Kako mi ide na živce ovaj Galaxy S. Tipka za mnom. Ja stisnem tipku,a on 10 sec kasnije napiše to na ekranu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
WTF?Koja je fora s tim avatrom
WTF?Koja je fora s tim avatrom
ma mind se malo igra fotošopom :D
X10 je odlican mobitel, da sam znao za one ROMove i xda prije kupovine, mozda bih njega uzeo...
Dalje, da vidimo...
Za 1600 kn se sad po Njuskalu da naci i Desire, a mislim da mu u tom cjenovnom rangu nema konkurencije. Za 2000kn je najbolji izbor Desire Z, jer iz mog iskustva s Desireom - virtualna tipkovnica je sranje...
I tu jos moze uci Defy, mislim da su cijene oko 1800kn na Njuski.
Je,al mi je previše 2k kuna za mene... Tak da ništ od "Desirea Z".
Šta misliš o HTC Herou?
Za 1500 kn ima Desire po Njuskalu...

X10 je odlican mobitel, da sam znao za one ROMove i xda prije kupovine, mozda bih njega uzeo...
Dalje, da vidimo...
Za 1600 kn se sad po Njuskalu da naci i Desire, a mislim da mu u tom cjenovnom rangu nema konkurencije. Za 2000kn je najbolji izbor Desire Z, jer iz mog iskustva s Desireom - virtualna tipkovnica je sranje...
I tu jos moze uci Defy, mislim da su cijene oko 1800kn na Njuski.
Je,al mi je previše 2k kuna za mene... Tak da ništ od "Desirea Z".
Šta misliš o HTC Herou?
Za 1500 kn ima Desire po Njuskalu...
Neznam,ne vjerujem ja njuškalu. nema nikakav rating sustav,kupuješ mačka u vreći. Na ebayu nije tako.
Povedes prijatelja, i obavite razmjenu negdi di ima ljudi (znaci kafic) i odmah na licu mjesta vidis radi li sve...

Večer svima....
Kakvi su to novi avatari na djelu, ko da vas je Cameron režirao.
Sad sam se sjetio
Danas sam rastavljao stari DVD da vidim hoće li proraditi.Otvorim ga, nešto čačkam, uključim u struju i slučajno dirnem neku neizoliranu žicu.Bome me je lijepo streslo
BTW, još uvijek ne radi
Večer svima....
svako večer
Razlaz do sutra....
Večer svima....
svako večer
te buhe grizle :D
LOCK!
Ajmo u Nespavalice!
Lock!

Jutroo radni narode.
Otvorena birtija, naval'te
jutrooooooooooo
dobro jutro..ah kako sam se veselio tim sunćanim danima
ja se pripremam za prezentaciju web stranice u jednoj agenciji, pa lagano čilam dok ne krenem...
Jutroo! U nas opet Open Source dan.
jutro :)
evo stigao novi BUG :D
Hebote, ova nagradna igra 3 Asa zavrsila, a ja se nisam prijavio. Znam da nebih nista dobio, ali ipak.
Da, tako nekako. Iako sam sve igre do sada uplacivao.
Hebote, ova nagradna igra 3 Asa zavrsila, a ja se nisam prijavio. Znam da nebih nista dobio, ali ipak.
Znaci da ja sigurno dobivam! :D

Oj, za par minuta na informatiku, samo da ne mamo, druga grupa ne ma jer nastavnik ide negdje, a nadam se da ni mi necemo imati :)