Ma ima vanzemaljaca, kolko vam duša hoće.
LOL
Evo nama Bakse s "logikom".
Bas sam si mislio kad ce se pojavit.
Imam osjecaj da svaki puta citam istu recitaciju.
Pa ko je uopce spomenuo da su atmosferu i sve biokemijske procese stvorili vanzemaljci oni su samo obavili svoje nakon kaj je zemlja postala pogodna za normalan zivot tj donijeli su nas ljude na zemlju a teza da je covjek nastao od majmuna ti nema veze s istinom u nastanku covjeka je jedna ogromna rupetina koju su pokusali povezati ali to je samo za lakovjerne a da ne spominjemo da je na zemlji prije 100 000 godina bilo koristeno nuklearno oruzje kaj je dokazano zahvaljujuci arheoloskim istrazivanjima no to je vrlo nezgodna istina koja se skriva kao i sve druge a toga ima jos puno!!!
A je ste vi cudni....pa vidite ih svaki dan....Kligonci,Romulanci,Wookiji...
Šalim se...
Najvjerojatnije postoje...
LOL
Evo nama Bakse s "logikom".
Bas sam si mislio kad ce se pojavit.
Imam osjecaj da svaki puta citam istu recitaciju.
Pa ko je uopce spomenuo da su atmosferu i sve biokemijske procese stvorili vanzemaljci oni su samo obavili svoje nakon kaj je zemlja postala pogodna za normalan zivot tj donijeli su nas ljude na zemlju a teza da je covjek nastao od majmuna ti nema veze s istinom u nastanku covjeka je jedna ogromna rupetina koju su pokusali povezati ali to je samo za lakovjerne a da ne spominjemo da je na zemlji prije 100 000 godina bilo koristeno nuklearno oruzje kaj je dokazano zahvaljujuci arheoloskim istrazivanjima no to je vrlo nezgodna istina koja se skriva kao i sve druge a toga ima jos puno!!!
Poanta svega je da je zivot na zemlju donesen tj prenesen kad je zemlja postala pogodna za zivot a normalno to se itekako skriva a ti odma okrenuo na gluposti ali sta ces kad je IQ na razini sobne temperature nije za zamjerit!!!
Pa upravo to je problem ljudi kaj misle da su najinteligentnija bica koja postoje pa im je nepojmlljivo da bi vanzemaljci bili inteligentniji a sa istom bahatosti se odnosimo prema prirodi a Assassin vanzemaljci uopce ne izgledaju onako kao u filmovima nemaju velike oci vec nesto manje od nasih ali nisu visi od 150 cm no imaju vecu lubanju nego mi i imaju los sluh ali se puno koriste telepatijom tj pomocu nje i komuniciraju osjecaju ziva bica oko sebe na prilicnu daljinu a koriste se i govorom ali ne bas puno i podnose vece kolicine zracenja nego ljud a to nisu izmisljotine i!!!
Kratko i jasno da ti kažem idi se lječi imaju posebne ustanove za tebe i tebi sličnima.
Pa upravo to je problem ljudi kaj misle da su najinteligentnija bica koja postoje pa im je nepojmlljivo da bi vanzemaljci bili inteligentniji a sa istom bahatosti se odnosimo prema prirodi a Assassin vanzemaljci uopce ne izgledaju onako kao u filmovima nemaju velike oci vec nesto manje od nasih ali nisu visi od 150 cm no imaju vecu lubanju nego mi i imaju los sluh ali se puno koriste telepatijom tj pomocu nje i komuniciraju osjecaju ziva bica oko sebe na prilicnu daljinu a koriste se i govorom ali ne bas puno i podnose vece kolicine zracenja nego ljud a to nisu izmisljotine i!!!
Eto primjera kako reagira netko kome je nesto nepojmljivo pa misli da je lud onaj koji tvrdi to a to su mislili kad je Tesla izumio izmjenicnu struju pa su mu se smijali i govorili kak to ne moze sljakat no danas vidimo kaj je istina ko hoce nek vjeruje kaj hoce no da zivimo u lazi to stoji!!!
Daj molim te ne uspoređuj se sa Teslom!
Ak si ti iz ovog zakljucio da se ja usporedjujem s teslom komentar nije potreban!!!
rambox jel ti znaš u svom životu nešto drugo osim vanzemaljaca i tesle.

Ak si ti iz ovog zakljucio da se ja usporedjujem s teslom komentar nije potreban!!!
A cuj misljenja su ti kao guzice svi ih imaju a to ko je u krivu i u pravu to je druga prica tak da ova tvoja nazovimo je uvreda to za mene nije vec to tretiram kao nakupinu slova bez smisla jer to i jest jer treba znat kad nekoga proglasit budalom a kad ne za to treba barem jedna vijuga jednostavno budala ne moze razaznat kaj je bedasto a kaj ne!!!
A cuj misljenja su ti kao guzice svi ih imaju a to ko je u krivu i u pravu to je druga prica tak da ova tvoja nazovimo je uvreda to za mene nije vec to tretiram kao nakupinu slova bez smisla jer to i jest jer treba znat kad nekoga proglasit budalom a kad ne za to treba barem jedna vijuga jednostavno budala ne moze razaznat kaj je bedasto a kaj ne!!!
A sta se ovdje napisalo...
Ima onih ljudi koji su slijepi vjernici, fanatici. Ne sjecam se kako ih nazivaju, spominju se u Zeitgeist-u, oni sto slijepo vjeruju da je svijet star 2000 godina, pa kad su ih pitali kako objasnjavaju fosile dinosaura, stare par miliona godina, oni spremno odgovore: To je Bog stavio, da testira nasu vjeru.
Rambox je na drugoj strani te niti, takodjer u krajnosti, a s fanaticima je uvijek bilo uzaludno raspravljati.
Ah da, zaboravio sam: !!!
Za tebe su to bedastoce a za sve one koji su se uvjerili u vrlo nezgodnu istinu koja im je promijenila zivot to je realnost s kojom sad moraju zivjeti, i ja sam nekad prije puno godina bio kao ti vrlo sumnjicav prema temi o kojoj raspravljamo i mislio sam ma to su gluposti no vidio sam puno toga i uvjerio se da je situacija s vanzemaljcima nesto sasvim drugo od onog kaj se javno prezentira pa nema smisla da se svadjamo ja znam da oni postoje i nisam nikog nagovaral da vjeruje ili ne vjeruje to je svaciji izbor ali da nas lazu di stignu lazu a samo zbog love to je nepobitno!!!
Ekipa, molim lijepo bez vrijedjanja.
Kako si se ti uvjerio u to da postoje alieni? Daj neke izvore. Ja mislim da većina ljudi umišlja stvari zbog X-Filesa i Star Treka, a ostatak ima halucinacije, ili zbog nekih bolesti ili zbog droge, alkohola. Na kraju te priče dođu do novina kojima je česta naslovnicom : " Posjetili su me svemirci i doveli su Petra Pana i 7 patuljaka". Upravo zbog takvih ljudi mi se gadi alkohol i droga.
onda si ti mene krivo razumio.u onom prvom postu sam rekao da su pronasli materijal koji je nastao nuklearnim procesom(istim onim kojim se koriste u nuklearnim elektranama) a ne kao posljedica nuklearne eksplozije.