Koja vam je igra bolja Grid ili NFS World?
Meni je Grid.
Meni je Grid.
Grid........
Meni je Grid.
Pitaj je me briga?
Večer svima!
Evo malo za prave ljude:)
ja pijem samo ovo u sredini, a ovo desno poklanjam mom prijatelju batisti
Hvala lijepo od tebe Robi, ali cisto vino nema sanse da pijem, samo gemist ili bambus...
Vecer evo i mene...........
Bok svim birtašima, kak je kod tebe jel sve ok s obzirom da ti je tata umro nedavno ak dobro pamtim valjda nisam krivu osobu pital.
Hvala lijepo od tebe Robi, ali cisto vino nema sanse da pijem, samo gemist ili bambus...
budemo onda podijelili pol-pol ..
Vecer evo i mene...........
Bok svim birtašima, kak je kod tebe jel sve ok s obzirom da ti je tata umro nedavno ak dobro pamtim valjda nisam krivu osobu pital.
eh, za ovo nisam znao ..
Bok svim birtašima, kak je kod tebe jel sve ok s obzirom da ti je tata umro nedavno ak dobro pamtim..............
Dobro je "kolko tolko"...........
eh, za ovo nisam znao ..
Eh sad znas............
Gembači su najjaci!!!
Samo po ljeti, po zimi nekako vise odgovaraju bambusi...
jos ledni i trbusni krepan san vec....
Ma tablete su naj za svako godišnje doba:)
jos ledni i trbusni krepan san vec....
Ja cu tek pocet za cca pol h....
večer svima
primjetih da mi xnight_hunter opali thumd down na svaki post
lol
batista jos trbusni...
a ne da mi se...
I meni je neko vrijeme to radio :D
Počelo je počelo.. Bit će još nadogradnji na kraju ljeta :)
lol
i sad sam ja pokupio čini mi se 3 thumb down-a
mozda zato sto sam ja glup ili kaj?
lol
Ne nego zato sto si uopce i spominjao (fore radi) al sad je dva td-a..............
Evo ja sam ti stavio jedan prema gore da ne budeš tužan.
Aj sad je izjednaceno............
Evo ja sam ti stavio jedan prema gore da ne budeš tužan.
Jedan jako cjenjeni forumaš koji spada medu top 5 korisnika mi je poslao PM i pitao me što glumi taj xnight, dakle... Nisam samo ja tuzan
Jedan jako cjenjeni forumaš koji spada medu top 5 korisnika mi je poslao PM i pitao me što glumi taj xnight, dakle... Nisam samo ja tuzan
ko pirat?
...jesi riješio ono "komp poludio", to je tvoje područje...
ko pirat?
Ne, jedan koji nedolazi ovamo. Dalje šutim
...jesi riješio ono "komp poludio", to je tvoje područje...
to je onako od oka.
LOCK..............
Jutro pospanci!Eto nakon silnih vrućina,uspjesmo se malo naspavati(bar mislim).Novi radni dan,a tako bi dobro došao neki predah od par dana nerada.Sad kad je sezola,ludilo od posla.Naravno da se i zaradi,al treba popunit rupe koje su ostale od zime.I dok sezona završi opet smo na početku odnosnona nuli.I čekamo novu sezonu ili možda zima bude blaža pa se koja kuna i zaradi.Raspričah se,valjda se procesor malo odmorio,a ne ponudih kavu i eliksir.Eto kava i 2deci eliksira mjesto vode...
idem sad vanka silovat lika iz hrvatskih cesta sto mi pod prozorom stilovkom kosi zelenilo vec sat ipo.