Zna li netko kako se zove jedna rap pijesma,kroz cijelu pijesmu se proteze kling-kling-kling.To je ritam cijele pijesme.Ima odlican bas.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...
spam
spam
kanta, pogle sad slike od one zenske sta mi se upucava^^
Zna li netko kako se zove jedna rap pijesma,kroz cijelu pijesmu se proteze kling-kling-kling.To je ritam cijele pijesme.Ima odlican bas.
Nisi bas puno informacija dao,taj kling kling moze bilo kako zvucat,ali ako mi das beat kako ide (instrumental) onda bi ti mogao nesto naci,ali bez iceg cak i imena pjesme ili autora,nista.
spam
kanta, pogle sad slike od one zenske sta mi se upucava^^
kru te hebo jeb to ćim stigneš
Evo ljudi uspjesno sam flashao bios..........
Sestra...
UBITI CU SE!
...nemoj...ubij nju...
Jel to znaci da necemo pogledat video.............
Hocete... Ali sutra ili prekosutra, ako se ne ubijem.
...a kaj je u videu?...
Kupujem ploču SOC754,PCIe x16,SATA II 3gb/s Nesmije biti lošija od ASRock K8N68PV-GLAN.
LINK HITNO! HVALA!
Jel to znaci da necemo pogledat video.............
Aaaaaaa neeeeeeee, a tako sam htio to vidjeti.
...a kaj je u videu?...
Mentalist kako se brije (za youtubeovu akciju).
Mentalist kako se brije (za youtubeovu akciju).
...pa kaj, zar mu je toliko dugo trebalo da video ima kilu težine...
...mentalist koliko zauzima taj video i kojeg je formata, možda mogu pomoći...
...konvertiraj ga u .mp4 i vidjet ćeš kako će se srozati na 24 mb...ali će biti lošije kvalitete...no to nije bitno, ajde baci se na konvertiranje...
...konvertiraj ga u .mp4 i vidjet ćeš kako će se srozati na 24 mb...ali će biti lošije kvalitete...no to nije bitno, ajde baci se na konvertiranje...
626 ba 24??
Youtube zahtjeva visoku kvalitetu videa...
P.S.
Steta sto bog ne postoji (da, malim slovom).
Poslušaj me... Dobro ne na 24, maximalno 100 MB...
626 ba 24??
P.S.
ma vraga zahtjeva pa da viš šta sam ja uspio uploadat a bilo snimano mobitelom
626 ba 24??
P.S.
ma vraga zahtjeva pa da viš šta sam ja uspio uploadat a bilo snimano mobitelom
Za akciju!!
Za akciju!!
...pogledaj moje klipove...pa počni govoriti kakva kvaliteta treba...
u u kojoj sam ja gabuli,,,posvađo sam se s jednom curom jućer (koja mi se sviđa a i ja se njoj sviđam) al problem je u tome što je ona takma materijalistićna kuja da nemoš vjerovat...i pazite sad ovo...kupim ja tenisice neke puma za 600 kn i sad tak mi razgovaramo i nekak smo došli na tu temu odnosno ona je primjetila da imam nove tene a kad je ćula kolko košta najedamput se sva rastopila bogte i da hoće bit samnom ....pa ja nju pitam kak sad odjednom (već dugo ja pokušavam nešt postić al se ona pravi nedostižna) i sad smo mi kao par dana bili zajedno i najednom se ona sjeti kao da neće više bi i da se sam zezala na što sam ja ovakav živćano nestabilan kakav jesa popisdio pa smo se posvađali pa smo se posvađali jioš jaće i sad već 3 dana ne razgovaramo....inaće me nijedna tak ne naživcira neg normalno riješimo problem ako postoji, ćak i ako me ostavi a jbg ima ih još....el to znaći da sam u ovu baš zaljubljen pa me živciraju i neke sitnice koje suse mogle riješit razgovorom....oćajan sam pam pitam vas za neko riješenje....nekak mi je žao šta smo se posvađali a opet mi i nije jer me godinu dana zavlaćila i sad kad sam se ponado ona opet zahebe....HELP...šta vi mislite o tome
WTF?
Vidi se da si ljut po pisanju.
Koliko imas godina?
WTF.
Vidi se da si ljut po pisanju.
Koliko imas godina?
16 i pol
Oooo da, znam kako ti je... Meni je to bilo sa jednom prije nekih 1 mjesec kad mi je njen avatar bio njena slika
Bez uvrede, zasto imas curu ako se ne planiras sexati?
A, ako si planirao, zasto to nisi prije ucinio?
Oooo da, znam kako ti je... Meni je to bilo sa jednom prije nekih 1 mjesec kad mi je njen avatar bio njena slika
gad demt zašto se nesjećam tvog avatara al znam da si imo neku žensku da