Vas nacin za zaradu novaca?

poruka: 1.094
|
čitano: 335.404
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ne bas zastitu vec ti skine iznos od nevazecih i duplih klikova, jedan korisnik klikne 20 puta na reklamu, sve ce ti ubrojati, ali ce ti na kraju mjeseca oduzeti za tih 19 klikova

http://www.speedtest.net/result/2082576031.png
14 godina
neaktivan
Re: Vas nacin za zaradu novaca?

Dali to ide ako korisnik od 1 stisne 20 puta? Ne vjerujem ako korisnik stisne 20 puta mjesećno da će skinuti onda.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
13 godina
neaktivan

Radim sa adsense vec 2m,i hajd prvi mjesec samo ono sa frendovima kliko ja njima oni meni i kad sam cuo da je to opasno,prekinuo sam i ostavio da se skuplja pa koliko bude,izbacio sam neki video i skupio oko 40k pregleda nije mi niko od frendova kliko sve je samo se skupljalo  i sad odjednom mi smanje za 10€ nema smisla ali eto mogu oni.

14 godina
neaktivan

Imam li ja ikakvu zaradu ako stavim da se na mojoj stranici prikazuju reklame AdFly?

Mislim da bi se tu moglo skupiti barem da si povećam džeparac za 200-300kn mj.

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
14 godina
cpa/ppd
zaradeno sve ukupno ~$4500
http://prntscr.com/14kmtv tu sam najvise zaradio
14 godina
neaktivan
p1k1p kaže...
cpa/ppd
zaradeno sve ukupno ~$4500
http://prntscr.com/14kmtv tu sam najvise zaradio

Možeš malo opisati kako to radi?

13 godina

Našao sam stranicu koja plaća za recenzije android i iOS aplikacija.

Plaćaju od 1$ do 1.60$ po recenziji. Isplata je na paypal kada sakupiš 10$.

Više u PM.

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
14 godina
neaktivan

Danas mi je nešto spomenuo prijatelj da je u McDonaldsu plaća oko 4000kn mj, pa me samo zanima dali je netko od vas radio ikada tamo i zna li netko možda kolika je satnica? 

14 godina
neaktivan

Dans zarada na ad sense 1,5 € a nisam ništa radio DOSLOVNo ništa imam samo 50 prikaza na blogu žao mi je što nisam radio danas jer sam mogao dici zaradu sigurno za par eura.

Ako nekoga zanima mogu mu dati par savjeta za dobar rad na blogu.

14 godina
neaktivan

Ima li neka stranica za izradu web stranice i da mogu ad sense staviti nešto kao google blogger.

14 godina

Ovisi o gradu, u Zg ti je mislim oko 18kn, ned ti je 50% gore a nocni sat (od 22-06) 30% na pocetnu satnicu. Blagdani i ned noci sat su ti najbolje placeni. Sad teoretski mozes zaradit i 5000kn ako dost radis. Sve ti ovisi koji dani ti se potrefe.

Ako sam ti pomogao opali TD!
15 godina

Zna li netko ako je vec radio prije kao policijski redar tj bobi, gledao sam malo po internetu pa vidim da primaju srednjoskolce, ja imam 17g pa me zanima neki posao da si nadem preko ljeta jer para nikad dosta...spreman sam i za svakakve fizicke poslove, mogu po skladistima raditi, nositi letke a znam i jezike mogu raditi kao konobar ili u slasticarnici, a mogu i pomagati oko racunala unositi neke podatke i sl...e sada s obzirom na moje godine posto nisam jos punoljetan sta bi od tog navedenog mogao raditi?

prodajem steam account, pp za vise informacija
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

Zna li netko ako je vec radio prije kao policijski redar tj bobi, gledao sam malo po internetu pa vidim da primaju srednjoskolce, ja imam 17g pa me zanima neki posao da si nadem preko ljeta jer para nikad dosta...spreman sam i za svakakve fizicke poslove, mogu po skladistima raditi, nositi letke a znam i jezike mogu raditi kao konobar ili u slasticarnici, a mogu i pomagati oko racunala unositi neke podatke i sl...e sada s obzirom na moje godine posto nisam jos punoljetan sta bi od tog navedenog mogao raditi?

Možeš raditi kao ispomoć u velikim dućanima konzum getro i sl, možeš u Mc Donaldsu, možeš raditi kako konobar (mislim da je to naj bolje). Možeš i razne fizićke poslove koji su lošiji nego bilo što što sam ovdje naveo a ovdje ti je plaća 3500-4000kn.

Mene isto zanima koje poslove mogu raditi imam 16 godina a želio bi zaraditi nešto tokom ljeta.

