Vanzemaljci da li postoje? zaključana tema

poruka: 491
|
čitano: 96.845
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Vanzemaljci da li postoje?

Ma ima vanzemaljaca, kolko vam duša hoće.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
RE: Vanzemaljci da li postoje?
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...
MorciTheCroat kaže...

LOL

Evo nama Bakse s "logikom".

Bas sam si mislio kad ce se pojavit.

Imam osjecaj da svaki puta citam istu recitaciju.

Ne trolaj ako nemas sto pametno za reci.
 Citas mi misli, bas sam ja to tebi htio reci, jer se jako ponavljas i drzis "logike" kao pijan plota.
Upozorio sam te da ne trolas, a ti to i dalje cinis. Ne objasnis li pisanje rijeci "logika" pod navodnicima dobit ces kartoncic zbog trolanja.
 U par navrata si krenuo u raspravu s  tvrdnjom o logickim greskama, nelogicnostima itd.
Hocu reci da sve svodis na logiku, barem na onim temama koje pratim.
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Pa ko je uopce spomenuo da su atmosferu i sve biokemijske procese stvorili vanzemaljci oni su samo obavili svoje nakon kaj je zemlja postala pogodna za normalan zivot tj donijeli su nas ljude na zemlju a teza da je covjek nastao od majmuna ti nema veze s istinom u nastanku covjeka je jedna ogromna rupetina koju su pokusali povezati ali to je samo za lakovjerne a da ne spominjemo da je na zemlji prije 100 000 godina bilo koristeno nuklearno oruzje kaj je dokazano zahvaljujuci arheoloskim istrazivanjima no to je vrlo nezgodna istina koja se skriva  kao i sve druge a toga ima jos puno!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan

A je ste vi cudni....pa vidite ih svaki dan....Kligonci,Romulanci,Wookiji...

Šalim se...

Najvjerojatnije postoje...

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Assassin kaže...
MorciTheCroat kaže...

LOL

Evo nama Bakse s "logikom".

Bas sam si mislio kad ce se pojavit.

Imam osjecaj da svaki puta citam istu recitaciju.

Stvarno ne vidim razlog ovog posta! Slusajte mbasku, dosad u ovoj cijeloj temi mi se on jedini cini logican (bez sarkazma ovo govorim)! Vi svi imate neke teorije koje bas nemaju veze sa zdravom pameti!
  Nisi čitao vjekove postove, zar ne? 
 Sorry Vijeko, s tvojim postovima se takodjer slazem!
A tebi Rambox uopce ne vjerujem (sjecajuci se jos nekih postova u drugim temama zbog kojih mi bas nisi "drag"), kao ni tim tvojim provjerenim "izvorima"!
Donekle vjerujem u ono "All the world is a stage!", ali ne vjerujem bas da su iza zavjese vanzemaljci.
Pretpostavke da vanzemaljci izgledaju onako kao u filmovima sa velikim ocima su mi jako smijesne, jer je jaaakoo mala vjerojatnost da se zivot na nekom drugom planetu razvije na skoro identican nacin kao i na Zemlji. Vise mi se svidja ona teorija o vanzemaljcima u obliku bakterija ili neceg slicnog, ali pak o vanzemaljcima kao nekim visim bicima.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa ko je uopce spomenuo da su atmosferu i sve biokemijske procese stvorili vanzemaljci oni su samo obavili svoje nakon kaj je zemlja postala pogodna za normalan zivot tj donijeli su nas ljude na zemlju a teza da je covjek nastao od majmuna ti nema veze s istinom u nastanku covjeka je jedna ogromna rupetina koju su pokusali povezati ali to je samo za lakovjerne a da ne spominjemo da je na zemlji prije 100 000 godina bilo koristeno nuklearno oruzje kaj je dokazano zahvaljujuci arheoloskim istrazivanjima no to je vrlo nezgodna istina koja se skriva  kao i sve druge a toga ima jos puno!!!Cool

rambox kaže...

Poanta svega je da je zivot na zemlju donesen tj prenesen kad je zemlja postala pogodna za zivot a normalno to se itekako skriva a ti odma okrenuo na gluposti ali sta ces kad je IQ na razini sobne temperature nije za zamjerit!!!Šutim

Prije si napisao da su oni donjieli život na Zemlju. Znači da su donijeli cijanobakterije, jednostanični organizmi se isto podrazumijevaju pod riječ "život". Al nisu ih mogli donijeti pošto je UV zračenje bilo prejako, a atmosferu su kasnije stvorile cijanobakterije. To je gradivo 7.r. Onda govoriš da si ti vrhunski poznavatelj znanstvenih područja, a nemaš pojma o evoluciji. Ne zamjeram ti. Da nisam pohađao 7.razred, i ja bi vjerovao u gluposti o alienima. 

