Dobro jutro
i tebi
Dobro jutro
i tebi
Jutro ^^
Dobro jutro forumaši :D
sutra za Zagreb jedva čekam isprobat xbox sa hdmi kablom na lcdu
jutro svima...
Doooobro jutrooo :) :) :)
Dobar dan!
Dobar dan!
Evo sta je radan covjek. Dok svi tek ustaju i govore dobro jutro,za njega je dan odavno poceo :)
Onda Stevane - Dobra večer!
Dobar dan gospodo, kaj se dela?
Jesi za LOL?
Ma igral dosad...neda mi se trenutno.
Jesi za LOL?
Jesi za LOL?
Na ovom forumu ima pravih frajera s odičnim smislom za humor...bože dragi...lame!
Jesi za LOL?
Na ovom forumu ima pravih frajera s odičnim smislom za humor...bože dragi...lame!
jel ovo veseli kutak ili ne??Podne je i nedilja zašto ne bi imali smisla za humor..
ps.. neznan šta je lam
Jesi za LOL?
Onda nikad neću biti pro...
neznan šta je lam
Lame.... Guglaj
Dobar dan ljudi :D Šta se radi?
gleda se http://images.bit-tech.net/content_images/2010/01/alienware-aurora-alx-pc-review/10.jpg
gleda se http://images.bit-tech.net/content_images/2010/01/alienware-aurora-alx-pc-review/10.jpg
uuu kul :D
evo za sve koji znaju engleski malo humora :D
Rabljeni udžbenici za 4. srednje, gimnazija. Di ih mogu naći, online?
Rabljeni udžbenici za 4. srednje, gimnazija. Di ih mogu naći, online?
oriđiđi ili?
edit:
ako oriđiđi onda
http://www.udzbenik.hr/katalog/gimnazije/4
edit: uf sad tek vidio rabljeni sry xD
znam kako ću si priuštit sljedeće ljeto ssd,intel (najnoviji) i grafu... Prodavat ću palačinke
znam kako ću si priuštit sljedeće ljeto ssd,intel (najnoviji) i grafu... Prodavat ću palačinke
eh... tu ti je ključan marketing :D moraš se oglašavati što više...
imaš ono upucaj nekog 5 puta i iskoči ti reklama za travian...
tako i ti
upucaj nekog 3 puta i iskoči JOZINE PALAČINKE - Najjeftinije šaljem ih poštom :D i da vidiš kako se zaradi...
Najvažnija je lokacija, a pomaže ako si zgodna ženska :D
tako i ti
upucaj nekog 3 puta i iskoči JOZINE PALAČINKE - Najjeftinije šaljem ih poštom :D i da vidiš kako se zaradi...
haha.. nisam mislia na to.. nego recimo idem na čiovo, tamo ima dosta gostiju, lipo stavim pekać palačinka, u par mjeseci imam 10 000kn.. to se isplati..
tako i ti
haha.. nisam mislia na to.. nego recimo idem na čiovo, tamo ima dosta gostiju, lipo stavim pekać palačinka, u par mjeseci imam 10 000kn.. to se isplati..
bezveze :D treba imati online kupovinu palačinaka :D e al nije bezveze ako imaš kombi i putuješ po cijeloj zemlji :D
dobro jutro dečki, što se radi
Jutro, došo ja sa svadbe,za kaj je Pirat dobio crveni ?
Jutro...
Bas malo gledam temu - slike vaseg hardwera, u zadnje vrijeme svi nabavljaju neku tesku artiljeriju...
mogu se kladit da je vezano za cr*ck mafia II
mogu se kladit da je vezano za cr*ck mafia II
lol svi skidaju clonedvd verziju ili ti najbugovitiju verziju i onda im neki problem ili troubleshoot ode u registry i onda nije čudo da im se isti problemi pojavljaju