Ajme Robi, ja te zezam, ali ovaj te vec vuce za nos... :D
da, moš mislit, vuče me za onu stvar.
Od ćega koji hardvare neda više od 3,9? meni je hdd kočnica,kao i proc.
Meni grafa....malo mi sere jer je stara 8400-tka je izašla prije 3 i više godina
Moja stara 8600GT je 6.4 6.5 brala,i ova 3870 je bila na 7.1 i onda 7.0 i 6.9 zbog novih drivera je pala na 6.9 10.7
Robi, jel si vidjel sliku mojih komponenti ? Imas u temi za slike hardwera :)
nisam, ne mogu otvoriti oči cijelo jutro..niš mi se ne da, ali to moram pogledati. ubi me ovo tmurno vrijeme..
Evo moj score
Nas neke koći hdd,a tebe nekoći nego daje ti bolji score.
nisam, ne mogu otvoriti oči cijelo jutro..niš mi se ne da, ali to moram pogledati. ubi me ovo tmurno vrijeme..
Ja sam ustal u pola 6 i vise mi se neda nista delat... A moram iti kosit travu...
Moj score je 5.9, ali meni ništa ne znaći taj score. Važnije mi je vidit score 3dmarka
Evo moj score
Nas neke koći hdd,a tebe nekoći nego daje ti bolji score.
WD Caviar blue 250 GB.....pod Moj PC....brz je ali imam i brži: Baracuda 7200.12 500 GB ovaj bi mi još više dig'o score
Ja sam ustal u pola 6 i vise mi se neda nista delat... A moram iti kosit travu...
Ja sam se diga u podne i ništa mi se neda radit...
Jel znate neku kamiondžijsku igru tipa 18 wheels of steel i tak to?
Baš mi se igra tako nešta da ne trebam trošit živce na FPS-ove i slično
batista - lijepo to izgleda
nego, zna li netko o čemu ovaj lik priča - matična s dva procesora? http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/software-video-obradu-pitanjaodgovori/61933.aspx?page=2&jumpto=1139182&sort=asc&view=flat
euro truck simulator, bolja je od 18 wheels.
Hebeš gugl kad imam tebe
Hebeš gugl kad imam tebe
Skini si Euro Truck Simulator 1.3 dobiješ london,putuješ brodom....ili German Truck Simulator.
batista - lijepo to izgleda
nego, zna li netko o čemu ovaj lik priča - matična s dva procesora? http://www.bug.hr/forum/topic/audio-video-alati/software-video-obradu-pitanjaodgovori/61933.aspx?page=2&jumpto=1139182&sort=asc&view=flat
je, ima dva socketa, skupa igracka :) jako rijetke za kupit, mislim da autronic ima stariju maticnu s 775 socketom.
Zna neko po tvorničkim postavkama koja je tipka za razgovarat preko mica u COD4? HVALA!
je, ima dva socketa, skupa igracka :) jako rijetke za kupit, mislim da autronic ima stariju maticnu s 775 socketom.
načuo sam nešto o tome negdje, ali nisam to nigdje nikada vidio, niti se susreto s time, niti na nekom testu niti slično.. to je baš za teške frikove.
Robi, evo jednog primjera takve maticne.
i što ću s time, izračunavati vremensku prognozu za kambođu - mjesec dana unaprijed
nikada me nisu palile takve stvari.. a tko zna, možda ako jednog dana budem imao viška love..
i što ću s time, izračunavati vremensku prognozu za kambođu - mjesec dana unaprijed
nikada me nisu palile takve stvari.. a tko zna, možda ako jednog dana budem imao viška love..
Iskreno niti mene, ne volim kad je bas prebrutalno. Volim kad je konfa onak s ukusom sklopljena :)
ojla ljudi. Ke ima? Ja se taman oprao u razrjeđivaču -.-'
Robi, evo jednog primjera takve maticne.
To nije za kućne korisnike neg za servere i A/V profesionalce. Imaš i ploče sa 4 socketa, na njih se uglavnom stavljaju xeoni ili amdovi serverski procesori.
BTW. Dobro jutro (nekima dan).
ojla ljudi. Ke ima? Ja se taman oprao u razrjeđivaču -.-'
šta si farbo
To nije za kućne korisnike neg za servere i A/V profesionalce. Imaš i ploče sa 4 socketa, na njih se uglavnom stavljaju xeoni ili amdovi serverski procesori.
BTW. Dobro jutro (nekima dan).
dobar dan.