ma najbolje da uzmeš cijeli paket
nema se toliko love :)
ma najbolje da uzmeš cijeli paket
nema se toliko love :)
ajme šta me ukoćilo u leđima...joooj
Dan svima... Zašto ne odeš na neki dućan za iPad pa isprobaš kako ti najviše odgovara. Ak kupiš odjedno a nije isproban onda ćeš kasnije pokajat to što si kupio. Prije kupnje najbolje provjeri šta i ima a šta nema tel onda vagneš jel kupiš ili ne. Tako da nasigurno dobro razmišljaš. Nevalja na silu.
Pozdrav, šta se radi?
@Eterna, Access je vrlo jednostavan. Ako budeš imao kakvih pitanja, javi.
Poz i tebi. Pa naravno sve isprobaš pa onda kupiš. Ne buš vajda kupio mačke u vrečama? Šalu u stranu. Ja kad išao u VIP i pitao za mob i dao mi jel mogu probat? A kaže može, stavio svoju karticu i isprobo sam i sve mi se dojmilo i onda sam kupio i nisam zažalio što sam kupio. Evo baterija drži 6 dana, a punjenje traje 2 sata i pol i čak mob javlja da je punjena i zamoli me da punjača iskopčam iz utičnice. A ja sve lijepo iznenadio. Jako je dobar i čak ima najjači signal hvata.
Dan svima...
Ja sam se malo igrao s iPadom u Tehnomaxu. Imaju ga izložena pa dođeš i isprobaš.
fulao si podforum ;D
pozz...zanima me nešt...sad sam na pretplati u vipu..tarifa 75 i sad kad provjrim potrošnju do sad sam potrošio 13 kn....na koj naćin se na kraju mjeseca izraćuna kolko ja moram platit...dali se ta potrošnja dodaje onima 75 kn ili se plaća samo taj potrošeni iznos
fulao si podforum ;D
Ma nije
Dobar dan ljudi. Što se radi?
pozz...zanima me nešt...sad sam na pretplati u vipu..tarifa 75 i sad kad provjrim potrošnju do sad sam potrošio 13 kn....na koj naćin se na kraju mjeseca izraćuna kolko ja moram platit...dali se ta potrošnja dodaje onima 75 kn ili se plaća samo taj potrošeni iznos
Mislim da ide 75+13 i na sve to pdv...
Zovi ih i raspitaj se.
Zdravo ljudi!Vratih se s treninga.
Jel se spremate danas navečer kamo?
Ovako, kako da iskljucim one male preview prozorcice koji mi iskoce (pop-up-aju) kad predjem kursorom (hover-am) preko nekog programa u taskbar-u?
Mind pošalji mi i jedan đojstik od ps1 ak ti nije teško
nemam, da imam poslao bi
nemam, da imam poslao bi
Ma šalim se samo sto sam uspio nabavit djojstik od one velike konzole ps1 ali tipke r1 i r2 nerade treba zalemit zice a ja nemam lemilicu!
nemam, da imam poslao bi
Ma šalim se samo sto sam uspio nabavit djojstik od one velike konzole ps1 ali tipke r1 i r2 nerade treba zalemit zice a ja nemam lemilicu!
da živiš bliže zalemio bih ti ja
Dospio sam na drugu stranicu najboljih autora!
Dospio sam na drugu stranicu najboljih autora!
Ma nisi to nemože biti istina sigurno lažeš
Zašto je taj Papar tako slušan kad ga nitko ne voli?Vjerojatno je većina viewa na Youtube-u ostvarena kao:"Ajd da vidim koji je taj"
Zašto je taj Papar tako slušan kad ga nitko ne voli?Vjerojatno je većina viewa na Youtube-u ostvarena kao:"Ajd da vidim koji je taj"
Dobar marketing čini čuda
Bieber je samo proizvod koji treba i prodati
Večer