sve domene koje rabim su .net, .org, .info i .com...
Ne podnosim .hr jer svaki puta kad mjenjam DNS moram njima javljati... i još 500 stvari...
Nemogu vjerovat koliko mi je žao videoteke koja je zatvorena...
Daš 15 kuna i u miru božijem pogledaš film :)
jeli moguce kako povecati zvuk izvan granica windows slide-a? na slusalicama je pretiho
jeli moguce kako povecati zvuk izvan granica windows slide-a? na slusalicama je pretiho
upotrijebi pojačalo :D
upotrijebi pojačalo :D
nemam xD
meni treba privremeno rijesenje dok nekupim neke zvucnike
Raja , šta se događa? Ja taman zub izvadio.
meni treba privremeno rijesenje dok nekupim neke zvucnike
pa malo pojačalo za slušalice :D
http://www.monitor.hr/download/multitaskingtest.html
probajte...
pazi dobro na znakove i na prednost drugih vozila.....tak je moja sestra smrdala i pala, jbg nije propustila auto iz suprotnog smjera i instruktor morao reagirat :/
pazi dobro na znakove i na prednost drugih vozila.....tak je moja sestra smrdala i pala, jbg nije propustila auto iz suprotnog smjera i instruktor morao reagirat :/
Ja sam pao jer nisam stao pješaku na zebri.
Ma lako za to...
...večer...
Kaj te muci njofra?
...
Vecer narode. Sta se radi?
...
Gukni golube, sto se sramis?
Večer
pozdrav !
Ja jos razmisljam koji da si smartphone kupim...mislim da cu kupit nekog galaxy - ja...
E trebam pomoc u potraznji odgovarajuceg videa,znaci trebam neki vide gdje se karatista,taekwondoista,nebitno...tuce s vise ljudi ali da snimak nije fake ili iz filma nego da je pravi...znaci samo sa vise ljudi ne sa jednim..
HVALA VAM UNAPRIJED !
Može meni jedna metvica za smirenje
Jesi gledao sta za PS3?
Jesam danas, nisam zvao, našao sam da ima i kod mene u lokalnom dučanu, kao po 2500 Kn + igra :) , da definitivno ču mu uzet ili PS3 ili Wii + još nekaj od zlatnine tipa lančić.
Može meni jedna metvica za smirenje
taman i sebi kuham