- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svim birtašima, ovaj tip stvarno nema srece izgleda da je je totalni pehist fuckaj ga.
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/mladozenja-25-na-svadbi-nabo-penis-na-stari-cavao/189553/
katastrofa i mene je zaboljelo dok sam čitao ..
Bok svim birtašima, ovaj tip stvarno nema srece izgleda da je je totalni pehist fuckaj ga.
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/mladozenja-25-na-svadbi-nabo-penis-na-stari-cavao/189553/
ma nije to ništa,tu na bologni (aleja bolonje) blizu tebe su mladenci pretčavali cestu po noći i poginuli
svadba je bila u onoj birtiji koja više ne radi,ne znam kako se zvala
Koji smjer?
opća gimnazija
Zla sudbino šta mu to uradi ostala mu jaja na ogradi
pouka:ne ženi se
Sad sam zaglavio....šta trebam ovdje upisat
Anybody
puoka:ne ženi se
pouka: ne budali se
ime, pezime i oib.
trebaš upisati podatke s one strranice port forward, kada odabereš koji router imaš.
Skeniram komp sa SuperAntiSpyware i do sad je našao...
Kako laže. Moj kompjuter je čist i nema gamadi
vidi se da ne koristiš ccleaner ili ne brišeš kolačiće u browseru
ma nije to ništa,tu na bologni (aleja bolonje) blizu tebe su mladenci pretčavali cestu po noći i poginuli
svadba je bila u veselom kutku,a onda je sat zazvonio...
...
svadba je bila u veselom kutku,a onda je sat zazvonio...
...
istina živa,pitaj baku
A tko će stalno brisat... gubit vrijeme
istina živa,pitaj baku
...otišla mi je kupiti papuče za školu...a lepo mi je rekla da ne pišem gluposti u bircu...
Skeniram komp sa SuperAntiSpyware i do sad je našao...
Kako laže. Moj kompjuter je čist i nema gamadi
Krepkliner ne brise bas sve kolacice, one koji su dobri ostavlja vlasniku da se njima pocasti.
Dobro jutro... :/
...otišla mi je kupiti papuče za školu...a lepo mi je rekla da ne pišem gluposti u bircu...
one balerinke?
ime, pezime i oib.
trebaš upisati podatke s one strranice port forward, kada odabereš koji router imaš.
Da ali ne piše šta točno trebam upisat u one redove na ovoj stranici....skrolaj dolje i piše nešt bezveze...ne piše šta točno trebam upisat u one redove, ništa konkretno
pravo ti baka i kaže, na ovome internetu nema ništa pametno...
A ti kao i obično pijan lupetaš po birtiji
Kakvo jutro. Još malo pa na hrkanje
pravo ti baka i kaže, na ovome internetu nema ništa pametno...
najdosadnije i najsigurnije mjesto na svijetu
U prijevodu ajme kak sam se napil jucer ko letva puca mi glava do daske.
Kakvo jutro. Još malo pa na hrkanje
Ja sam do sad hrkal... :/
Evo skužio sam .....jbg kad sam baksuz za takve stvari
Nisam se napil i ne boli me glava... Kad si razmislim, mene je svega 2 puta u zivotu boljela glava zbog pretjeranog konzumiranja alkohola... Dosao doma u pola 8 ujutro... Mrtav umoran.
Bolje zvuči dobro jutro.
Sad da se opet umoriš i da možeš večeras normalno spavat odi na trčanje jedno 15-ak km
Sad da se opet umoriš i da možeš večeras normalno spavat odi na trčanje jedno 15-ak km
Nema sanse... Osjecam se ko da je preko mene presel Robi... ovaj, hocu reci - tenk :D