ojla ljudi. Ke ima? Ja se taman oprao u razrjeđivaču -.-'
šta si farbo
stolove i stolice
ojla ljudi. Ke ima? Ja se taman oprao u razrjeđivaču -.-'
šta si farbo
stolove i stolice
odskakući u troskoku
uživaj
E ljudine de mi recite jeli se naplaćuje voice chat na Xfire-u
E ljudine de mi recite jeli se naplaćuje voice chat na Xfire-u
Ne.
Ajde ljudi pomažite:http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/asus-p5gz-mx-gdje-vcore/62608.aspx
Koj si kupio na kraju?
U potrazi sam za slušalicama, s mikrofonom, pa dajte prijedloge... Ne preko 200 kn, oko 150 bi bio optimum
Nema do Kolumbijki... Koje su te tetkice... Za prste (?) polizat :)
...
...
za prste i još ponešto
U potrazi sam za slušalicama, s mikrofonom, pa dajte prijedloge... Ne preko 200 kn, oko 150 bi bio optimum
Gamerske ili neke najobičnije sa kontrolom glasnoće i da ne griju uši dok ih nosiš
Gamerske ili neke najobičnije sa kontrolom glasnoće i da ne griju uši dok ih nosiš
Hajde ti sad na fb
Dobar dan...
Ko od vas ima msn da ga dodam među kontakte
mene vec imas
Imam ja fejsbuk
Gamerske
Iman ja
aaa..pokusavam pridobit jednu curu vec dva dana
ii..sve sam blize
ii..sve sam blize
samo naprijed!!!
Imam komp sa P4 640 (prescott ili kako se već piše) i naletim na matičnu koja nema opciju dizanja voltaže procesora!!! (asus P5GZ-MX)
Dodjem do 3.6 GHz i dalje treba još voltaže al ne mogu stavit još!!
Imam ja fejsbuk
Pitao sam za msn a kako si ti onda na facebook:Danny ,Denny Fejzagić kako ti već ime i prezime
Iman ja
Ajde pošalji mi preko pp
ii..sve sam blize
samo naprijed!!!
heh
ne odustajem prelako i nisam prenapadan xD
Danny Fejzagic
Gamerske
Što kažeš da odvojeno kupiš mikrofon i slušalice? Puno je isplativije, mikrofone imaš za 10-15kn (uopće nisu loši, koristim za skype i teamspeak).
Slušalice svakako preporučam philips shp seriju (imam shp2000, platio ih 80kn, a zvuk je stvarno odličan, puno bolji nego na no-name šrotovima s mikrofonom za 150kn. Odlične su za glazbu, za igranje su solidne.
Što kažeš da odvojeno kupiš mikrofon i slušalice? Puno je isplativije, mikrofone imaš za 10-15kn (uopće nisu loši, koristim za skype i teamspeak).
Kažem - ne