Daj jedan kakao
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jutro.
jutro svima
jutro ekipa....krećenje je zapoćelo
ma ne treba zlatko,znaš i sam da me je Jurra već vuko za kosu i štipo pa sam ga istuko..al ne pomaže
edit:bravo zed - majstore
...ma treba malo i Zlatko...
dobro jutro
...dobro jutro...jučer sam bio malo dekoncentriran, valjda zbog onog glupog avatara pa mi je ovo promaklo
Dan Jurra, vidio sam te day after yesterday...
...šta, gdje, kako, ne kužim...
...dobro jutro...jučer sam bio malo dekoncentriran, valjda zbog onog glupog avatara pa mi je ovo promaklo
Dan Jurra, vidio sam te day after yesterday...
...šta, gdje, kako, ne kužim...
paranoja a?
malo sam uredio foto,šta kažeš?
o gle isteko mi žuti karton
paranoja a?
...pa nije loše za početnika...nego kaj će ti to klupko, djeluješ pomalo gay...
paranoja a?
...pa nije loše za početnika...nego kaj će ti to klupko, djeluješ pomalo gay...
klupko? misliš na pudlicu ? ma daj od kad je to gej za frajere!?
...ma nemam sad vremena za svađu, vidiš da se bavim "pametnim stvarima" ...na tvoju preporuku...
zašto mene jutrossvi ignoriraju
...ma nemam sad vremena za svađu, vidiš da se bavim "pametnim stvarima" ...na tvoju preporuku...
vidim da,daj malo aktiviraj se,dobio si i suport...samo nemoj pretjerivat ko i obično
sklon si žutim kartonima
budi ko ja,oportunist ..pa ćeš znat zašto si živio
gej frajeri furaju rotvajlere i pitbulove
bravo magellan! zato jer se boje,pravi frikovi nose pudlice u naručju jer su totalno iskulirani
vidim da,daj malo aktiviraj se,dobio si i suport...samo nemoj pretjerivat ko i obično
sklon si žutim kartonima
...nisam ja sklon kartonima, nego su kartonima skloni modovi, oni vole oportuniste i zato jesi tako debel...
...nego evo jedna promašena fotka mobitelom...samo da vidiš kak je lijep ovaj day after yesterday...
sklon si žutim kartonima
...nisam ja sklon kartonima, nego su kartonima skloni modovi, oni vole oportuniste i zato jesi tako debel...
...nego evo jedna promašena fotka mobitelom...samo da vidiš kak je lijep ovaj day after yesterday...
hoćeš reć da sam uvlakač? ccc..
modovima je to posao,a ti si dobar target,i ja da sam mod pokušao bi te disciplinirati
al imaš prejaki ego,ko i ja uostalom pa se baš zato previše ne ističem..
bravo magellan! zato jer se boje,pravi frikovi nose pudlice u naručju jer su totalno iskulirani
...ma nemate vi pojma...frajeri furaju sa ženskom, a pudlice, rotvajleri i ostali četveronošci su za ljigavce...
Dobro jutro narode! Sta se radi?
...ma nemate vi pojma...frajeri furaju sa ženskom, a pudlice, rotvajleri i ostali četveronošci su za ljigavce...
briješ,pa nismo djeca
...aha..
hoćeš reć da sam uvlakač? ccc..
...uvlakaći su nešto drugo...
modovima je to posao,a ti si dobar target,i ja da sam mod pokušao bi te disciplinirati
...nije posao moda discipliniranje misli...u ovoj zemlji egzercizam je tradicija, zato nam i tako dobro ide...
.u ovoj zemlji egzercizam je tradicija, zato nam i tako dobro ide...
šta je to?
...latinski exercere-vježbati...previše koristiš wikipediju pa ne znaš raliku između egzercizam i egzorcizam...
ajd da i ja od tebe nešto naučim
Dobro jutro narode! Sta se radi?
svi me ignoriraju