Nitko, ali bas NITKO ne moze biti kao House................
Može jedan jedini čovjek - Chuck Norris!!
Nitko, ali bas NITKO ne moze biti kao House................
Može jedan jedini čovjek - Chuck Norris!!
Kolko je jak laptop? Jel šta nadograđivan? Možda možeš ubaciti Sedmicu umjesto XP-a...
Čudno da winsi sami ne prepoznaju karticu.
Laptop je serijske jačine Dakle Celeon 1.6 GHz, 512 RAM-a, 40 GB disk ali vidim u Everestu da ima WiFi ali ju neće winsi prepoznat, valjda, nezz da rušim sustav i stavim novi ili da samo sredim te driver-e preko nekog servisa za skidanje driver-a od Asus-a
Ima vas na forumu da neznaš više tko je tko.
Sa desne strane posta piše ime usera i imaš avatar.
LINK za sve wanna be House.
Šta fali Kući?
Ništa, al mi idu na zivce svi wanna be House likovi, pogotovo mentalist.
i meni je više house na forumu do*izdio
i meni je više house na forumu do*izdio
Di je Mentalist i Šef? Alo !
Laptop je serijske jačine Dakle Celeon 1.6 GHz, 512 RAM-a, 40 GB disk ali vidim u Everestu da ima WiFi ali ju neće winsi prepoznat, valjda, nezz da rušim sustav i stavim novi ili da samo sredim te driver-e preko nekog servisa za skidanje driver-a od Asus-a
Kreso kakvi problemi...............
Zanimljivo to je bas Mentalist rekao, mislim jucer..............
Šef je jedini normalan od tih house likova
Zanimljivo to je bas Mentalist rekao, mislim jucer..............
Znam da je to rekao zato to i ja kažem.
ma frend mi donio svoj laptop i kaže da mu sredim driver-e, ja sam mu prije nekih mjesec dana instalirao WIN XP i onda sam mu rekao da mi donese laptop kad bude slobodan da mu stavim drivere jer nije imao CD sa driverima jer ga je dobio od nekog dobio je samo cd sa onim Manual-ima i ništ više od CD-ova....i sad tražim wireless driver a njegovu mrežnu karticu, nađem, skinem, instaliram i ostvori se ASUS WLAN Control Center i pita me kako da se spoji i dvije opcije ja odaberem widows rješenje dakle iz winsa vidim onu wifi mrežu i nema one ikonice kod sata i kud šta aj reinstal i odaberem onu drugu opcju i ista stvar a kad pokrenem taj qrac od programa on mi kaže (kod obe opcije) da nema mrežne i da čeka da se pojavi...možda mu je mrežna syebana
ma frend mi donio svoj laptop i kaže da mu sredim driver-e, ja sam mu prije nekih mjesec dana instalirao WIN XP i onda sam mu rekao da mi donese laptop kad bude slobodan da mu stavim drivere jer nije imao CD sa driverima jer ga je dobio od nekog dobio je samo cd sa onim Manual-ima i ništ više od CD-ova....i sad tražim wireless driver a njegovu mrežnu karticu, nađem, skinem, instaliram i ostvori se ASUS WLAN Control Center i pita me kako da se spoji i dvije opcije ja odaberem widows rješenje dakle iz winsa vidim onu wifi mrežu i nema one ikonice kod sata i kud šta aj reinstal i odaberem onu drugu opcju i ista stvar a kad pokrenem taj qrac od programa on mi kaže (kod obe opcije) da nema mrežne i da čeka da se pojavi...možda mu je mrežna syebana
aha
Šef je jedini normalan od tih house likova
Ma ne?!?
aha
a-a
Jel ima opciju kad ides na Start pa na conect to, jel ima tamo ponuđeno wireless...........
Jel ima opciju kad ides na Start pa na conect to, jel ima tamo ponuđeno wireless...........
Nema...to mi je čudno
Look at my new iVartar!
Nema više kuće!
Look at my new iVartar!
Nema više kuće!
aha!
Jeste 3.14čketine
Nakon toga i OVO, pa uživaju...
Večer birtaši.Vidim opet rasprave o doktorima.Najbolji doktori su u Vrapču i Jankomiru.Tamo je i House polagao završni ispit,to se vidi iz priloženog,stalno je napet
i razdražljiv zbog nedostatka hrvatskih lijekova
...
Jeste dosadni.... :S
Jeste dosadni.... :S
Baš vala...jedino ja, ti, rambox, Batista, robi, Oly, seneka i General Zed su ovdje normalni stalni gosti