Jutro ljudi... zna itko kako se grub bootloader popravi... restartam jučer komp da s winsa odem na ubuntu i samo bijela crtica blinka...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E ljudi, kakve su to pozivnice za digitalnu arhivu Buga, čemu služe i kako se dobiju?
E ljudi ne mogu vjerovati upravo sam na Anteni zagreb dobio 4 karte za SQT...A mislio sam da ove godine neću ići...
Yuuupi
Konačno i meni malo sreće
E ljudi ne mogu vjerovati upravo sam na Anteni zagreb dobio 4 karte za SQT...A mislio sam da ove godine neću ići...
Yuuupi
eh da je meni sreće... a ne da mi krepa laptop u zadnji čas... a ja blage veze nemam kako popraviti -.-''
glupi grub loader
Jutro ljudi... zna itko kako se grub bootloader popravi... restartam jučer komp da s winsa odem na ubuntu i samo bijela crtica blinka...
Meni tako blinka jedno 2 minute... I onda se upali...
Yuuupi
za šta?
Yuuupi
eh da je meni sreće... a ne da mi krepa laptop u zadnji čas... a ja blage veze nemam kako popraviti -.-''
glupi grub loader
Inače ja sam neki dan dobio bad sectore na disku...Ali dobro sretno s GRUB-om
Meni tako blinka jedno 2 minute... I onda se upali...
problem je što mi to prije NIKAD nije radio... uvijek bi se odmah pojavio Grub boot loader
a sada idem ubuntu reinstalirati :/
Jutro marvo
Trebam učit Prvu pomoć tako da mene baš i nema danas na spamanju.....navratim kad bude bio odmor
BTW meni smajlići prestali radit pa tebam iz dodatka za FF drag 'n' drop-at
EDIT evo sad proradilo....valjda greška na serveru
Yuuupi
za šta?
Za Snow Queen Trophy na Sljemenu
Dobar dan, jel može jedna kava, još mi se spava, gledao sinoć onu vatru na RTL2 dok se nije skroz ugasila, skoro ništa nisam spavao
Nitko nije primjetio novi header? :)
jutro narode
Jutro curice,sta se radi?
Ljudi zasro sam nešta
Pravio sam particiju od 55 GB za Linux preko Paragon Partition Managera 11 Free....kad sam odredio veličinu trebao je restart, ja potvrdim za restart.....pojavio se prije boot-anja Winsa neki prozor od Paragon-a i sve završilo kak spada
Kad se komp ponovo restartao nije mogao boot-ati sustav, ja mislio sigurno u BIOS-u nešta smrdalo pa zamijenio se pimary boot device...ali nije....ja sam preko choose BOOT device (ono kod učitavanja BIOS-a stisnut F8) odabrao svoj sistemski disk i opet kaže da ne može bootat sustav
WHAT TO DO???!?!???!!1!?
Ljudi zasro sam nešta
Pravio sam particiju od 55 GB za Linux preko Paragon Partition Managera 11 Free....kad sam odredio veličinu trebao je restart, ja potvrdim za restart.....pojavio se prije boot-anja Winsa neki prozor od Paragon-a i sve završilo kak spada
Kad se komp ponovo restartao nije mogao boot-ati sustav, ja mislio sigurno u BIOS-u nešta smrdalo pa zamijenio se pimary boot device...ali nije....ja sam preko choose BOOT device (ono kod učitavanja BIOS-a stisnut F8) odabrao svoj sistemski disk i opet kaže da ne može bootat sustav
WHAT TO DO???!?!???!!1!?
zahebo si boot od windowsa, probaj ubacit dvd od windowsa i probat repair
Ljudi zasro sam nešta
WHAT TO DO???!?!???!!1!?
ako možeš bootati s CD-a bootaj linux i instaliraj na tu novu particiju (ako ju je napravio) - on će instalirati grub loader i trebalo bi raditi... ako i onda ne radi ubaci cd on windowsa i odi repairat sustav :P
Eto me natrag....jbt trebao ić kod sestre nešta pokupovat po trgovinama al to je sad gotovo
nego kažete da instaliram Linux na novu particiju...to ću napravit ako je napravljena particija, a i ja budala sam morao se yebavat sa particijama
Što se tiče Winsa....imam XP tako da nemogu repair-at sustav...jedino preko Linux-a....al svejedno na tom disku nemam ništa važno....jedino one moje slike koje stavljam malo-malo
Eto me natrag....jbt trebao ić kod sestre nešta pokupovat po trgovinama al to je sad gotovo
nego kažete da instaliram Linux na novu particiju...to ću napravit ako je napravljena particija, a i ja budala sam morao se yebavat sa particijama
Što se tiče Winsa....imam XP tako da nemogu repair-at sustav...jedino preko Linux-a....al svejedno na tom disku nemam ništa važno....jedino one moje slike koje stavljam malo-malo
pa to sam ti ja rekao...
probaj opičit linux na tu novu particiju ako se uspjela stvoriti i onda imaš linux - koji će sa sobom instalirati GRUB Bootloader i onda ćeš moći birati linux ili windows ;)
edit: Krešo ako uspiješ staviti linux lako možeš pristupiti tim slikama koje ćeš fino mailati meni ;)
pa to sam ti ja rekao...
probaj opičit linux na tu novu particiju ako se uspjela stvoriti i onda imaš linux - koji će sa sobom instalirati GRUB Bootloader i onda ćeš moći birati linux ili windows ;)
i onda možeš iz winsa obrisati taj linux, pa sa easybcd popraviti windowsow boot manager
edit: Krešo ako uspiješ staviti linux lako možeš pristupiti tim slikama koje ćeš fino mailati meni ;)
ok dat ću ti to kasnije
pa to sam ti ja rekao...
i onda možeš iz winsa obrisati taj linux, pa sa easybcd popraviti windowsow boot manager
odo na vožnju pa se čujemo
Što se tiče Winsa....imam XP tako da nemogu repair-at sustav
Radi li pošta u četvrtak (sveta tri karalja)
oj momci... sinoc sam se napio ko nikad u svom zivotu.... sve zbog jedne cure
Radi li pošta u četvrtak (sveta tri karalja)
lol sveta tri karalja.. Vjerojatno će bit, ali skraćeno vrijeme
i sad jedem polu smrznutu sarmu jer sam daleko od trijezan
i sad jedem polu smrznutu sarmu jer sam daleko od trijezan
Glavno da tipkat po forumu možeš