EDIT : U vezi nuklearnog oružja, mogla ga je stvoriti priroda. Jer   znanstvena područja većinom istražuju kako manipulirati prirodom. 
Oprezan čovjek - to je nikakav čovjek
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 15:54 (Horagio).
17 godina
rambox kaže...

ovo podebljano je istina!!cuo sam za to.nasli su negdje u nekom kamenolomu mislim da je,ostatke nuklearnog procesa,tj neki materijal koji je ima manji broj elektrona ili tak nesto,a mogao je nastat jedino nuklearnim procesom.to je nađeno u kamenju koja su stara prek 100 000 godina.
Only God will judge me
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
rambox kaže...

ovo podebljano je istina!!cuo sam za to.nasli su negdje u nekom kamenolomu mislim da je,ostatke nuklearnog procesa,tj neki materijal koji je ima manji broj elektrona ili tak nesto,a mogao je nastat jedino nuklearnim procesom.to je nađeno u kamenju koja su stara prek 100 000 godina.
 Ljudi jeste vi ikada čuli za KOEZIT  kojega se uvjek nađe na mijestima udara asteroida. Koezit ili rastaljena stijena nastala pod utjecajem velikih temperatura i pritiska.Jedino što može rastaliti stijenu je nuklearna eksplozija ili udar asteroida.Arheolozi su našli isto tako u kraterima nuklearne eksplozije kOEZIT.  Prva atomska bomba na zemlji je napravljena 1945, a krateri postoje već milijunima godina  i ne samo na našoj planeti nego ih ima i na drugim nebeskim tijelima u svemiru pa je ludo pomisliti da je prije 100 000 godina korišteno nuklearno oružije.
17 godina

Pa upravo to je problem ljudi kaj misle da su najinteligentnija bica koja postoje pa im je nepojmlljivo da bi vanzemaljci bili inteligentniji a sa istom bahatosti se odnosimo prema prirodi a Assassin vanzemaljci uopce ne izgledaju onako kao u filmovima nemaju velike oci vec nesto manje od nasih ali nisu visi od 150 cm no imaju vecu lubanju nego mi i imaju los sluh ali se puno koriste telepatijom tj pomocu nje i komuniciraju osjecaju ziva bica oko sebe na prilicnu daljinu a koriste se i govorom ali ne bas puno i podnose vece kolicine zracenja nego ljud a to nisu izmisljotine i!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan

Kratko i jasno da ti kažem idi se lječi imaju posebne ustanove za tebe i tebi sličnima.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa upravo to je problem ljudi kaj misle da su najinteligentnija bica koja postoje pa im je nepojmlljivo da bi vanzemaljci bili inteligentniji a sa istom bahatosti se odnosimo prema prirodi a Assassin vanzemaljci uopce ne izgledaju onako kao u filmovima nemaju velike oci vec nesto manje od nasih ali nisu visi od 150 cm no imaju vecu lubanju nego mi i imaju los sluh ali se puno koriste telepatijom tj pomocu nje i komuniciraju osjecaju ziva bica oko sebe na prilicnu daljinu a koriste se i govorom ali ne bas puno i podnose vece kolicine zracenja nego ljud a to nisu izmisljotine i!!!Cool

Ti si ih vidio i razgovarao se s njima? Ili si komunicirao telepatijom? Si siguran da to nije bilo malo dijete za maškare. Bolje da ne razgovaraš sa svemircima nego sa psihijatrom.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 17:18 (Horagio).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
rambox kaže...

Ti si ih vidio i razgovarao se s njima? Ili si komunicirao telepatijom? Si siguran da to nije bilo malo dijete za maškare. Preporučam razgovor sa psihijatrom.
 Rambox je u stanju i psihijatra  učiniti munjenima
17 godina
neaktivan
MEGATON kaže...
Horagio kaže...
rambox kaže...

Ti si ih vidio i razgovarao se s njima? Ili si komunicirao telepatijom? Si siguran da to nije bilo malo dijete za maškare. Preporučam razgovor sa psihijatrom.
  Rambox je u stanju i  psihijatra   učiniti munjenima
  Nas još nije XD
17 godina
neaktivan

@Rambox

Nema šanse da vjeruješ u te gluposti???

http://rationalwiki.com/wiki/Poe%27s_Law

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 17:19 (vjeko).
17 godina

Eto primjera kako reagira netko kome je nesto nepojmljivo pa misli da je lud onaj koji tvrdi to a to su mislili kad je Tesla izumio izmjenicnu struju pa su mu se smijali i govorili kak to ne moze sljakat no danas vidimo kaj je istina ko hoce nek vjeruje kaj hoce no da zivimo u lazi to stoji!!!Plač

17 godina
neaktivan

Daj molim te ne uspoređuj se sa Teslom!

