Dan radimo matrice na informatici i logotip, dosadno je, sada pod odmorom se malo zezam :).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vozdra ljudine.... kako stoji stvar .... znal ko kako promijenit ime adsl modemu od tcoma ???
jutar, iako je vec sunce na pola, nezzz za
vas al u Splitu opet przi..
da da bas je lip dan, cijeli sam dan u kratkim rukavima, a sad san malo i djir s prijateljen napravija na motoru... kako dobro sutra maturalna, nema skole, zadnji tjedan samo jaja ladimo :D
Kakova maturalna?

jutar, iako je vec sunce na pola, nezzz za
vas al u Splitu opet przi..
da da bas je lip dan, cijeli sam dan u kratkim rukavima, a sad san malo i djir s prijateljen napravija na motoru... kako dobro sutra maturalna, nema skole, zadnji tjedan samo jaja ladimo :D
Kakova maturalna?
prva maturalna
Jebo bih te nešto pitati..
Ovo mi je poruka br 5k!!!!!!!!!!!!!
khm gledajte koliko imam poruka u zadnjih 6 mj...
Evo me nabrzaka.
U nekoj gužvi sam pa ne stignem sve pročitat:)
Reci?
Poz svima!
Evo me nabrzaka.
Reci?
Poz svima!
ups
kako mi idu na zive ona djecurlija u codu kad mi dodju i psuju mamu! mislim si pusti budale
kako mi idu na zive ona djecurlija u codu kad mi dodju i psuju mamu! mislim si pusti budale
dječja ovisnost - kladim se da se u školi prepiru ko je uvatia 1000 sati na xfireu
dječja ovisnost - kladim se da se u školi prepiru ko je uvatia 1000 sati na xfireu
ono lik1- "ja imam 1500h"
svi ostali - "PRROOO PROO HAIL UBER"
Dan svima. Evo me, odmaram se. F1-IVO veliki pozdrav!
ma svi su ti dosadni. Oooo lol ovo lol ono (League Of Legend),, ooo cod 2 .. oooo
Evo me nabrzaka.
Reci?
Poz svima!
ma mislio sam da ti još radi onaj @net.hr mail, ali vidim ne vraćaš. Ak imaš neki novi mail može na PM?
ma mislio sam da ti još radi onaj @net.hr mail, ali vidim ne vraćaš. Ak imaš neki novi mail može na PM?
Radi al nisam ga danas još provjeravao.
Sad vidim u čem je problem:)
Budem provjerio pa ti javim.
Pozdrav svima.... !
Jel ko zna sto o holografskim uređajima ??? Posotje li ili neka firma/tvrtka radi na takvim projektima ???
Dan svima. Evo me, odmaram se. F1-IVO veliki pozdrav!
Hej Nello!
Ma danas sam u nekakvoj gužvi-strci i neznam di mi je glava (o mozgu nećemo jer ga nemam).
Radi al nisam ga danas još provjeravao.
Sad vidim u čem je problem:)
Budem provjerio pa ti javim.
Jel ti sve uredu sa napajanje? Bio poštar donio kune. Budem sredio za tekući. Ak imaš vremena za msn.
Pozdrav svima
Ja mogu preko tehifa na Zamundu:

SVe 5! Jbg oprosti što ti nisam javio. Stvarno sam u banani:)
Pozdrav svima
I tebi sinko.
@Ivo
Koji si na kraju mobitel kupio staroj majci?
Ja mogu preko tehifa na Zamundu:

Pozdrav svima
I tebi sinko.
hmmm, ja sinoć nisam mogao, nisam kod kuće možda je do porta? iako mi je neki dan sve noramlno radilo... kad dođem provjerim opet. tnx ;)
@Ivo
Koji si na kraju mobitel kupio staroj majci?
Ja niti jedan:)
Kupila je neki SE (tako kaže) a da ti budem iskren nisam ga još niti vidio ali poznavajući nju garant neka kanta:)
Nema beda, zato te pitam je i vidim da je sve OK. Vidiš sve brinem i mora bit sve uredu.
@Nello
evo dodao sam te na listu kontakata na msn-u, čekam approval
@Nello
evo dodao sam te na listu kontakata na msn-u, čekam approval
Potvrđeno. Na listi si.
Sjeca li se itko teme u vezi s pocinjanjem programiranja?
Pozdrav svima.... !
Jel ko zna sto o holografskim uređajima ??? Posotje li ili neka firma/tvrtka radi na takvim projektima ???
zna google...a da ga pitaš?