Mislio sam ako ima nešto online, ne neko klikanje itd nego da dobivam plaću i da radim nešto. Mislio sam isto u Mc Donalds ali ćujem da su uvjeti rada teški (previše se radi doslovno se nemože stati i popiti malo vode).

14 godina
77ari kaže...
FiCoO kaže...

Možeš raditi kao ispomoć u velikim dućanima konzum getro i sl, možeš u Mc Donaldsu, možeš raditi kako konobar (mislim da je to naj bolje). Možeš i razne fizićke poslove koji su lošiji nego bilo što što sam ovdje naveo a ovdje ti je plaća 3500-4000kn.

Mene isto zanima koje poslove mogu raditi imam 16 godina a želio bi zaraditi nešto tokom ljeta.

Mislio sam ako ima nešto online, ne neko klikanje itd nego da dobivam plaću i da radim nešto. Mislio sam isto u Mc Donalds ali ćujem da su uvjeti rada teški (previše se radi doslovno se nemože stati i popiti malo vode).

Sa 16 godina mozes radit u meku ali samo do 20h navecer. Ako to mislis radit bolje se odmah sada javi pa pitaj jer ti ne uzimaju svi ucenike preko ljeta a i dosta se ljudi javi. Posao i je i nije tezak. Normalno da mozes stat i popit vode, otic na wc itd.neznam tko ti je rekao da nemozes??
14 godina
neaktivan
FuzzyBrain kaže...
77ari kaže...
FiCoO kaže...

Sa 16 godina mozes radit u meku ali samo do 20h navecer. Ako to mislis radit bolje se odmah sada javi pa pitaj jer ti ne uzimaju svi ucenike preko ljeta a i dosta se ljudi javi. Posao i je i nije tezak. Normalno da mozes stat i popit vode, otic na wc itd.neznam tko ti je rekao da nemozes??

Gledao sam po drugim forumima i tako su govorili.

15 godina

Nisu mislili doslovno ali su jako strogi kod prijave za posao zbog higijene i slicno, rodak mi je radio u megicu samo sto je on u svicarskoj radio i rekao je da nebi nikad tamo vise radio, dao je otkaz nakon nekih mjesec dana...iako tamo je situacija potpuno drukcija, ovdje dobijes 12-14kn po satu a on je tamo dobivao kad se preracuna oko 120kn po satu ali to je druga prica...po mom misljenju jako slabo placen posao i stalno si u pokretu i moras biti koncentriran i paziti stalno

prodajem steam account, pp za vise informacija
14 godina
FiCoO kaže...

Nisu mislili doslovno ali su jako strogi kod prijave za posao zbog higijene i slicno, rodak mi je radio u megicu samo sto je on u svicarskoj radio i rekao je da nebi nikad tamo vise radio, dao je otkaz nakon nekih mjesec dana...iako tamo je situacija potpuno drukcija, ovdje dobijes 12-14kn po satu a on je tamo dobivao kad se preracuna oko 120kn po satu ali to je druga prica...po mom misljenju jako slabo placen posao i stalno si u pokretu i moras biti koncentriran i paziti stalno

Pa gle nemozes povlaciti paralele sa mekom u sviss i ovdje. Da, trebas izvadit sanitarnu knjizicu i obavit pregled (to btw. treba napravit bilokoji slasticar, konobar, kuhar itd.). Posao nije najlaksi ali se NIKADA nece dobodit da ti placa kasni, da te se omalozava, vrijeda, da novce koje si zaradio ne vidis uz obecanje da ce "doc iduci tjedan najkasnije" itd. Mislim gle na doslovce svakom pristojnom poslu ces morat pazit i bit koncentriran. Ugl. posao nije toliko tezak ali nije ni lagan, od tebe se ocekujes da dok si na poslu radis a ne zabusavas. Mozes se sam pisati kako ti odgovara (i prema potrebama posla), ekipa je vecinom mladja i ok, ima dosta studosa itd.
13 godina

A kolika je dnevnica i koliko se radi po danu?

14 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

Dnevnica je 150kn i radiš 8 sati. Tako je rekao moj prijatelj koj je bio na razgovoru. Ja bi volio odraditi barem 1 mjesec i onda na more tako da mogu trošiti svoje novce i da mi još ostane poslje ljeta.

14 godina
77ari kaže...
sLim95 kaže...

Dnevnica je 150kn i radiš 8 sati. Tako je rekao moj prijatelj koj je bio na razgovoru. Ja bi volio odraditi barem 1 mjesec i onda na more tako da mogu trošiti svoje novce i da mi još ostane poslje ljeta.

