Posto je kreso odustao od poklona šta bih vi izabrali?
Solanu ploču?
Hmmm cudno zaš ne mob je skuplji a ploca solarna dode oko 100kn!
Solanu ploču?
Hmmm cudno zaš ne mob je skuplji a ploca solarna dode oko 100kn!
onda daj šta daš
Nemam ni jedan po toj cijeni sad su mi ostali ovi skuplji a ustvari imam dva SE k510 simpa i k330 tele2
onda daj šta daš
Mogli bih se dog oko transakcije ti meni sestru da je ženim a ja tebi dam mob i solarni punjac
Solarnu plocu :)
onda daj šta daš
Mogli bih se dog oko transakcije ti meni sestru da je ženim a ja tebi dam mob i solarni punjac
more al ima jedan problem.... ima dečka od 23 god. koji je mrga... čovječe jednom se potuko sa njim mislim zezancija i nemoš ga srušit da si god of war
Zanimljivo... Netko će zasigurno ugrabit mobaća.
onda daj šta daš
more al ima jedan problem.... ima dečka od 23 god. koji je mrga... čovječe jednom se potuko sa njim mislim zezancija i nemoš ga srušit da si god of war
Hmmmmm moram pozvat ekipu s juga2 nas 20-25 da to rijesimo
onda daj šta daš
osijek?
onda daj šta daš
osijek?
Da!
Šta je s netom? Baš ne otvara stranjske stranice. Domaće normalno rade. Ili je to samo kod mene i mojih par frendova?
Šta je s netom? Baš ne otvara stranjske stranice. Domaće normalno rade. Ili je to samo kod mene i mojih par frendova?
ima bit kao i sinoc.
ne otvara masu toga.
ma koji snig, evo me ubilo sunce... nema sniga u St-u...
sad se mis da idden na plivanje.. ej @Mitosuka sutra je party u B.B. domu
pa ti ovako kao poznati fucker, jel znas ista o tome....
BB domu? di je to uopce?
Bruno Busic, na Spinutu...
Vidiš da te pitam jesi li i ti iz Osijeka ili!
ima bit kao i sinoc.
ne otvara masu toga.
bit će da su nas počeli štititi od belosvetskih neprijatelja ko korejce
Vidiš da te pitam jesi li i ti iz Osijeka ili!
ne
prvi ne radi; drugi radi...
drugu mogu.... ali neće da mi otvori prvu i tele 2 stranicu
Rade oba...
Samo, prvi mi otvara u mobilnoj verziji jer san na mobitelu...
Radi i puna verzija.
Meni otvara obadvije,
to se Mato malo zaje*ava s nama.
evo i ja tek sad obje...neko negdje nesto radi vec 24 sata,a nigdje informacije.
jeli lokalnog ili globalnog karaktera.
Pozdrav...
Šta se radi?
Bolje da si šutio.. sad će te klinci zatrpati porukama tipa "pokloni mi ... igru", "daj meni ... ", ...
A ja upravo poslao zahtjev za flat.
Tko će dočekati sutra da se raspištoljim