17 godina

Ak si ti iz ovog zakljucio da se ja usporedjujem s teslom komentar nije potreban!!!Cool

16 godina
neaktivan

rambox jel ti znaš u svom životu nešto drugo  osim vanzemaljaca i tesle.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 17:45 (MEGATON).
17 godina
moderator
MorciTheCroat kaže...
mbaksa kaže...
Upozorio sam te da ne trolas, a ti to i dalje cinis. Ne objasnis li pisanje rijeci "logika" pod navodnicima dobit ces kartoncic zbog trolanja.
 U par navrata si krenuo u raspravu s  tvrdnjom o logickim greskama, nelogicnostima itd.
Hocu reci da sve svodis na logiku, barem na onim temama koje pratim.
Necu ti ga dati, ali si zaista zasluzio zuti karton zbog trolanja. Kao sto si sad i sam rekao, nisam ulazio u rasprave s "logikom", nego s logikom. Cini mi se da ne shvacas vaznost logike i logickog zakljucivanja - bez toga nemamo nista. To je osnova osnove, to je osnova zdrave pameti, osnova znanosti, osnova svega. Na primjer:

P1: Svi ljudi su zivotinje.
P2: Svi psi su zivotinje.
---------------------------
Z: Svi ljudi su psi.

Zar bi bilo OK da netko radi ovakve "zakljucke", a da ga se na to ne upozori? Ovo je jedan cista logicka pogreska. Jedno ne proizlazi iz drugog. Ovakvo zakljucivanje dovodi do besmislenih zakljucaka. Ako se netko hoce baviti besmislom, slobodno se time bavi, ali ne na ovom forumu. Namigiva Isto tako, zagovaranju takvog besmisla nije mjesto na forumu.
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Ak si ti iz ovog zakljucio da se ja usporedjujem s teslom komentar nije potreban!!!Cool

Želi reći da su se Tesli ljudi ljudi smijali jer su mislili da je budala. Mi se tebi smijemo jer jesi budala.
17 godina

A cuj misljenja su ti kao guzice svi ih imaju a to ko je u krivu i u pravu to je druga prica tak da ova tvoja nazovimo je uvreda to za mene nije vec to tretiram kao nakupinu slova bez smisla jer to i jest jer treba znat kad nekoga proglasit budalom a kad ne za to treba barem jedna vijuga jednostavno budala ne moze razaznat kaj je bedasto a kaj ne!!!Šutim

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 18:36 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

A cuj misljenja su ti kao guzice svi ih imaju a to ko je u krivu i u pravu to je druga prica tak da ova tvoja nazovimo je uvreda to za mene nije vec to tretiram kao nakupinu slova bez smisla jer to i jest jer treba znat kad nekoga proglasit budalom a kad ne za to treba barem jedna vijuga jednostavno budala ne moze razaznat kaj je bedasto a kaj ne!!!Šutim

Ne. Nakupina slova bez smisla je " OAFIZHAOIWTGUOIAEUT". Ovo su rečenice. To je riječ ili više njih koje pravilno poredane imaju značenje. U vezi ovog ostalog se i čak slažem. Ne znaš kad prestati. Il si stvarno zaslijepljen i čvrsto vjeruješ u svoje izjave, tj. glup si ili misliš da smo mi budale i da nas možeš vući za nos. Tvoje izjave proturiječe jedna drugoj, citirao sam te u prijašnjim postovima gdje se sve tvoje bedastoće mogu vidjeti na jednom mjestu.
17 godina
moderator

A sta se ovdje napisalo...

Ima onih ljudi koji su slijepi vjernici, fanatici. Ne sjecam se kako ih nazivaju, spominju se u Zeitgeist-u, oni sto slijepo vjeruju da je svijet star 2000 godina, pa kad su ih pitali kako objasnjavaju fosile dinosaura, stare par miliona godina, oni spremno odgovore: To je Bog stavio, da testira nasu vjeru.

Rambox je na drugoj strani te niti, takodjer u krajnosti, a s fanaticima je uvijek bilo uzaludno raspravljati.

Ah da, zaboravio sam: !!!Cool

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 19:11 (DrNasty).
17 godina

Za tebe su to bedastoce a za sve one koji su se uvjerili u vrlo nezgodnu istinu koja im je promijenila zivot to je realnost s kojom sad moraju zivjeti, i ja sam nekad prije puno godina bio kao ti vrlo sumnjicav prema temi o kojoj raspravljamo i mislio sam ma to su gluposti no vidio sam puno toga i uvjerio se da je situacija s vanzemaljcima nesto sasvim drugo od onog kaj se javno prezentira pa nema smisla da se svadjamo ja znam da oni postoje i nisam nikog nagovaral da vjeruje ili ne vjeruje to je svaciji izbor ali da nas lazu di stignu lazu a samo zbog love to je nepobitno!!!Cool

17 godina
moderator

Ekipa, molim lijepo bez vrijedjanja.

