me ne, naravno da se šalim. ta konfa mi stiže sljedeći tjedan pa sam se tu došo pohvalit
me ne, naravno da se šalim. ta konfa mi stiže sljedeći tjedan pa sam se tu došo pohvalit
E ljudovi kako se zove ona stranica na kojoj imaju svi freeware programi na njoj ono tipa 7-zip, daemon tools, CCleaner, a bila je u BUG-u tema o toj stranici....kao odeš na tu stranicu i odabereš (check-iraš) programe koje želiš instalirat i stisneš install i on sam sve obavi...
Anybody....please...pretty please...pretty please with a cherry on top
dobar dan svima
Ma ljubi te majka
Dobro jutro :P
Dobro jutro :P
Večer
Dan ljudi...
Još jednom..ima tko iskustva s RAID poljima?
Dan ljudi...
dan, očigledno nitko..a što te zanima?
Dan ljudi...
dan, očigledno nitko..a što te zanima?
Da li svaki put pri paljenju računala (kada su diskovi u RAID-u) mora prolaziti ono detecting SATA devices (tako nešto)?
EDIT: Mislim nije hića..i onako to neću sada raditi, a vjerojatno niti uskoro (zadovoljan sam brzinom i samog startupa i brzinom samog diska)..samo onako pitam..da nije sve u zadnji čas.
Vozdra rajo...
Gdi vam je piconja Batista? :P
Kupujem HDD 1TB koji bu sluzil sam za "dugotrajni" storage,odnosno,samo bum cuval eventualno gledal podatke s njega(video)..
kolko Cache-a bi preporucili? ?
EDIT i koji disk?
Ako kupuješ za dugotrajni samo nemoj Seagate-a uzet..;)
Vozdra rajo...
Kupujem HDD 1TB koji bu sluzil sam za "dugotrajni" storage,odnosno,samo bum cuval eventualno gledal podatke s njega(video)..
EDIT i koji disk?
WD Green 1TB LINK to je ako hoćeš storage,nema boljeg za storage.
Ako kupuješ za dugotrajni samo nemoj Seagate-a uzet..;)
Mislil sam ovak nes KLIK
To je izvrstan disk..ako ti nije preskup, kupuj...
Vozdra rajo...
EDIT i koji disk?
Iako je samo za storage..ne podnosim spore diskove...osobno njega nikada ne bi uzeo.
Dobar dan!
Šta se radi?
Da li svaki put pri paljenju računala (kada su diskovi u RAID-u) mora prolaziti ono detecting SATA devices (tako nešto)?
EDIT: Mislim nije hića..i onako to neću sada raditi, a vjerojatno niti uskoro (zadovoljan sam brzinom i samog startupa i brzinom samog diska)..samo onako pitam..da nije sve u zadnji čas.
čini mi se da ne, ali bih morao provjeriti.. jbg, raid me još toliko ne zanima, ali hoće uskoro, s obzirim da skupljam lovu za novi pc..
Vozdra rajo...
EDIT i koji disk?
Iako je samo za storage..ne podnosim spore diskove...osobno njega nikada ne bi uzeo.
aha,a kaj bi preporucil jos?
Odo u Sarajevo po gitaru...
Ciao.
čini mi se da ne, ali bih morao provjeriti.. jbg, raid me još toliko ne zanima, ali hoće uskoro, s obzirim da skupljam lovu za novi pc..
oho,dodje cica na kolica.. :D...
kak si robi?
btw,dal da puknem ovu u raid,dal je moguce,mislim da je...?!
WDC WD5000AAKS-00UU3A0
WDC WD5000AAVS-00G9B1
kak si robi?
WDC WD5000AAKS-00UU3A0
WDC WD5000AAVS-00G9B1
dobro sam, fala da, vrijeme je da se maknem s c2d i ddr2, a i7 i dd3
ne vidim razlog zašto ovi diskovi ne bi mogli u raid. koliko znam važno je da su istog proizvođača, i iste veličine.
Dan ljudi...
Imam ja, reci.
Da se mene pita ovo je kao stvoreno za storage.
DamageHigh, jel se primjeti u radu kakva svježina sa ta dva F3 u raid-u?
trenutno 100€ budjet...
inace imam 2 wd od po 500gb svaki,i 2 wd od po 2TB svaki,tak da bi i sad wd uzeo,pa da u raid puknem...
Vozdra rajo...
EDIT i koji disk?
si gledao one nove wd green sa 64mb cache-a?
meni se čine ok
EDIT: pretekli me
kak si robi?
WDC WD5000AAKS-00UU3A0
WDC WD5000AAVS-00G9B1
dobro sam, fala da, vrijeme je da se maknem s c2d i ddr2, a i7 i dd3
ne vidim razlog zašto ovi diskovi ne bi mogli u raid. koliko znam važno je da su istog proizvođača, i iste veličine.
a kaj bi dobio s tim?
odnosno,dal bi meni to trebalo,jer skidam-koristim-preslagujem hrpu fajlova dnevno,pa su mi dosadile particije,ovak bi to bilo malo fensi...:)
ja ti ne patim za i7 ...kupil sam prije 2mj konfu:
proc e7500
ram ddr2x 4gb
ati 4650 1gb
za mene amerika..ne igram igre,samo video-audio..
trenutno 100€ budjet...
inace imam 2 wd od po 500gb svaki,i 2 wd od po 2TB svaki,tak da bi i sad wd uzeo,pa da u raid puknem...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8390
Vozdra rajo...
EDIT i koji disk?
si gledao one nove wd green sa 64mb cache-a?
meni se čine ok
jesam,al kaj ce mi 64mb cache-a za storage? ovaj jedan wd jedva da koristim jedamput u 2tjedna..
trenutno 100€ budjet...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8390
cini mi se ok ovo..
cini mi se ok ovo..
Black je ok, imam ga vec 1god sa 32mb cachea i stvarno nikakvih problema nisam imao.