...jel to onaj kaj svjetli...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma sad sam vidio,simpatičan mladić
kaj je ventilator suspendiran?
...jel to onaj kaj svjetli...
Sukob s RoTT-om
:)

sukob,psovke su pale
nema posla zbog tih novih securityja i kojekakvih firewallova
A vidi ti ovaj pohlepan Firefox bem ti sve 800mb, srecom kaj je lako oslobodit toliko memorije koju on drzi bespotrebno ali opet.
Bome ogladnila ti lisica:)
Pozdrav svima!
Meni malo guta ali java (jDownloader) ždere ko luda.Meni malo guta ali java (jDownloader) ždere ko luda.
44 mb kako je to moguće!?
Meni malo guta ali java (jDownloader) ždere ko luda.
Ivo, šta ti misliš zašt mi na mojoj konfi na XP-u gta 4 i na all low postavkama 1600x900 na 1.0.6.0 patchu ima fps 20-25? Da nije jer mi nisu zadnji driveri grafičke? Ako jeste hoće li pomoći instalacija zadnjih?
Evo sad se razbahatila pa guta 55:)
A vidi ti ovaj pohlepan Firefox bem ti sve 800mb, srecom kaj je lako oslobodit toliko memorije koju on drzi bespotrebno ali opet.
Bome ogladnila ti lisica:)
Pozdrav svima! Meni malo guta ali java (jDownloader) ždere ko luda.
Ja obicno imam 10 tabova u Firefox uvjek otvoreno ili više, tak da i trosi vise normalno kaj drugo no ovaj put je malo potegnul previse.
Ivo, šta ti misliš zašt mi na mojoj konfi na XP-u gta 4 i na all low postavkama 1600x900 na 1.0.6.0 patchu ima fps 20-25? Da nije jer mi nisu zadnji driveri grafičke? Ako jeste hoće li pomoći instalacija zadnjih?
Grafička ti nije baš bajna. Updejtaj drivere pa probaj onda.
Evo sad se razbahatila pa guta 55:)
zato ti se ruši,ne može radit na toj potrošnji
Grafička ti nije baš bajna. Updejtaj drivere pa probaj onda.
Znam da nije bajna, ali je prije 4 mjeseca super radila na istoj konfi (1 GB rama manje).
Apdejtat ću drivere pa možda bude ok.
Psssssst....nije se već dugo srušila:)
Evo sad guta preko 100 sa 10 otvorenih tabova.
to je sve ništa
meni explorer.exe guta,a ne mogu se sjetit kako sam ga jednom spustio ispod 20
Firefox kad je dugo otvoren malo po malo skuplja potrosnju memorije, to je tak pa ak je par sati otvoren onda se naždere ko svinja no samo ga ugasis i opet upališ i sve štima.
Firefox kad je dugo otvoren malo po malo skuplja potrosnju memorije, to je tak pa ak je par sati otvoren onda se naždere ko svinja no samo ga ugasis i opet upališ i sve štima.
Ma nek guta koliko hoće. Ionako danas svi manje-više imamo 2 i više gb rama.
to znaju i mala djeca
daj ti meni reci kako da spustim explorer.exe a da ne moram pregazit windowse
Obriši ga.
Obriši ga.
i prebacim se u safe mode
jurra ne postaj tuđe slike
meni na 85, jel neko proba s ff 4.0 ja je stavia na komp
na lap jos nisam...
...
46 procesa na xp-u,ajajaj..meni radi na 19
to znaju i mala djeca
Na taj problem zaboravi ko da ga nema, jer nije problem uopce nemas tu kaj prckat stavi jos memorije u komp i gotovo.
Na taj problem zaboravi ko da ga nema, jer nije problem uopce nemas tu kaj prckat stavi jos memorije u komp i gotovo.
nema smisla,slab procesor,ništa neću dobit,kad potrošim tog della ide nešto jače
nema smisla,slab procesor,ništa neću dobit,kad potrošim tog della ide nešto jače
Koji laptop imaš?
Koji laptop imaš?
ma sram me reć,jurra će me zahebavat
ma sram me reć,jurra će me zahebavat
Ma lako za njega. Dam mu crvendaća pa neće moć izrazit svoje mišljenje.