17 godina
neaktivan

Kako si se ti uvjerio u to da postoje alieni? Daj neke izvore. Ja mislim da većina ljudi umišlja stvari zbog X-Filesa i Star Treka, a ostatak ima halucinacije, ili zbog nekih bolesti ili zbog droge, alkohola. Na kraju te priče dođu do novina kojima je česta naslovnicom : " Posjetili su me svemirci i doveli su Petra Pana i 7 patuljaka". Upravo zbog takvih ljudi mi se gadi alkohol i droga.

17 godina
MEGATON kaže...

Ljudi jeste vi ikada čuli za KOEZIT  kojega se uvjek nađe na mijestima udara asteroida. Koezit ili rastaljena stijena nastala pod utjecajem velikih temperatura i pritiska.Jedino što može rastaliti stijenu je nuklearna eksplozija ili udar asteroida.Arheolozi su našli isto tako u kraterima nuklearne eksplozije kOEZIT.  Prva atomska bomba na zemlji je napravljena 1945, a krateri postoje već milijunima godina  i ne samo na našoj planeti nego ih ima i na drugim nebeskim tijelima u svemiru pa je ludo pomisliti da je prije 100 000 godina korišteno nuklearno oružije.
 hoces reci da kod svakog udara asteroida dolazi do nuklearne eksplozije?znas opce kaj je nuklearni proces? Nuklearni procesi su fisija i fuzija, tj. spajanje i cijepanje elementarnih cestica - atoma.
 Sto je asteroid veci ima vecu kineticku energiju, a time i veci inerciju. Kad asteroid udari u zemlju sile inercije ga vuku naprijed i zbog toga nastaju krateri. Pri svakom takvom udaru se oslobadjaju goleme kolicine energije, dio te energije se manifestira kao udarni val (potres) a dio se manifestira kroz pojavu vrlo visokih temperatura.Visokim temperaturama doprinosi i cinjenica da se komet pri prolasku kroz zemljinu atmosferu jako zagrije i jednim dijelom i zapali.Znaci razlog pronalaska rastaljenog kamena na mjestu udara asteroida je golema kolicina kineticke energije koja se pri udaru pretvori u jako visoke temperature pa rastali kamen a i asteroid je vec uzaren kad udari pa i to pridonosi visokim temperaturama.I to nema veze s nuklearnim procesom.

Only God will judge me
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
rambox kaže...

Čuo si? Negdje? U nekom kamenolomu? Neki materijal? Manji broj elektrona ili tako nešto?

Mora da se zezaš???  LOL
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...
MEGATON kaže...

hoces reci da kod svakog udara asteroida dolazi do nuklearne eksplozije?znas opce kaj je nuklearni proces? Nuklearni procesi su fisija i fuzija, tj. spajanje i cijepanje elementarnih cestica - atoma.
 Sto je asteroid veci ima vecu kineticku energiju, a time i veci inerciju. Kad asteroid udari u zemlju sile inercije ga vuku naprijed i zbog toga nastaju krateri. Pri svakom takvom udaru se oslobadjaju goleme kolicine energije, dio te energije se manifestira kao udarni val (potres) a dio se manifestira kroz pojavu vrlo visokih temperatura.Visokim temperaturama doprinosi i cinjenica da se komet pri prolasku kroz zemljinu atmosferu jako zagrije i jednim dijelom i zapali.Znaci razlog pronalaska rastaljenog kamena na mjestu udara asteroida je golema kolicina kineticke energije koja se pri udaru pretvori u jako visoke temperature pa rastali kamen a i asteroid je vec uzaren kad udari pa i to pridonosi visokim temperaturama.I to nema veze s nuklearnim procesom.

Ja govorim o tome kad asteroid udari u zemlju da stvori veliku energiju i rastali stijenu i kad se aktivira nuklearna bomba stvaraju se velike temperature koje isto tako rastale stijenu i ovde se ne govori o nikakvom procesu  spajanja i cijepanja u unutrašnjosti same bombe nego učinak temperature  na stijene,a to što ti ne znaš čitati to je tvoj problem.
17 godina

onda si ti mene krivo razumio.u onom prvom postu sam rekao da su pronasli materijal koji je nastao nuklearnim procesom(istim onim kojim se koriste u nuklearnim elektranama) a ne kao posljedica nuklearne eksplozije.

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2008 20:45 (tommy2103).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice