Kako u šestom kad imaš 13 godina?
pao je
Kako u šestom kad imaš 13 godina?
pao je
Pa stavi im gore Linux, zašto da se ljudi muče s nečim što ne znaju.
zašto komplicirat? pa i DOS je lijepi komad softvera
@IVO, dojdi online :P citaj SMS :P
Di to?
Pozz svima
Di to?
ma locka glupe teme...neznam sad koje su....
Evo me nazad... bogatiji za 100 kn.
Dobro veče.... XXX-man kako si? I šta se radi?
Dobro veče.... XXX-man kako si? I šta se radi?
bolesno...ti?
Ljudi, inače se baš ne kužim u to, pa da pitam, jel treba grafička bit kompatibilna s matičnom??
naravno matična ti mora imati isti utor ko grafulja :D vjerojatno ima pci-e ako je novija
bolesno...ti?
Ja, Ok. Završio sam poslao oko drva....
naravno matična ti mora imati isti utor ko grafulja :D vjerojatno ima pci-e ako je novija
Hvala :)
vecer narode je tko koristi autocad ako da koja se naredba pise u command za format a4 tj kako se pisu
Ja, Ok. Završio sam poslao oko drva....
lijepo :D
vecer narode je tko koristi autocad ako da koja se naredba pise u command za format a4 tj kako se pisu
Daj malo pojasni što želiš dobiti? Da li hoćeš isplotati nešto na A4 ili setirati veličinu papira za plotanje?
EDIT: Ako trebaš setirati papir onda odi na Page Setup Manager odaberi (ili ne ) odgovarajući ploter/printer i odaberi veličinu papira A4, zatim odaberi metodu kojom će se definirati papir na tvom crtežu (mjerilo i zona za printanje).
Pozdrav svima :)
Prvo mjesto na takmičenju iz informatike, 45/50 bodova :)
čestitke!
poz svima kako je? evo uploadam neke fotke, slikao sam neki bend pa ima šaljem dok se to uploada nikad dočekat
ma kad tek otvorim autocad moramone granice neke odrediti na kojima ce biti crtez ili??????
Bemtiiii, glava me ubijaaa, pojedem nesto za veceru, i nema me do pola 9 ujutro sutra :((((.
Pozdrav svima !
Ja odlucio !
(da skratim bezvezne posetve sto si odlucio)
Odlucio sam da si necu kupit gtx - icu 480 (ni gsx il kako se vec zove (voze) :P=
kupit cu radje ipad 2 kad dodje u HR !
Vecer svima...
Kako sam pospan
Bemtiiii, glava me ubijaaa, pojedem nesto za veceru, i nema me do pola 9 ujutro sutra :((((.
Ti se najedes/veceras i nestanes do pola 9 ujutro :) (sorry just djecja masta)
Pozdrav svima !
Ja odlucio !
bolje da se knige primiš...
Pozdrav svima !
Ja odlucio !
Ti ces meni...zar bas trebas dokaz da znam dobro eng....
Pozdrav svima !
Ja odlucio !
(da skratim bezvezne posetve sto si odlucio)
Odlucio sam da si necu kupit gtx - icu 480 (ni gsx il kako se vec zove (voze) :P=
kupit cu radje ipad 2 kad dodje u HR !
Zasto ti meni jos nisi na ignore listi?
Knjiga je precijenjena :)
Zasto ti meni jos nisi na ignore listi?
vjerojatno ti je njegov stari profil