E kada ce inicijalni krenuti?
I da...Moj frend nije dosao na prvi dan skole jel je zaspao, inace je u osnovnoj 97,6% kasnio u skolu xD
E kada ce inicijalni krenuti?
I da...Moj frend nije dosao na prvi dan skole jel je zaspao, inace je u osnovnoj 97,6% kasnio u skolu xD
Prosao ovaj grozan dan....
Upozznao sam decka koji se zove i preziva isto kao i ja, a da bi bilo jos cudnije ide samnom u razz :D
Jedan koji se zove i preziva jednako kao ja zivi 50 metara od mene.
Šta...isto Mentalist
Sad sam tebi pritisnio gumb "FACEPALM"
Kod nas je u razredu 28M 0Ž xD Tri Tomislava, dva Ivana, ima jedan koji se zove kao ja hahah :D
Krešo, legendo.Ono radi.Torrent bi se zbog puno leechera vukao a sad ide oko 180 kb/s
Hvala!
Ah, sta se vi zalite, kod nas, 29 deckiju, 0 (NULA) cura :(
aa to ke idealno...
Krešo, legendo.Ono radi.Torrent bi se zbog puno leechera vukao a sad ide oko 180 kb/s
Hvala!
Nema na čemu....sad ću napravit TUTORIAL za ubrzavanje torrenta
Hvala!
Nema na čemu....sad ću napravit TUTORIAL za ubrzavanje torrenta
Hebote, stvarno brže skida kad više šalje
aa to ke idealno...
Pogotovo u tijesnoj svlacionici.
za sat vremena počinje natjecanje u nfs-u ja sam nabrijan, a i moji auti
samo je meni problem šta svakih cca. 10 min brzina padne na 0 i onda moram stopirat torrent pa opet startat
za sat vremena počinje natjecanje u nfs-u ja sam nabrijan, a i moji auti
Aj eto i ja ću ih nabrijavat
Onda ću TUTORIAL za ubrzavanje torrent-a sutra postat.....sve je napisano u text dokumentu samo ga treba malo preuredit i postat ali oduzet će mi previše vremena
samo je meni problem šta svakih cca. 10 min brzina padne na 0 i onda moram stopirat torrent pa opet startat
Događalo se i meni prije tako s nekim torrentima.Neznam zašto
Događalo se i meni prije tako s nekim torrentima.Neznam zašto
Može biti do veze....ako ste preko T-shrota onda je to učestalo kod njih...jer imaju staru opremu i premalo servera da podrže cijelu Hrvatsku
Jel mogu kako ocistiti goliatus podlogu jer se nakupilo dosta prasine?
Meni high priority nikad nije nista pomogao davno sam jos prije probao ali ok upload mi jako dobro ide.
Ovaj najbrzi torrent je moj upload, obicno kad uploadam torrent potegne i do 85-90kb/s što je super za tkonja.
Meni high priorty nikad nije nista pomogao davno sam jos prije probao ali ok upload mi jako dobro ide.
Ovaj najbrzi torrent je moj upload, obicno kad uploadam torrent potegne i do 85-90kb/s što je super za tkonja.
Ups....my bad....krivo sam rekao, to je samo za DL....jbg mali lapsuz
Meni high priorty nikad nije nista pomogao davno sam jos prije probao ali ok upload mi jako dobro ide.
E fala krešo! Nego jel ti trebaju bonus bodovi na PvTorrentu? Njih možeš zamijeniti za upload. 800 bodova = 5GB. Ja imam 1200 bodova dam ti 800.Samo mi reci koji ti je nick na PvTorrentu i moramo postati prijatelji na njemu da ti ih mogu dati.
Jel mogu kako ocistiti goliatus podlogu jer se nakupilo dosta prasine?
Uzmi neku krpicu za čišćenje stakla...najbolje onu mikrofaznu.....ona plava znaš za stakla...i stavi malo alkohola ili sredstva za čišćenje stakala.
ANA VRATI SEEE.
E fala krešo! Nego jel ti trebaju bonus bodovi na PvTorrentu? Njih možeš zamijeniti za upload. 800 bodova = 5GB. Ja imam 1200 bodova dam ti 800.Samo mi reci koji ti je nick na PvTorrentu i moramo postati prijatelji na njemu da ti ih mogu dati.
Ma nema problema......ja imam nekih 50-ak bodova...jer niko neće skidat moje stvari....nick mi je IWEK91 (kao i svugdje )...e hvala ti za bodove, ali nemoj sad odma 800...može iza toga iza njega cifra najviša tj. prije 5 GB...mislim da je 500...ja bi trebao nekih godinu dana seed-at da imam toliko
Ma nema problema......ja imam nekih 50-ak bodova...jer niko neće skidat moje stvari....nick mi je IWEK91 (kao i svugdje )...e hvala ti za bodove, ali nemoj sad odma 800...može iza toga iza njega cifra najviša tj. prije 5 GB...mislim da je 500...ja bi trebao nekih godinu dana seed-at da imam toliko
Evo dao sam ti bodove.Provjeri dal su ti došli.
ANA VRATI SEEE.
ona je ošla, preboli to, ali te je tražila za oproštajni sex a tebe nije bilo
Evo dao sam ti bodove.Provjeri dal su ti došli.
TNX...došli su.....
ona je ošla, preboli to, ali te je tražila za oproštajni sex a tebe nije bilo
krenia na test noge,
mogu se zatrčat, al opet boli nakon 30m...
nije još dobro triba ću nekako ojačat zglob
pogotovo tetive...
aa to ke idealno...
Pogotovo u tijesnoj svlacionici.
Kod mene samo 5-6 muških. Neće biti toliko tijesno.
Jel mogu podlogu staviti u majcu i onda to oprati u ves masini?
Jel mogu podlogu staviti u majcu i onda to oprati u ves masini?
Nebi preporučio....šteta veš mašine a i podloga će ti se skroz syebat
Dobar dan!