Ajoj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ti si multipraktik - em klokaš,em voziš biciklu ko' lud, i sad još da ne nabrajam!
Hehe... Ne radim kućanske poslove baš najbolje (peglanje me hebe, a za korištenje OS-a na vešmašini mi treba tutorijal)
Kao da to mi inače znamo raditi. Niš se ti nebrini dok te žena ne ganja zbog toga!

Za neko divno čudo - mobitel se napunio...
Ajd, eterna, posjeti onda i Paklenicu ;)

Pozdrav ljudi.
LOL ovaj sustav zvijezdica je opet podivljao.
da, haha
ili se vratio u normalu :D
Za neko divno čudo - mobitel se napunio...
Ajd, eterna, posjeti onda i Paklenicu ;)
šefe moram ti se pohvaliti
prije nekoliko minuta sam završio rundu na serveru kojeg smo pobjedili
imao sam nekih 15-20 killova (k/d ratio 0,5) a bodova sam ukupno osvojio 2500 i kusur
osim toga dobio sam neke zvjezdice i šta već
Sad imam 3 i po' zvijezdice, a na listi najboljih sam pao za cca. pet mjesta... :(
Draže mi je bilo sa 2 zvijezdice biti pet mjesta íznad nego s tri i po na kraju stranice...

Sad imam 3 i po' zvijezdice, a na listi najboljih sam pao za cca. pet mjesta... :(
Draže mi je bilo sa 2 zvijezdice biti pet mjesta íznad nego s tri i po na kraju stranice...
paki ostao na 2
pročitaj moj post iznad
Što se tiče zvijezdi - još sam uvijek bolji od Seneke... :P

Što se tiče zvijezdi - još sam uvijek bolji od Seneke... :P
da,ali sam očito imao i velike sreće
pošto sam u jednoj rundi zaradio gotovo koliko u ova 2-3 dana
najjači mi je trenutak bio kad sam spazio protivnika nedaleko od sebe (ali predaleko da pucam na njega)
sprintao sam za njim (nije me primjetio),ovaj stane i okrene se a ja ga koknem
I dovraga i bestraga u mp3 naopako više
@P4k1 - nikako se ne mogu rijesit tvoje zadnje privatne poruke...Stalno mi dolazi kao nova...
eto moje prokletstvo je prešlo i na tebe
aj probaj sad izbrisati
aj probaj sad izbrisati
Ddd, kaj si reko abra-kadabra :) ?
Ma jok, napast je neumoljiva...
Neznam koji je k*** evo ja sam je sad izbrisapa neznam odakle bi mogla opet dolazit. Shebali su to bugovci
sigurno je neki bug
ne zove se forum bezveze Bug Online Forum
idem ja nastaviti rokati u bfbc2
iako čisto sumnjam da ću nastaviti sa onakvom žetvom bodova ko i u zadnjoj rundi
Sunce ti hebem kolko zvijezdica imam... :-O
Ajde sad se hvalite koliko ste zvjezdica dobili i stvarno ću se ubit. Nigdi mi ne uspjeva u životu kako stvarnom pa je sad to prešlo i na virtualni. FUUUUUU
Ajde, kad vas već ima ovdje, mogu vas zamoliti da skoknete do ove web stranice i kažete jel vam se ispravno učitava:
http://www.tifon.hr/assets/basic/flash/init.html
jer meni nikako neće ni na jednom računalu, neovisno o OS-u i verzijama Flasha.
Ajde, kad vas već ima ovdje, mogu vas zamoliti da skoknete do ove web stranice i kažete jel vam se ispravno učitava:
http://www.tifon.hr/assets/basic/flash/init.html
jer meni nikako neće ni na jednom računalu, neovisno o OS-u i verzijama Flasha.
Meni pokazuje da moram skinuti flash player, a imam najnoviji.