jedan je s foruma :O
Puno sreće :D
Puno sreće :D
Strah me reci da nebi neki karton uletio =)
dobar dan svima
drug batista javlja da ima problema oko logiranja na forum, pa da mu se, oni koji ga trebaju mogu javiti ne emajl zweetled@engineer.com
Reklamiranje,vise ne mislim nista pisati vezanog uz eplati na bug forumu...neka me ljudi reklamiraju
Prihvacam krivicu i nisam se zalio...od sada ako forumas ima volje ili zelje neka me "promovira",a nekuzim zasto je do kraja banan momak i am alive,on je dobio 1. suspenziju,nista krivoga nije napravi,i nakon suspnezije,je dobio crni karton,a za vrijeme suspenzije nije mogao niti ista raditi na forumu,ne kuzim....jel to neka urota ili koji vrag
pozz igore eto surfam po bespućima interneta
Prihvacam krivicu i nisam se zalio...od sada ako forumas ima volje ili zelje neka me "promovira",a nekuzim zasto je do kraja banan momak i am alive,on je dobio 1. suspenziju,nista krivoga nije napravi,i nakon suspnezije,je dobio crni karton,a za vrijeme suspenzije nije mogao niti ista raditi na forumu,ne kuzim....jel to neka urota ili koji vrag
korisnik "i am alive" je s pravom dobio crni, i da se pitalo mnoge ovdje - već ga je trebao dobiti odavno, i zbog trolanja i zbog mulitacounta na forumu.
Evo i mene ovdje :D Još samo fiziku ponoviti :D Kako je kod vas?
Dobro veče. Uh kako je pusto.... Konobar! Molim kapučino.....
danijele jel ti treba onaj cd čitač?
pozdrav...pokušajte pogodit šta sad jedem :D
Here it comes :D
Hvala naljepša.
danijele jel ti treba onaj cd čitač?
Odličan oglas što si postavio. Za tebe sve pet.
Imam i ja viška CD pržilicu.
imam osjecaj da bi slona pecenog poija
kako san gladan...
A kud ču ja s tim dvije SIM podatkovnu karticu? Poklanjam tko ih treba, šaljem badava.
Vajda plakaju što analogni signal otišao u vječna lovišta. EP a jel imaš kakav hard disk na sata?
A koliki jaki na gb? meni nije bitno najači nego samo da može vrti na sedmici. Jer moja matična ima jedan ide a četiri ima sata utora. Jer sam mislio da spojim hdd na sata a s IDE spajam cd i dvd pržilicu.
Bok ljudovi sta ima? meni dosadno i sad bi mogao krenit igrat opet ac2
Bok ljudovi sta ima? meni dosadno i sad bi mogao krenit igrat opet ac2
Meni crko đojstik i nemogu ništ igrat
A koliki jaki na gb? meni nije bitno najači nego samo da može vrti na sedmici. Jer moja matična ima jedan ide a četiri ima sata utora. Jer sam mislio da spojim hdd na sata a s IDE spajam cd i dvd pržilicu.
mislim da je 160 GB, ali je na 5200 RPM...
moram prvo presnimiti sve podatke s njega (disk je enkriptiran u potpunosti) i zero fillat ga :)
Inače... evo upravo sam kupio 2 knjige na amazonu o programiranju...
Koliko košta onaj veliki paket Verbatim-ovih Dual Layer DVD-ova u hrvatskoj?
moram prvo presnimiti sve podatke s njega (disk je enkriptiran u potpunosti) i zero fillat ga :)
Okej... Imam knjige ECDL, učim ga. ima debele knijge a one druge uz novine što su prodale isto knjige ECDL sa CD-om i ima šest knijga. Od windowsa do interneta.
evo i mene nakratko....
Koliko košta onaj veliki paket Verbatim-ovih Dual Layer DVD-ova u hrvatskoj?
Okej... Imam knjige ECDL, učim ga. ima debele knijge a one druge uz novine što su prodale isto knjige ECDL sa CD-om i ima šest knijga. Od windowsa do interneta.
samo naprijed... mi smo se dogovorili... poslije nove godine, ako bude love, moci cu te zaposliti... :)
Meni super, tebi super :)
evo i mene nakratko....
Hej bati... kako si?
Hej bati... kako si?
doslovce - sjebano