista dobit priko carneta, to san bas gleda, a za carnet ti samo triba onaj username i password sta si dobia od fesba na upisu, AAI korisnicki racun.
Napokon su i nasi dali koji gol, ko bi reka :D
Priko te opcije od Tele2 ne mozes nista dobit priko carneta, to san bas gleda, a za carnet ti samo triba onaj username i password sta si dobia od fesba na upisu, AAI korisnicki racun.
Uzet ću taj Vipov, ovaj Tele2 je neki pretplatnički...
Pozz ekipa ;)
Jel zna nekio zaš je mentalist opet popio crveni?
Kazakstan je primio gol u svakoj od posljednjih 19 utakmica. I baš je danas našo dobro igrat...
Ništa čudno, stalno priča gluposti...
Možda zbog ovoga.
toplo mi oko srca
hvali se da mu cale klao cetnike
A šta da radim...
... kad odu prijatelji moji
A šta da radim...
... kad odu prijatelji moji
Ima li lijeka za ovo iznad? I to se dogodi bas kad cekam mail sa faxa :D
*lijek je pronađen* :D
Cekam odgovor da vidim kako je stanje PS3, nadam se da nece lupit neku preveliku cjenu u razmjeni.
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Otprto!
Jutro svima.... Tako me peče grlo da jedva gutam i govorim, dammnit, mrzim taj osjećaj.
Jutro svima.... Tako me peče grlo da jedva gutam i govorim, dammnit, mrzim taj osjećaj.
I mene... Ono ujutro kad ti se to desi...
I mene... Ono ujutro kad ti se to desi...
Ma lako je to za ujutro, to mi se češće događa, ali mene već dva dana ne popušta nikako, popio litru toplog mlijeka/čaja, ništa ne pomaže, popijem li što hladno ili zapalim neki jači duvan, kao da motornu pilu gutam.
Jutro svima.
Evo malo gledam testove "bagera"i mislim se šta je AMD (očigledno krarica za Asocijalni Maloumni Debili) radio sve te godina, pa intel sa i5 2400 ih ubija u pojam, a cijena mu je 1300ak kn, dok je cijena najskupljeg, a opet slabijeg "bagera" očekivana preko 1800kn....