Dnevnica je kada npr ides radit daleko od mjesta stanovanja i onda dobivas fixno novaca. Znaci npr kada bi ti iz zegreba isao za svoju firmu napravit posao u osijek onda bi dobio dnevnicu po danu(ona je fixna i odredena zakonom). Satnica je lova koju dobivas po odradenom satu znaci kada radis u zagrebu u firmi(i tamo zivis). Neznam koja je osnovna satnica za mek, najbolje je naz pa pitat. Kazem jos jednom ako ste ucenici a i studenti najbolje je sada odmah zvat jer se dosta ljudi javi pa se mjesta brzo popune. Racunajte da se i rasporedi unaprijed rade tako da se definitivno morate ranije javiti...
13 godina

Jeste li upoznati s ovim novim ruskim softwerom koji troši rad grafičke kartice, a pritom donosi profit.Inače stranica je super i zaradio sam u 3 min 0.06 HRK (0.06 HRK (0.01$)) i odmah isplatio da vidim jeli je scam. I nije čekao sam svega par minuta eto meni na paypalu 0.01$ . Ako se izračuna ima profita, ako se pc ostavi tijekom noći da radi, a pritom se npr. skidaju filmovi, može se dosta love zaraditi. Ako nečija grafa ima viška snage i želi neku lovu možete iskušati. Pitajte me u pm, jer nema linka jer je stranica na ruskom

16 godina
neaktivan
antimon95 kaže...

Jeste li upoznati s ovim novim ruskim softwerom koji troši rad grafičke kartice, a pritom donosi profit.Inače stranica je super i zaradio sam u 3 min 0.06 HRK (0.06 HRK (0.01$)) i odmah isplatio da vidim jeli je scam. I nije čekao sam svega par minuta eto meni na paypalu 0.01$ . Ako se izračuna ima profita, ako se pc ostavi tijekom noći da radi, a pritom se npr. skidaju filmovi, može se dosta love zaraditi. Ako nečija grafa ima viška snage i želi neku lovu možete iskušati. Pitajte me u pm, jer nema linka jer je stranica na ruskom

a koliki ti je profit ako uračunaš potrošnju el. energije?

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
15 godina

profit mu je smjesten u intervalu <-∞,-1]

sry moro sam, utjecaj priprema iz matematike za maturu

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:43 (win4crazzy).
14 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
antimon95 kaže...

To i mene  zanima. Ako ne raćunamo potrošnju struje zarada za 1 sat je 1,2kn, za 1 dan to je 28,8kn. Mislim da je potpuno neisplativo. Da se zaradi 20 kn za 1 sat mislim da bi se isplatilo.

EDIT: Ja sam na adsense danas radio oko 40 minuta, djelio linkove okolo itd. I zaradio sam 0,77€što je oko 5,7KN mislim da je to puno isplativije a što se tiće struje potrošnju ne raćunam jer se ionako zabavljam dok djelim te linkove. (uglavnom ih dijelim dok čekam da krene igra na LOL-u)

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 21:45 (77ari).
16 godina

Nije! Profit je pozitivan jer roditelji placaju struju pa nema uvid u racun :-D

Inace zanima me kako neki ljudi se mogu zaposliti preko ljeta negdje a dosta ljudi je na burzi i nemaju mogucnosti barem radit nesto tek toliko da se obitelj ishrani?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Inace zanima me kako neki ljudi se mogu zaposliti preko ljeta negdje a dosta ljudi je na burzi i nemaju mogucnosti barem radit nesto tek toliko da se obitelj ishrani?

Pojasni ovo.

14 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Gle onaj tko je na burzi on uglavnom ne traži sam posao a burza ti posao neće nači. Ako netko želi raditi neka ode u naj bliži kafić i pita.

16 godina
AlienWare1 kaže...
Fake_Alert kaže...

Pojasni ovo.

Uvijek sam si trazio posao preko ljeta kad sam imao 15,16,17 godina, ali me zanimalo posto dosta ljudi ne radi, kako da si onda netko tih godina nade privremeni posao za par tisuca kuna da ima za dzeparac a netko nema za kruh?

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
13 godina

Moj način za zaradu novaca je vožnja kamiona, voziš non stop a slaba plaća, dečki nejdite u kamionđije u hrvatskoj,

13 godina
Mikovic_xD kaže...
antimon95 kaže...

a gle to ja ovako ostavim da radi preko noći kad se skidaju filmovi, grafa cirka trosi 120-150 wata e to je sad 0.15* nocna tarifa koja je oko 70-80 lipa po kilowatu struje. znaci po satu potrosnja u struji je 12 lipa a zarada je po njihovom http://www.rublik.com/gpus  za primjer uzmemo 5850 kojoj je 0.65$ ili 3.78 kn po 24h. buduci da uzmemo noc kad traje nocna tarifa je ako se nevaram 22-07 je  == 1.45 kn znaci zarada po nocnoj tarifi je 1.45-1.08= 37 lipa

37 lipa * 30 dana=11 kn mjesecno {#}. eh  da imam samo 5-10 referala lakse bi islo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice