jutro narode
nisam bio u bircu ima par dana.jel se sta zanimljivo dogodilo?vidim da je ep suspendiran,zasto?
Sta nitko neznam zasto je ep suspendiran?
svađao se sa naxeemom, pa mu je Luxx dao crveni
jutro narode
nisam bio u bircu ima par dana.jel se sta zanimljivo dogodilo?vidim da je ep suspendiran,zasto?
svađao se sa naxeemom, pa mu je Luxx dao crveni
A tek crash.
jutro narode
nešt su se on i naxeem zakaćili pa je ovaj pobro crveni
A tek crash.
daaaa
/nostalgija x2
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/diskriminacija-forumu-mitch/85548.aspx?page=0&jumpto=1636662&sort=asc&view=flat
evo zašto treba uvest facepalm smajlić
jutro narode
nešt su se on i naxeem zakaćili pa je ovaj pobro crveni
Nije od mene dobio crveni, nego se putem, svađajući sa mnom zakačio LUXX-a, koji nije toliko tolerantan kao ja...
Ma ti prštiš od tolerancije.
Ma ti prštiš od tolerancije.
sarkazam?
Uf još pitaš. Evo maloprije sam ispustio veću količinu na wc-u.
Uf još pitaš. Evo maloprije sam ispustio veću količinu na wc-u.
Slabo toleriraš govna? :|
Slabo, gotovo nikako.
Btw, kad sam ti vidio avatar prva pomisao na žensku osobu mi je bila Hana Hađiavdagić.
jel ovo stvarno 3500dpi jel gledam po drugim trgovinama 550kn! http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7734
Slabo, gotovo nikako.
Btw, kad sam ti vidio avatar prva pomisao na žensku osobu mi je bila Hana Hađiavdagić.
Koja je ta žena uopće? Je li neki hrvatski čeljebrti ili?
xD
komaaa
Koja je ta žena uopće? Je li neki hrvatski čeljebrti ili?
Posvuduša:)
Neznam kako bih opisao takve osobe.
kakva je ovo tema bila? suđenje naxeemu - parnica broj 1
Evo spasio sam te suđenja:)
Evo EP poručuje da nema veze s tom temom, niti tom osobom. Poručuje svima da ne želi takve ispade ubuduće. S poštovanjem, Igor (EP)
Nije cura selebriti nego normalna cura. Ne mogu naći tu temu... :(
Evo EP poručuje da nema veze s tom temom, niti tom osobom. Poručuje svima da ne želi takve ispade ubuduće. S poštovanjem, Igor (EP)
i mislili smo da je tak
Reci mu da je trulo bez njega i da se vrati.
Naravno da ima. Eno, piše da mu je to multiaccount. Baš je djetinjast... Krivo mu je što je moja cura zgodnija.
Naravno da ima. Eno, piše da mu je to multiaccount. Baš je djetinjast... Krivo mu je što je moja cura zgodnija.
mogu i ja napraviti i napisati da je to njegov multiacc, argument ti nije valjan
fala ti ivo sto si mi zakljucao temu.al stvarno od srca
inace da se opravdam.skuzili ste temu kao nekakvo kukanje,odlazenje...
tema je trebala pokazati stvarno u kojem smjeru forum ide,jer dosta ljudi kuka.
istina boli jel tako
EDIT:bas me zanima koje sam pravilo foruma prekrsija?
istina boli jel tako
Neznam o čemu pričaš.
Napiši koju pametnu, prijavljuj spam.
Najlakše je popljuvat moderatore koji svoj dragocjen dio slobodnog vremena provode u nastojanju da održe red na forumu.